Letňany – Kladno 5:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Havířov 8:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:2 (1:0, 4:2, 3:0)
AZ Havířov
Úterý 29.11.2016, 16:30 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • 19. kolo
Partner:
     
    52:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí znovu uzamkli soupeře v pásmu a kombinovali. Po několika vyražených pokusech se k dorážce z mezikruží dostal obránce PATRIK VAŠÍČEK a upravuje už na 8:2! Asistence: Petr Krejčí II. a Petr Krejčí I.
     
    48:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Střelecký večer ještě nekončí! Už sedmou trefou odskakují domácí do náskoku pěti branek. Pozemní střelu až do sítě vyslal MAREK MINÁRIK. Bez asistence.
     
    41:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    PETR KREJČÍ I. pečetí hattrick! Brněnský útočník dostal puk před branku od Kadlice a pohotově jej poslal do horní části brány! Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    38:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se radují ze snížení. Šindelka nedokázal rychle přikrýt puk v brankovišti a Havířovu se podařilo dotlačit jej až do sítě. Autorem branky je označen KAMIL KLÍMA. Asistence: Daniel Piš a Daniel Szturc.
     
    36:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle pro hosty nevypadá dobře. Nahozený puk od modré z hole PETRA KREJČÍHO I. byl ve vzduchu lehce tečován a odrazem i o samotného Matouška zapadl do sítě hostů. Asistence: Jan Novák.
     
    31:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jednatřicet sekund stačilo Brnu k navýšení vedení. V rychlé akci se ocitl Zajíček a PETR KREJČÍ I., druhý jmenovaný snadnou tečí před odkrytou brankou posílá Kometu do tříbrankového vedení. Asistence: Richard Zajíček.
     
    30:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pět sekund před koncem trestu využívá Brno už druhou přesilovku! Na levém kruhu se ke kotouči dostal MATĚJ SVOBODA a poslal jej pohotově pod horní tyčku. Asistence: Karel Plášek a Michal Kunc.
     
    24:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychle a efektivně sehraná přesilovka Brna! Süss chvíli váhal s rozehrávkou, poté si vyměnil puk s Kowalczykem na modré a našel za bránou JAKUBA MATULU, který si vyjel až před branku a díky dobré práci svého spoluhráče se mu podařilo vybruslit až před odkrytou branku a lehce zakončil pod horní tyč. Asistence: Jan Süss.
     
    23:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Havířov získal puk ve vlastním pásmu a založil akci. Velkou část s pukem přejel MATĚJ POTOČNÝ a dostal se až k bráně Komety, kam poslal puk bekhendem a podařilo se mu tak překonat Šindelku. Asistence: Lukáš Juhász.
     
    13:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Téměř patnáctiminutové snažení domácích nakonec přináší ovoce. Kometa operovala s pukem v pásmu Havířova, MICHAL KUNC si najel na modrou a vypálil k pravé tyči. Matoušek patrně puk neviděl, jelikož projektil proletěl těsně nad jeho pravým betonem až do sítě! Asistence: Karel Plášek.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 14. Kunc (Plášek), 25. Matula (Süss), 31. Svoboda (Plášek, Kunc), 32. Petr Krejčí I. (Zajíček), 37. Petr Krejčí I. (Novák), 42. Petr Krejčí I. (Kadlic), 49. Minárik, 53. Vašíček (Petr Krejčí II., Petr Krejčí I.) – 24. Potočný (Juhász), 39. Klíma (Piš, Szturc)


    HC Kometa Brno: Šindelka (Holík) – Krejčí Petr II., Věžník, Jurnečka, Kowalczyk, Kučera (C), Mlčák, Vašíček, Jeřábek – Süss, Svoboda, Minárik, Krejčí Petr I., Matula, Novák, Frydrych, Zajíček, Kunc, Plášek, Kadlic
    AZ Havířov: Matoušek (37. Dufek) – Pliska, Máca, Zíková, Szturc, Ševěček, Pavelek, Klus – Bambula, Urban, Hýsek, Hilšer, Klíma, Janeček, Potočný, Juhász, Piš, Raček, Pawliczek (C), Žídek, Del Favero

    Rozhodčí: Vrba – Kříž, Šustr
    bahis siteleri