NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Tampa 5:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (2:1 po s.n.)
Ottawa – Buffalo 4:5 (kon.) | Detroit – Dallas 3:1 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 3:2 (kon.)
Chicago – Florida 2:1 (2:0 po s.n.) | Colorado – Nashville 3:5 (kon.) | Edmonton – Toronto 2:4 (kon.)
Vancouver – Minnesota 5:4 (kon.) | Anaheim – Montreal 2:1 (kon.) | San Jose – Arizona 2:1 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
4:5 (1:3, 2:1, 1:1)
Buffalo Sabres
Středa 30.11.2016, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Do konce zápasu zbývá odehrát 1 minuta a brána Ottawy Senators je prázdná!
    58:29 Mike HOFFMAN - 4:5
     
    58:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN nádhernou střelou z pravého kruhu pro vhazování zamířil mezi rukou a ramenem Anderse Nilssona ke vzdálenější levé tyči a dovršil svůj první hattrick v kariéře NHL! Asistence: Dion Phaneuf a Erik Karlsson.
     
    57:14
    Johan Larsson dostal menší trest za nedovolené bránění a Ottawa má ještě šanci vrátit se zpět do zápasu.
    56:43 Ryan O'REILLY - 3:5
     
    56:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    RYAN O'REILLY se dostal před bránou k puku po zablokované střele Sama Reinharta z pravého kruhu pro vhazování a bez problému ho dopravil do prázdné brány. Buffalo vede těsně před koncem 5:3!
     
    56:01
    Erik Karlsson dostal menší trest za nedovolené bránění a Buffalo Sabres má šanci rozhodnout dnešní utkání.
     
    55:17
    Dion Phaneuf vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Anders Nilsson předvedl skvělý zákrok, po kterém mu pomohli spoluhráči a uklidili puk do bezpečí!
     
    53:50
    A znovu Ryan O'Rielly, který z blízkosti orazítkoval brankovou konstrukci a Craig Andersen dokázal puk zalehnout!
     
    45:03
    Jack Eichel pohlédl do stropu ottawské haly poté, co přes ochranné sklo vyhodil puk do hlediště a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    41:57
    Před bránou Ottawy vznikl obrovský závar, Craig Anderson ale dokázal hostům vleže zázračně skórovat!
    37:51 Mike HOFFMAN - 3:4
     
    37:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Erik Karlsson z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde do něj vložil hůl MIKE HOFFMAN a poslal ho do prázdné brány. Ottawa je zpět v zápase! Asistence: Erik Karlsson a Mark Stone.
    37:08 Ryan O'REILLY - 2:4
     
    37:08
    Sabres právě vstřelili branku!
    Evander Kane z levého křídla a ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kde ho na přední tyči zády k bráně skvěle tečoval mezi betony Craiga Andersona clonící SAM REINHART. Asistence: Evander Kane.
    36:10 Neuznaná branka pro nedovolené bránění.
     
    36:10
    Ottawa právě vstřelila branku, která nebyla uznána!
    Dion Phaneuf z vrcholu levého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval zády k bráně Chris Neil a kotouč zapadl ke vzdálenější pravé tyči! Gól ovšem kvůli nedovolenému bránění brankáře nebyl po přezkoumání videa uznán. Buffalo Sabres vede stále 3:2.
     
    32:18
    Kyle Turris dostal menší trest za podržení a Buffalo má k dispozici čtvrtou přesilovou hru.
     
    31:28
    Jeden z hráčů Ottawy nebezpečně vypálil na pravém křídle od modré čáry a Anders Nilsson nedokázal puk zastavit mezi betony, kotouč ale k jeho štěstí zamířil vedle vzdálenější levé tyče!
     
    29:36
    Cody Ceci byl hodně blízko vyrovnání, Anders Nilsson ale dokázal jeho střelu skvělým zákrokem vyrazit!
    28:20 Mark STONE - 2:3
     
    28:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kyle Turris v pravém kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a jeho následná střela byla zablokována. Dezorientovaný Anders Nilsson neměl tušení, kde je puk, čehož využil MARK STONE a v blízkosti pravé tyče ho poslal do odkryté části brány. Asistence: Kyle Turris a Mike Hoffman.
     
    26:29
    William Carrier dostal menší trest za podražení a Ottawa Senators má k dispozici ve druhé třetině i utkání celkově druhou přesilovou hru.
     
    26:02
    Chris Neil v pravém kruhu pro vhazování zakončil nebezpečné přečíslení Senators tři na dva střelou do hrudi Anderse Nilssona, který si vzápětí poradil i s jeho dorážkou, kterou zneškodnil pravým betonem!
     
    22:55
    Josh Gorges fauloval v rohu obranného pásma jednoho z hráčů Ottawy a za nedovolené bránění dostal dvě minuty.
     
    21:33
    Jack Eichel nádhernou střelou letící těsně nad ledem mířil z pravého kruhu pro vhazování ke vzdálenější levé tyči, Craig Anderson ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    17:48
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Robin Lehner, přichází Anders Nilsson.
     
    16:15
    Mark Borowiecki a Marcus Foligno dostali pět minut za bitku, zatímco Chris Wideman 2 minuty za sekání, což znamená, že si Buffalo Sabres zahraje třetí přesilovou hru.
     
    15:06
    Sam Reinhart krásně prohodil puk mezi bruslemi jednoho z obránců Senators a samostatný únik zakončil prudkou střelou zápěstím, která mířila k pravé tyči, Craig Andersen ale předvedl spektakulární zákrok a puk jako by se nechumelilo ukryl v lapačce!
     
    14:54
    Zack Smith se dostal do potyčky s jedním z hráčů Buffala, nakonec z toho ale bitka nebyla.
    14:18 Ryan O'REILLY - 1:3
     
    14:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    RYAN O'REILLY se dostal před bránou po zákroku Craiga Andersona k odraženému puku a bekhendem o tyč vymetl pravý horní roh brány. Fantastický gól, po kterém si Buffalo vzalo zpět dvoubrankové vedení! Asistence: Josh Gorges a Cody Franson.
    13:47 Mike HOFFMAN - 1:2
     
    13:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN se dostal v blízkosti brány po přihrávce Marka Borowieckiho ke střele a v obrovské šanci se nemýlil, když zamířil přesně k pravé tyči. Robin Lehner byl u pravé tyče mimo bránu a neměl šanci stihnout se přesunout. Asistence: Mark Borowiecki a Derick Brassard.
     
    12:30
    Kyle Turris se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci a skvěle mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Robin Lehner ale vytáhl fantastický zákrok, když špičkou lapačky jeho pokus vytáhl mimo!
    09:31 Jack EICHEL - 0:2
     
    09:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL si v levém kruhu pro vhazování řekl klepnutím hokejky o led o přihrávku a po krásném pasu Ryana O'Reillyho od modré čáry zamířil bez přípravy nad pravým betonem Craiga Andersona tvrdou střelou s příklepem k přední levé tyči. Buffalo využilo druhou přesilovou hru a vede v Ottawě již 2:0! Asistence: Ryan O'Reilly a Rasmus Ristolainen.
     
    08:21
    Mark Borowiecki usedl na trestnou lavici za hákování a Buffalo má k dispozici druhou přesilovou hru v řadě, přičemž tu první dokázalo poměrně rychle využít.
    06:16 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    06:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel se v blízkosti pravé tyče neunáhlil se zakončením a KYLE OKPOSO po jeho přihrávce na vzdálenější levé tyči dorazil puk v přesilové hře do prázdné brány – 0:1. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Ristolainen.
     
    06:09
    Derick Brassard dostal menší trest a za vysokou hůl usedl na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    00:53
    Chris Wideman v levém kruhu pro vhazování bez přípravy usměrnil diagonální přihrávku svého spoluhráče od modré čáry na bránu a donutil Robina Lehnera k předvedení skvělého zákroku! Brankář Buffala dobře zakročil a pravým betonem puk vyrazil mimo tři tyče své brány.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Hoffman (Borowiecki, Brassard), 29. Mark Stone (Turris, Hoffman), 38. Hoffman (E. Karlsson, Mark Stone), 59. Hoffman (Phaneuf, E. Karlsson) – 7. Okposo (Eichel, Ristolainen), 10. Eichel (R. O'Reilly, Ristolainen), 15. R. O'Reilly (Gorges, Franson), 38. Reinhart (E. Kane), 57. R. O'Reilly (Reinhart, Okposo)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Brassard, Mark Stone – Z. Smith, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Neil (A).
    Buffalo Sabres: Lehner (18. A. Nilsson) – Gorges (A), Ristolainen, McCabe, Franson, Fedun, Falk – Moulson, R. O'Reilly (A), Okposo – E. Kane, Eichel, Reinhart – M. Foligno, Jo. Larsson, B. Gionta (C) – Carrier, D. Grant, Girgensons.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Jon McIsaac. Čároví: Steve Barton, Scott Driscoll

    Diváci: 14259
    bahis siteleri