NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Tampa 5:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (2:1 po s.n.)
Ottawa – Buffalo 4:5 (kon.) | Detroit – Dallas 3:1 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 3:2 (kon.)
Chicago – Florida 2:1 (2:0 po s.n.) | Colorado – Nashville 3:5 (kon.) | Edmonton – Toronto 2:4 (kon.)
Vancouver – Minnesota 5:4 (kon.) | Anaheim – Montreal 2:1 (kon.) | San Jose – Arizona 2:1 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 30.11.2016, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:19 Brent BURNS - 2:1
     
    60:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Pavelski krásnou zadovkou přihrál doleva BRENTOVI BURNSOVI, který na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím a nad vyrážečkou Mike Smithe zamířil k přední levé tyči. Prodloužení je u konce! Asistence: Joe Pavelski a Logan Couture.
     
    59:59
    Martin Hanzal dostal v poslední sekundě normální hrací doby menší trest a na dvě minuty usedl na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    58:06
    Oliver Ekman-Larsson utrpěl ve druhé třetině zranění a do závěrečné části utkání nenastoupil. Bude Arizoně v závěru chybět? Určitě ano, otázkou je, jak moc.
     
    56:08
    Marc-Édouard Vlasic z levého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval Joel Ward a kotouč mezi nohama jednoho z obránců Arizony mířil mezi betony Mika Smithe, který je dokázal včas sklapnout a připsal si skvělý zákrok!
     
    52:31
    Brenden Dillon usedl na trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění a Arizona může v přesilové hře strhnout vedení na svou stranu. Ryan White dostal osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    51:15
    Jamie McGinn po návratu na led napřáhl v levém kruhu pro vhazování k velmi nebezpečné střele, která mířila k přední levé tyči, Martin Jones ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    48:44
    Kevin Labanc se pustil do strkanice s Jamiem McGinnem a oba dva hráči usedli na trestnou lavici za hrubost.
     
    48:44
    Na ledě se strhla obrovská potyčka, do které se zapojili snad všichni hráči a následovat budou samozřejmě tresty!
     
    45:02
    Hokejisté Arizony v obrovské šanci nedokázali puk propasírovat za záda spektakulárního Martina Jonese a na opačné straně ledové plochy se blýskl fantastickým zákrokem Mike Smith, který střelu Sharks mířící do levého horního rohu brány vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    41:47
    Logan Couture se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, mezi betony ale Mika Smithe překonat nedokázal! Brankář Arizony si připsal skvělý zákrok a puk vyrazil.
     
    40:28
    Connor Murphy byl vyloučen na dvě minuty za hákování a San Jose má v úvodu poslední třetiny k dispozici přesilovou hru.
     
    36:26
    San Jose mohlo tvrdou a nebezpečnou ránou z levého kruhu pro vhazování otočit stav utkání na svou stranu, Mike Smith ale předvedl skvělý zákrok a podržel Arizonu nad vodou!
    35:29 Chris TIERNEY - 1:1
     
    35:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    CHRIS TIERNEY využil zmatku před bránou Mika Smithe a z dorážky poslal puk mezi jeho betony z blízkosti do sítě. San Jose vyrovnává na 1:1! Asistence: Mikkel Bødker a Justin Braun.
     
    33:32
    Před bránou Mika Smithe vznikl obrovský závar, hokejistům San Jose se ale puk do brány protlačit nepodařilo a Arizona Coyotes drží těsné jednobrankové vedení!
     
    28:14
    Coyotes mohli rychle navýšit své jednobrankové vedení, následná střela z levého kruhu pro vhazování se ale od brankové konstrukce odrazila zpět do hry!
    27:19 Max DOMI - 0:1
     
    27:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    MAX DOMI si po přihrávce Radima Vrbaty srovnal puk na hůl a poté krásnou střelou zápěstím pod loktem pravé ruky Martina Jonese zamířil do bližšího levého horního rohu brány – 0:1. Asistence: Radim Vrbata a Luke Schenn.
     
    25:43
    Mike Smith měl sice zacloněný výhled, střelu Sharks od modré čáry na pravém křídle ale dokázal najít a puk po skvělém zákroku ukryl ve své lapačce!
     
    20:57
    Patrick Marleau mohl stejně jako v úvodu první třetiny i na začátku té druhé udeřit, jeho střelu z blízkosti ale Mike Smith skvěle vyrazil vleže pravým betonem! Úžasný zákrok.
     
    19:30
    Oliver Ekman-Larsson na levém křídle zkusil prolomit bezbrankové skóre prudkou střelou z ostrého úhlu, Martin Jones byl ale připraven a puk podržel ve svém náručí!
     
    14:18
    Chris Tierney nabral na pravém křídle velkou rychlost a po krásném oblouku si sjel před bránu, překonat Mika Smithe se mu ale nepodařilo a jeho zakončení zamířilo mimo.
     
    12:46
    Sharks se ocitli před bránou v obrovské šanci, Mike Smith ale vytáhl skvělý zákrok a po rychlém zakleknutí dokázal jejich střelu z blízkosti vyrazit!
     
    8:33
    Radim Vrbata mohl otevřít skóre dnešního zápasu, v největší šanci ale orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    8:05
    Anthony DeAngelo mohl rychle využít přesilovou hru Martin Jones ale předvedl skvělý zákrok a vzápětí si poradil i s bekhendovou dorážkou Martina Hanzala!
     
    7:53
    Joel Ward zahákoval Michaela Stona a za hákování usedl na dvě minuty na trestnou lavici.
    Gól Patricka Marleaua nebyl uznán kvůli postavení mimo hru.

     
    Patrick Marleau si skvěle pokryl puk a z blízkosti ho bekhendem poslal nad pravým ramenem Mika Smithe do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Arizona si ale vzala Coach Challenge a gól Sharks nebyl kvůli ofsajdu uznán!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Tierney (Bødker, Braun), 61. Burns (Pavelski, Couture) – 28. Domi (Vrbata, Schenn)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Donskoi, Couture (A), J. Ward – Bødker, Tierney, Labanc – M. Karlsson, Carpenter, Haley.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Peters) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, DeAngelo, Michael Stone, Schenn – Domi, Hanzal (A), Vrbata – J. McGinn, Dvorak, Duclair – Rieder, Martinook, Doan (C) – Crouse, Dauphin, White.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Jean Hebert. Čároví: Kiel Murchison, Kory Nagy

    Diváci: 17377
    bahis siteleri