Slavia – Kolín 3:4 (kon.) | Kladno – Havířov 8:3 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 2:3 (po pr.)
HC Litvínov – Vítkovice 5:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 2:4 (kon.) | Písek – Olomouc 1:3 (kon.)
Letňany – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Třinec – Sparta 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 3:6 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 3:0 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 10.12.2016, 13:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stradionu v Kotlině, kde nás dnes čeká zápas BK Hasvlíčkův Brod – VHK ROBE Vsetín, který se odehraje v rámci 2. kola nadstavbové části skupiny B NOEN Extraligy staršího dorostu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Havlíčkův Brod chce zabojovat o prestižní play-off, do nějž v minulém soutěžním ročníku senzačně proklouzl. První zápas se mu však vůbec nepovedl, když počtvrté v sezoně nedokázal skórovat a podlehl skvěle hrající Olomouci vysoko 0:6.
     
    Vsetín čeká hlavně tuhý boj o udržení extraligové příslušnosti. Valaši vykročili do nadstavby famózně, když zvládli velmi důležitou záchranářskou bitvu na ledě Písku a připsali si cenné vítězství 9:4.
     
    Postavení v tabulce (12 týmů):

    Havlíčkův Brod – 6. místo, 32 bodů, skóre 80:100
    Vsetín – 11. místo, 14 bodů, skóre 61:132
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Blažek) – Pejchal, Krejčí, Horák, Polák, Zvěřina, Rubner – Teplý "C", Holenda, Křehlík – Veverka, Donda, Piskač – Přibyl "A", Cachnín, Tecl – Pokorný

    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Chrástecký) – Ondračka, Mar, Paroušek, Pařízek, Klauda – Lašák, Hrňa, Klímek "A", Matiaško, Wolf, Jenáček, Kovacs, Koňařík "C", Půček, Krupa, Najvar

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Vladislav Bernard, Henrich Kráľ.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Hosté hrají s pukem jako první, do útočného pásma se dostávali nahozeným kotoučem. Ten ale sebral domácí Radim Pejchal.
     
    00:34
    Hrát tak mohli Bruslaři, jenže se jim nepodařilo rozehrát podle vlastních představ a puk skončil jen na zakázaném uvolnění.
     
    01:09
    Vojtěch Holenda z pravé strany hledal před bránu najíždějícího Michala Teplého, ten byl ale dvojicí bránících hráčů zablokovaný.
     
    01:39
    Havlíčkův Brod se stále drží v útočném pásmu, kotouč se dostal na modrou čáru k Viktoru Horákovi, ten ale trefil jenom chrániče blokujícího hráče Vsetína.
     
    02:51
    S pukem v útoku hráli stále domácí, i když je vsetínská obrana vytlačila k mantinelu, odkud je dlouho nepouštěla. Nakonec se ale Richard Cachnín vysmýkl a vystřelil z pravého kruhu zápěstím, David Sachr si ovšem jeho pokus pohlídal.
     
    03:38
    Hosté se dostali do útoku a bylo to nebezpečné. Daniel Klímek našel na levém kruhu úplně volného Miroslava Krupu, ten ale přihrávku netrefil a puk skončil v rohu.
     
    03:49
    Erik Kovacs (VSE) sekl soupeře a tak putuje na 2 minuty za vrátka trestné lavice.
     
    04:14
    Vsetín vzal domácím útočníkům puk a vysokým obloučkem jej vyhodil až za bránu Miroslava Folvarského.
     
    04:44
    Bruslaři se usadili v pásmu svého soupeře a po přesné kombinaci se dostali až do zakončení, David Sachr ale střelu vyrazil a pak se hosté osvobodili.
     
    05:21
    Vsetín se dostal ve vlastním oslabení do nebezpečné pozice, Miroslav Folvarský už ležel na ledě a jeden z hostujících útočníků ho mohl přehodit, jenže domácí gólman skvěle natáhl svoji lapačku a puk zastavil.
     
    05:49
    Erik Kovacs si svůj trest odseděl a teď už může svým spoluhráčům zase pomoci.
     
    06:31
    Hosté už sice hrají se všemi pěti hráči na ledové ploše, stále se však musejí bránit havlíčkobrodskému útoku.
     
    07:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté udělili Bruslařům pořádnou lekci z produktivity. Po delší době se dostali do útočné třetiny a hned dokázali skórovat. Daniel Klímek obdržel puk za klecí Havlíkova Brodu a přehrál před brankoviště na zcela neobsazeného MICHALA MATIAŠKA, které se střelou bez přípravy trefil přesně nad vyrážečku bezmocného Folvarského! Asistence: Daniel Klímek, Roman Půček.
     
    08:31
    Domácí se teď budou navíc bránit, Pavel Zvěřina (HBR) je potrestán za podražení.
     
    09:12
    Vsetín kombinoval v útočném pásmu a puk se dostal na modrou čáru k hostujícímu obránci, jeho střela po zemi zahučela do připravené lapačky Miroslava Folvarského.
     
    09:59
    Teď už se domácí brání úspěšně a opakovaně dostali puk až za hostující bránu a mohli tak v klidu vystřídat.
     
    10:31
    Pavel Zvěřina opustil lavici hříšníků a může zpátky do hry. Bruslaři se ubránili.
     
    11:27
    Roman Půček najel do útočného pásma po levé straně a polovysokým nahozením nabízel puk na teč, ten ale skončil v lapačce domácího brankáře.
     
    12:34
    Vojtěch Holena přejel modrou čáru a přenechal puk Tomáši Křehlíkovi, ten ho následně vracel z pravé strany před bránu najíždějícímu Holendovi, ten byl ale obsazený.
     
    13:12
    Domácí navázali na minuty před inkasovanou brankou a drží se v útočném pásmu, střelu Viktora Horáka od modré čáry ale David Sachr lapil.
     
    13:57
    Vsetín otočil hru a dostal se před bránu Havlíčkova Brodu. Daniel Klímek nejprve z mezikruží bekhendem klec domácí minul, po něm se dostal sám před brankáře Michal Matiaško, položil si gólmana na led a po kličce do forhendu mohl zasunou do odkryté klece, Miroslav Folvarský ovšem skvěle dostal svoji hůl na led a jasnou gólovku zlikvidoval!
     
    14:46
    Bruslaři se vrátili do útočného pásma, kde sice o kotouč přišli, Vsetín jej ale vyhodil pouze na zakázané uvolnění.
     
    15:39
    Nejnebezpečněji z domácích si zatím počíná první útočná lajna. Vojtěch Holenda z mezikruží poslal ještě svižnou nahrávku doleva na Tomáše Křehlíka, ten ale nasměřoval puk jenom do Sachrova betonu.
     
    16:29
    Hosté vyrazili do rychlého protiútoku, dostali se ale za úroveň brankové čáry. Odtud se ovšem kotouč nebezpečně odrazil před brankoviště a Miroslav Folvarský jej raději přikryl lapačkou.
     
    16:49
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování ve vlastním pásmu a po levé straně se dostal až do útoku, David Sachr rychlou střelu zastavil. Poté se znovu vhazovalo a opět byli úspěšnější domácí, kteří okamžitě vypálil, hostující gólman byl opět připraven.
     
    17:12
    Vsetín má šanci navýšit své vedení, Marek Tecl (HBR) se provinil hákováním a oslabí své mužstvo.
     
    17:46
    Hosté se po kombinaci dostali ke střele od modré čáry, tu ale zablokoval první bránící hráč. Vyhodit se mu ovšem nepodařilo a Havlíčkův Brod se musí bránit dál.
     
    18:17
    Bruslaři přerušili vsetínskou kombinaci, vybojovaný kotouč hned poslali přes všechny čáry a odjeli vystřídat.
     
    18:47
    Bruslaři dlouho svého soupeře nepouštěli do pásma, Vsetín se tam nakonec přeci jenom dostal. Jeho ránu od modré čáry si ale Miroslav Folvarský pohlídal.
     
    19:12
    Marek Tecl si svůj trest odpykal a domácí jsou tak kompletní.
     
    19:37
    Michal Teplý s natlačil před hostující klec z pravé strany, zblízka ale Davida Sachra nepropálil.
     
    19:52
    Bruslaři se dostali v závěru periody znovu do tlaku, David Sachr musel likvidovat dva nebezpečné pokusy Havlíčkova Brodu z levé strany, a to se mu podařilo bez chyby. Hosté následně vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině byli opticky lepším týmem domácí, kteří strávili v útočném prostoru dlouhý čas. Vsetín se dostával dopředu méně, o to byl však nebezpečnější a z jedné takové akce se dokonce prosadil. Před brankovištěm zůstal volný Michal Matiaško a nechytatelnou střelou poslal hosty do vedení. Druhá perioda začne přibližně v 13:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Druhá perioda začala vyhraným vhazování Vsetína a hosté hned prověřili pozornost Miroslava Folvarského, který vyrazil střelu Šimona Jenáčka pravým betonem.
     
    20:46
    Zasahovat musel také David Sachr, ten našel puk ve své výstroji po ráně Havlíčkova Brodu z vrcholku pravého kruhu.
     
    21:31
    Domácí se usadili v pásmu soupeře Viktor Horák chtěl o mantinel přihrát Vojtěchu Veverkovi, puk se mu ale postavil na hranu a skončil na domácí střídačce.
     
    21:52
    Po zákroku Davida Sachra se vhazovalo v pásmu hostů. Vsetín získal kotouč pro sebe, po nepřesné rozehrávce se ale pískalo zakázané uvolnění.
     
    22:18
    Hra se znovu přerušuje a znovu za to může puk, kterému bylo kluziště malé a chtěl si rozšířit své obzory výletem na tribunu.
     
    22:35
    Vsetín si na vhazováních počíná lépe, znovu získal kotouč on, pak jej ale dostal pouze na zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Davida Sachra.
     
    23:22
    Hosté znovu získali puk a tentokrát se jim už rozehrávka podařila. Vsetín se dostal až před branku Havlíčkova Brodu, Erik Kovacs střílel ze spodku levého kruhu, Miroslav Folvarský však jeho ránu chytil.
     
    23:46
    Daniel Klímek (VSE) v útočném pásmu zbytečně fauloval soupeře loktem a ještě měl nějaké nemístné poznámky, za což inkasoval 10 minutový osobní trest. Menší trest odpyká Petr Wolf.
     
    24:14
    Vojtěch Holenda z rohu kombinoval s Michalem Teplým, který vzal situaci do svých rukou, vybruslil od mantinelu a vystřelil zápěstím, vsetínský obránce jeho ránu ale zablokoval.
     
    24:54
    Hosté se zmocnili kotouče a vyhodili jej ven z pásma. Další útočnou akci Havlíčkova Brodu zastavili už v zárodku a Šimon Jenáček ukrojil několik sekund z Klímkova trestu.
     
    25:43
    Až teď se podařilo domácím získat útočné pásmo pro sebe, po střele od modré čáry se sesypali kolem brankoviště, David Sachr ale kotouč udržel pod sebou.
     
    25:46
    Hosté se ubránili a teď už hrají v plném počtu.
     
    26:15
    Pavel Zvěřina schytal za vlastní bránou tvrdý hit a jen těžko se zvedá z ledu. Na střídačku odjíždí za pomoci lékaře a svého spoluhráče značně otřesen.
     
    27:26
    Erik Kovacs se tlačil před bránu, tam se ale nedostal. Jenže Viktor Horák (HBR) si pomohl nedovoleným bráněním a je potrestán 2 minutami.
     
    28:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté početní výhodu využívají a vedou již o 2 branky! Blízko gólu bylo už po střele Michala Matiaška z bezprostřední blízkosti, kdy Miroslav Folvarský puk jen zázrakem zastavil holí za svým tělem. Domácím bekům se pak nepodařilo kotouč vyhodit a hosté pokračovali v akci, až se ROMANU PŮČKOVI podařilo protlačit puk do brány! Asistence: Michal Matiaško, Šimon Jenáček.
     
    28:44
    Bruslaři se hned dostali do útoku, střelu z pravé strany ale vyrazil Sachr betonem, další pokus od modré čáry pak našel v lapačce.
     
    29:03
    Havlíčkův Brod svého soupeře zatlačil a puk už poskakoval v brankovišti, prví se k němu ale dostali vsetínští beci a odpálili jej na zakázané uvolnění.
     
    29:39
    Michal Teplý dostal přihrávku přes brankoviště, David Sachr se ovšem bleskově přemístil a betonem vyrazil střelu domácího kanonýra.
     
    30:05
    Michal Teplý byl v další šanci. Nejprve tečoval nahozený kotouč do betonu Davida Sachra, následně jej zpoza brány ještě vracel před ni, hostující gólman si ale dával pozor a kotouč pohlídal lapačkou.
     
    31:34
    Bruslaři vyhráli vhazování v útočném pásmu a Vojtěch Veverka přiklepl kotouč mezi kruhy na Vojtěcha Holendu, tomu ale trvalo, než vystřelil, a hostující obránci jej o puk připravili.
     
    31:59
    Po levé straně ujížděl dopředu Roman Půček, z kruhu ale bránu netrefil, jeho střela zápěstím zaduněla jen o zadní mantinel.
     
    32:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská radost propukla na domácí střídačce, Bruslaři snižují na rozdíl jediné branky. Vojtěch Veverka připravil kotouč na osu hřiště rozjetému DAVIDU DONDOVI, který si sjel blíže k bráně a střelou nad vyrážečku Davida Sachra se trefil přesně do horního rohu brány! Asistence: Vojtěch Veverka, Michal Teplý.
     
    33:35
    Domácí se dostali ke kotouči ve vlastním pásmu, pak ale nepřesnou rozehrávku poslali jen na zakázané uvolnění.
     
    33:55
    Havlíčkův Brod jde do čtyř, Matěj Krejčí (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    34:18
    Bruslaři se ale dostali k puku hned po vhazování a vyvezli jej až před bránu Davida Sachra.
     
    34:43
    Celek z Vysočiny se brání dobře a sám kontroluje kotouč na holích, při přechodu do útočného pásma ho ale zastavil ofsajd.
     
    35:14
    Domácí zastavili útočnou akci Vsetína kousek za modrou čarou a vyhodili puk až na hostujícího gólmana.
     
    35:55
    Tahle přesilová hra se Vsetínským příliš nevydařila, Matěj Krejčí je už na ledě.
     
    36:40
    Po souboji Václava Piskače s Martinem Lašákem před střídačkou Havlíčkova Brodu vylétl puk ven ze hřiště, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    37:11
    Obráncům Havlíčkova Brodu se sice podařilo zastavit vsetínský útok, získaný kotouč ale odpálili jen na zakázané uvolnění.
     
    37:35
    Kotouč dopředu vyvezl Tomáš Křehlík a z levého kruhu dokonce vystřelil, jeho ránu zápěstím vyrazil David Sachr pravým ramenem nad bránu.
     
    38:17
    Hosté vyrazili do rychlého brejku, který domácí zastavili, ale jenom za cenu podražení. Viktor Horák (HBR) míří na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    38:48
    Hosté si dobře přihrávali puk a uvolnili Daniela Klímka na okraji pravého kruhu, jeho ránu ale vyrazil Miroslav Folvarský levým betonem.
     
    39:04
    Vojtěch Veverka vzal kotouč a po levé straně ho vyvezl až do útoku, kde vyzkoušel pozornost hostujícího gólmana, ten Veverkovu střelu vyrazil pravým betonem.
     
    39:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do konce druhého dějství zbývaly už jen 3 sekundy, hosté ale stačili ještě před přestávkou přesilovou hru využít a vrátit se do dvoubrankového vedení. Šimon Jenáček posunul puk na levou stranu k hostujícímu kapitánu MICHALU KOŇAŘÍKOVI, jenž domácího gólmana propálil! Asistence: Šimon Jenáček, Miroslav Krupa.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části hry se díky využité přesilovce dostali hosté již do dvoubrankového vedené, o to ale o chvíli později přišli. Vsetínu ovšem v této periodě vycházely přesilové hry na jedničku a 3 sekundy před přestávkou další z nich využili, díky čemuž vedou znovu o dva góly. Třetí třetina začne přibližně v 14:37.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Domácí se budou i na začátku třetí třetiny bránit, Vojtěch Veverka (HBR) dostává trest na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    40:41
    Domácí ovšem získali puk, vyvezli ho do útočného pásma a sami zahrozili. Poté se ještě strhla menší strkanice, vylučovat se ale nebude.
     
    41:15
    Michla Matiaško z rohu šikovně přihrával před bránu na Martina Lašáka, který jen nastavil hůl do dráhy puku, domácí bránu ale těsně minul.
     
    41:48
    Tomáš Křehlík obral hostujícího beka na modré čáře a mohl vyrazit do útoku, na to ale neměl dostatek sil a odešel střídat.
     
    42:25
    Šimon Jenáček se objevil v roli střelce na modré čáře, jeho ránu si ale Miroslav Folvarský našel a chytil ji do lapačky.
     
    42:28
    Vojtěch Veverka je trestoměřiči propuštěn a může pomoci svým spoluhráčům na ledě.
     
    43:13
    Trestná lavice Havlíčkova Brodu ale prázdná dlouho nezůstala, teď ji obsadí Radim Pejchal (HBR), který se provinil sekáním.
     
    43:25
    Po nepřesné střele Vsetína se ujali kotouče domácí a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    43:58
    Bruslaři se ve vlastním oslabení dostali do útoku, Matěj Krejčí se napřáhl na okraji pravého kruhu, puk ale netrefil ideálně.
     
    44:08
    Síly na ledě se vyrovnají, Šimon Jenáček (VSE) je potrestán za hákování.
     
    44:27
    Na modré čáře se vší silou opřel do puku Daniel Polák, David Sachr ale na jeho ránu viděl a udržel ji v náruči.
     
    44:41
    Domácí budou hrát necelou minutu ve 4 proti 3, Michal Koňařík (VSE) je vyloučen za podražení.
     
    45:04
    Vsetín ale vybojoval kotouč hned po buly a vyhodil jej až na druhou stranu hřiště.
     
    45:13
    Radim Pejchal je na ledě a domácím začíná zkrácená přesilovka 5 na 3.
     
    45:45
    Bruslaři se kombinací propracovali ke střele z mezikruží, tu ale David Sachr zastavil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    45:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si počínali na vhazování úspěšně a slaví branku která je dostává na dostřel. Daniel Polák přihrál Michalu Teplému, který našel před bránou VOJTĚCHA VEVERKU, jenž zblízka dostal puk za Sachrova záda! Asistence: Michal Teplý, Daniel Polák.
     
    46:22
    Domácí pokračují v klasické početní výhodě, Vsetín se ale dlouhým vyhozením osvobodil.
     
    46:41
    Hostující kapitán se vrací na led, Vsetín hraje v plném počtu.
     
    47:59
    Vojtěch Veverka proklouzl po pravé straně až za úroveň brankové čáry, z rohu přihrával před bránu Michalu Teplému, ten se ale přes péči hostujících beků k puku nedostal.
     
    48:19
    Havlíčkobrodská snaha o vyrovnání teď dostává trhlinku, po vysoké holi Davida Dondy (HBR) se budou domácí bránit ve čtyřech.
     
    48:47
    Po vyhození Havlíčkova Brodu se hosté hned natlačili zpátky před domácí brankoviště, jejich důraznému tlaku ale domácí odolali a puk skončil v moci Miroslava Folvarského.
     
    49:04
    Nedorozumění ve vsetínské rozehrávce využil Daniel Polák a posunul kotouč do středního pásma.
     
    49:43
    Vsetín nahodil puk do útočného pásma a jeden z útočníků svedl souboj u mantinelu s Radimem Pejchalem. Puk zůstal mezi jejich bruslemi a rozhodčí hru přerušuje. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    50:19
    Havlíčkův Brod se ubránil, David Donda je zpátky ve hře a může své síly vrhnout zase do útočení.
     
    50:47
    Domácí navíc dostávají výhodu přesilové hry, Martin Najvar (VSE) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    51:13
    Vsetínští se ale rychle osvobodili a domácí musí začínat znovu od své brány.
     
    51:40
    Bruslaři se dostali do pásma Vsetínu, za brankou jim ale kotouč utekl a hosté se osvobodili.
     
    52:20
    Domácí jsou zpátky před hostující klecí, Radim Pejchal dostal nabito na modrou čáru, jeho rána byla ale zablokována.
     
    52:47
    Vsetínští se ubránili a už hrají se všemi pěti hráči v poli.
     
    53:10
    Erik Kovacs posunul puk na Martina Najvara, který měl čas na spodku levého kruhu, nezamířil ale přesně a puk minul levou tyč Folvarského brány.
     
    53:53
    Vojtěch Veverka přihrál doleva na Michala Teplého, ten se stahovačkou zbavil bránícího hráče, pak se ale dostal za bránu. Zkoušel ještě najít někoho ze spoluhráčů před bránou, bylo to ale naslepo a puku se ujali hosté.
     
    54:10
    Daniel Klímek se dostal s Michalem Matiaškem do rychlého přečíslení 2 na 1, po přihrávce zakončoval druhý jmenovaný útočník, ten ale těsně minul domácí klec.
     
    54:47
    Na druhou stranu zase rychle zamířili domácí, na modré čáře je ale zastavil ofsajd.
     
    55:30
    Vojtěch Veverka obešel soupeře na levé straně a přihrávkou přes brankoviště hledal Michala Teplého, ten ale nedokázal zakončit přesně.
     
    55:55
    Bruslaři jsou v tlaku a snaží se o vyrovnání. Vsetín vyhodil puk jenom na zakázané uvolnění.
     
    56:34
    Domácí se na kotouči za hostující klecí neudrželi, Vsetínu ale síly na útok nezbyly a tak jenom puk nahodil dopředu a odešel střídat.
     
    57:07
    Dopředu tak mohl zase tým Havlíčkova Brodu, nepodařilo se mu ale přejít přes modrou čáru a hra je přerušena kvůli ofsajdu.
     
    57:47
    Michal Teplý se dostal do útočného pásma po levé straně, pak si stáhl kotouč a najel si na osu hřiště, vystřelil z mezikruží a trefil tyč!
     
    57:47
    Domácí trenéři si vyžádali oddechový čas a zkusí vymyslet plán, který by vedl k vyrovnání.
     
    57:47
    Miroslav Folvarský zůstává na střídačce, Havlíčkův Brod hraje v šesti!
     
    58:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyhráli vhazování, pak ale o kotouč přišli. Puk jim sebral MICHAL KOŇAŘÍK, který vyvezl puk po levé straně a střelou přes obránce trefil opuštěnou klec Havlíčkova Brodu! Bez asistence.
     
    58:47
    Domácí nahodili kotouč do útočného pásma a snaží se dostat před bránu, hosté je ale vytlačili k mantinelu.
     
    59:14
    Ještě se bude jedno vylučovat, Martin Lašák (VSE) fauloval vysokou holí.
     
    59:44
    Vsetín vyhodil puk přes všechny čáry. Domácí se chtěli vrátit rychle zpátky do pásma, dlouhá přihrávka ale skončila na zakázaném uvolnění.
     
    Konec zápasu.
     
    Bruslaři ve třetí periodě snížili zásluhou Vojtěcha Veverky a tlačili se za vyrovnáním. Utkání se chýlilo ke svému konci a domácí zkusili hru bez brankáře, jenže Havlíčkův Brod se v útočném pásmu neudržel a Michal Koňařík gólem do prázdné brány potvrdil vítězství Vsetína.
     
    V Kotlině se toho dnes už více nestane, a tak mi dovolte, abych se s vámi rozloučil. Přeji vám krásný zbytek víkendu a u dalších onlajnů se s vámi budu těšit na počtenou. (15:16:04)

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 33. Donda (Veverka, Teplý), 46. Veverka (Teplý, Polák) – 8. Matiaško (Klímek, Půček), 29. Půček (Matiaško, Jenáček), 40. Koňařík (Jenáček, Krupa), 59. Koňařík


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Blažek) – Pejchal, Krejčí, Horák, Polák, Zvěřina, Rubner – Teplý "C", Holenda, Křehlík – Veverka, Donda, Piskač – Přibyl "A", Cachnín, Tecl – Pokorný
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Chrástecký) – Ondračka, Mar, Paroušek, Pařízek, Klauda – Lašák, Hrňa, Klímek "A", Matiaško, Wolf, Jenáček, Kovacs, Koňařík "C", Půček, Krupa, Najvar

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Vladislav Bernard, Henrich Kráľ
    bahis siteleri