Slavia – Kolín 3:4 (kon.) | Kladno – Havířov 8:3 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 2:3 (po pr.)
HC Litvínov – Vítkovice 5:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 2:4 (kon.) | Písek – Olomouc 1:3 (kon.)
Letňany – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Třinec – Sparta 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 3:6 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 3:0 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 10.12.2016, 13:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    59:14
    Ještě se bude jedno vylučovat, Martin Lašák (VSE) fauloval vysokou holí.
     
    58:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyhráli vhazování, pak ale o kotouč přišli. Puk jim sebral MICHAL KOŇAŘÍK, který vyvezl puk po levé straně a střelou přes obránce trefil opuštěnou klec Havlíčkova Brodu! Bez asistence.
     
    57:47
    Miroslav Folvarský zůstává na střídačce, Havlíčkův Brod hraje v šesti!
     
    57:47
    Domácí trenéři si vyžádali oddechový čas a zkusí vymyslet plán, který by vedl k vyrovnání.
     
    57:47
    Michal Teplý se dostal do útočného pásma po levé straně, pak si stáhl kotouč a najel si na osu hřiště, vystřelil z mezikruží a trefil tyč!
     
    50:47
    Domácí navíc dostávají výhodu přesilové hry, Martin Najvar (VSE) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    48:19
    Havlíčkobrodská snaha o vyrovnání teď dostává trhlinku, po vysoké holi Davida Dondy (HBR) se budou domácí bránit ve čtyřech.
     
    45:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si počínali na vhazování úspěšně a slaví branku která je dostává na dostřel. Daniel Polák přihrál Michalu Teplému, který našel před bránou VOJTĚCHA VEVERKU, jenž zblízka dostal puk za Sachrova záda! Asistence: Michal Teplý, Daniel Polák.
     
    44:41
    Domácí budou hrát necelou minutu ve 4 proti 3, Michal Koňařík (VSE) je vyloučen za podražení.
     
    44:08
    Síly na ledě se vyrovnají, Šimon Jenáček (VSE) je potrestán za hákování.
     
    43:13
    Trestná lavice Havlíčkova Brodu ale prázdná dlouho nezůstala, teď ji obsadí Radim Pejchal (HBR), který se provinil sekáním.
     
    40:28
    Domácí se budou i na začátku třetí třetiny bránit, Vojtěch Veverka (HBR) dostává trest na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    39:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do konce druhého dějství zbývaly už jen 3 sekundy, hosté ale stačili ještě před přestávkou přesilovou hru využít a vrátit se do dvoubrankového vedení. Šimon Jenáček posunul puk na levou stranu k hostujícímu kapitánu MICHALU KOŇAŘÍKOVI, jenž domácího gólmana propálil! Asistence: Šimon Jenáček, Miroslav Krupa.
     
    38:17
    Hosté vyrazili do rychlého brejku, který domácí zastavili, ale jenom za cenu podražení. Viktor Horák (HBR) míří na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    33:55
    Havlíčkův Brod jde do čtyř, Matěj Krejčí (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    32:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská radost propukla na domácí střídačce, Bruslaři snižují na rozdíl jediné branky. Vojtěch Veverka připravil kotouč na osu hřiště rozjetému DAVIDU DONDOVI, který si sjel blíže k bráně a střelou nad vyrážečku Davida Sachra se trefil přesně do horního rohu brány! Asistence: Vojtěch Veverka, Michal Teplý.
     
    28:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté početní výhodu využívají a vedou již o 2 branky! Blízko gólu bylo už po střele Michala Matiaška z bezprostřední blízkosti, kdy Miroslav Folvarský puk jen zázrakem zastavil holí za svým tělem. Domácím bekům se pak nepodařilo kotouč vyhodit a hosté pokračovali v akci, až se ROMANU PŮČKOVI podařilo protlačit puk do brány! Asistence: Michal Matiaško, Šimon Jenáček.
     
    27:26
    Erik Kovacs se tlačil před bránu, tam se ale nedostal. Jenže Viktor Horák (HBR) si pomohl nedovoleným bráněním a je potrestán 2 minutami.
     
    23:46
    Daniel Klímek (VSE) v útočném pásmu zbytečně fauloval soupeře loktem a ještě měl nějaké nemístné poznámky, za což inkasoval 10 minutový osobní trest. Menší trest odpyká Petr Wolf.
     
    17:12
    Vsetín má šanci navýšit své vedení, Marek Tecl (HBR) se provinil hákováním a oslabí své mužstvo.
     
    13:57
    Vsetín otočil hru a dostal se před bránu Havlíčkova Brodu. Daniel Klímek nejprve z mezikruží bekhendem klec domácí minul, po něm se dostal sám před brankáře Michal Matiaško, položil si gólmana na led a po kličce do forhendu mohl zasunou do odkryté klece, Miroslav Folvarský ovšem skvěle dostal svoji hůl na led a jasnou gólovku zlikvidoval!
     
    08:31
    Domácí se teď budou navíc bránit, Pavel Zvěřina (HBR) je potrestán za podražení.
     
    07:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté udělili Bruslařům pořádnou lekci z produktivity. Po delší době se dostali do útočné třetiny a hned dokázali skórovat. Daniel Klímek obdržel puk za klecí Havlíkova Brodu a přehrál před brankoviště na zcela neobsazeného MICHALA MATIAŠKA, které se střelou bez přípravy trefil přesně nad vyrážečku bezmocného Folvarského! Asistence: Daniel Klímek, Roman Půček.
     
    03:49
    Erik Kovacs (VSE) sekl soupeře a tak putuje na 2 minuty za vrátka trestné lavice.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 33. Donda (Veverka, Teplý), 46. Veverka (Teplý, Polák) – 8. Matiaško (Klímek, Půček), 29. Půček (Matiaško, Jenáček), 40. Koňařík (Jenáček, Krupa), 59. Koňařík


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Blažek) – Pejchal, Krejčí, Horák, Polák, Zvěřina, Rubner – Teplý "C", Holenda, Křehlík – Veverka, Donda, Piskač – Přibyl "A", Cachnín, Tecl – Pokorný
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Chrástecký) – Ondračka, Mar, Paroušek, Pařízek, Klauda – Lašák, Hrňa, Klímek "A", Matiaško, Wolf, Jenáček, Kovacs, Koňařík "C", Půček, Krupa, Najvar

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Vladislav Bernard, Henrich Kráľ
    bahis siteleri