Sparta Rotterdam – Arnhem 0:1 (kon.) | Alkmaar – Feyenoord 0:4 (kon.) | Utrecht – Heracles 2:0 (kon.)
Twente – Ajax 1:0 (kon.)
konec
AZ Alkmaar
0:4 (0:3)
Feyenoord Rotterdam
Neděle 11.12.2016, 14:30 • AFAS Stadion, Alkmaar • Nizozemská Eredivisie • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost, přeji příjemný zbytek nedělního odpoledne a těším se na další společná setkání, do té doby na počtenou! (16:23:08)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:13. Střely mimo: 0:13. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 5:9.
     
    Je hotovo, po drtivém prvním poločase si Feyenoord v klidu pohlídal druhé dějství a ještě zásluhou Tonnyho Vilheny navýšil skóre. Výhra 4:0 se asi tak úplně neočekávala, nicméně dnes mizerný Alkmaar byl o několik tříd horším týmem než hosté a v konečném zúčtování je tak výsledek zřejmě spravedlivý.

    Šlágru kola by asi slušelo krapet jiné skóre, nicméně teď bude alespoň zajímavé sledovat počínání Ajaxu, který se dnes v posledním zápase kola představí na půdě Twente a pokud chce nadále držet krok s Rotterdamem na čele ligy, měl by celek z hlavního města také naplno bodovat...
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bilal Basaçikoglu byl ve vápně obklíčen a zastaven, načež se provinil nedovoleným zákrokem na Johanssona a asi naposledy je pískáno pro domácí tým.
     
    90+1
    Elia se prodral do vápna, v poslední chvilce mu ale pod nohy skočil Thomas Ouwejan a znemožnil mu zakončit.
     
    90+1
    Celkem rozumně jsou nastaveny jen dvě minuty.
     
    90
    Běží poslední minuta druhé půle, uvidíme, o kolik sudí Kuipers nastaví tohle domácí trápení.
     
    90
    Nieuwkoop nestihl dlouhou Vilhenovu nahrávku a míč končí v zámezí, Feyenoord to ale asi moc trápit nebude.
     
    89
    Rienstra byl odzbrojen a van der Heijden vyráží do dalšího útočného počínání. Botteghin a Tapia mu zdatně sekundují.
     
    88
    Neuvěřitelné! Po kiksu Luckassena se ve vápně sám proti Rochetovi ocitl Tapia, domácí brankář ale pátý míč za svá záda nepustil!
     
    87
    Jørgensen se dral do zakončení, dánský střelec snad nikdy nemá dost! Nyní jej ale celkem v pohodě pokryli Wuytens s Ouwejanem.
     
    86
    Bilal Basaçikoglu si naskočil na malém vápně na přesný centr z levého křídla, jeho hlavička ale zasáhla přesně místo, kde stál Rochet.
     
    85
    Jørgensenovu nepřesnou nahrávku na Eliu vystihl Mattias Johansson, nicméně zase se domácí záhy sami připravili o balon. S ním teď pracuje Miquel Nelom a Botteghin.
     
    84
    Dabney Souza nedokázal udržet míč, kterého se tak mohl celkem snadno zmocnit Bart Nieuwkoop. Tapia si následně řekl o nahrávku a navíc byl faulován van Overeemem, hosté už jen šetří čas.
     
    82
    Dnešní mizerný výkon Alkmaaru dohnal některé fanoušky k předčasnému odchodu ze stadionu a upřímně řečeno se není moc čemu divit, van der Bromova parta už letos zahrála i lepší zápasy...
     
    81
    Domácí tým vytahuje do útoku po levé straně, ale nikam to nevedlo a Tonny Vilhena už zase hraje s balonem a kooperuje s aktivním Eliou.
     
    79
    Další nebezpečně vyhlížející výpad hostujícího týmu táhl Tonny Vilhena, jeho kolmý pokus o vysunutí Elii se ale nesetkal s pochopením pomezního, který píská ofsajd.
     
    78
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Steven Berghuis, přichází Bilal Basaçikoglu.
     
    77
    Renato Tapia na středu nedokázal udržet balon a Joris van Overeem hledal na pravé straně Jahanbakhshe, toho ale však dostoupil Nelom a z akce domácího týmu nic není.
     
    76
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Karim El Ahmadi, přichází Renato Tapia.
     
    75
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Rick Karsdorp, přichází Bart Nieuwkoop.
     
    74
    Elia se tak tak že nedostal do zakončení, Rochet ale nakonec dokázal neposedný míč zkrotit a rychlým výhozem jej vrátil do akce.
     
    74
    Po rohu se k hlavičce protlačil van der Heijden, ale i jeho pokus srazil někdo z bránících hráčů. Berghuis si tak proces rozehrávky od praporku zopakuje.
     
    72
    Elia potáhl míč po levém křídle dopředu a vysunul do vápna nabíhajícího Neloma, jehož zakončení bylo sraženo na rohový kop.
     
    71
    Elia v souboji s Johanssonem nebyl úspěšný, přesto však v kombinaci pokračuje hostující tým. A platí to i po nepovedeném průniku Jahanbakhshe, který skončil u Neloma.
    69. Tonny VILHENA - 0:4
     
    69
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Eljero Elia našel přízemním centrem z levé strany ve vápně TONNYHO VILHENU, jenž měl kolem sebe dost místa na připravení palebné pozice a uklizení balonu do horního rohu brány, to je hotová destrukce Alkmaaru!
     
    68
    Domácí tým se stále nemůže propracovat k nějaké zajímavější akci, naopak Feyenoordu se čím dál tím víc otevírají okénka v domácí obraně.
     
    66
    Povedená protiakce Feyenoordu! Karim El Ahmadi takzvanou rabonou uvolnil Berghuise, po jehož kolmici se mezi stopery protáhl do zakončení Jørgensen, Rochet byl ale pozorný a míč zachytil.
    65.
     
    65
    Dabney Souza se z levé strany probil do vápna, narazil si s Rienstrou a vypálil zpoza clonícího Mührena, Brad Jones ale tygřím skokem vyrazil míč na rohový kop!
     
    63
    Ouwejan se i přes mírné problémy s krocením neposedného balonu obtočil kolem laxně bránícího Berghuise a protáhl se po levém křídle až k centru, Jones ale vyskočil nejvýš a jednoruč odpravil míč do bezpečí.
     
    62
    Jens Toornstra založil další akci hostujícího celku, ta ale končí v zámezí a Johansson vhazuje aut na pravé straně.
     
    61
    Berghuis vnikl z pravé strany do šestnáctky a dostal se ke střílenému centru. Rochet balon vyrazil jen před sebe a Elia se pak tlačil do dorážky, nebyl ale úspěšný a míč poslal vedle.
     
    60
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Ridgeciano Haps, přichází Thomas Ouwejan.
     
    59
    Hosté z přístavního města rozjíždí po levé straně další ofenzivní kolotoč, po El Ahmadiho nepřesně nahrávce se ale k balonu aspoň na chviličku dostal Jahanbakshs, jenž pak odpálil míč do zámezí a přerušil soupeřovu akci.
     
    58
    Po sérii soubojů ve středu pole je v držení míče Eric Botteghin, domácí tým ale vytáhl napadání a nedává zadákům Feyenoordu moc prostoru na rozehrávku.
     
    57
    Miquel Nelom se vrhl vpřed a po Eliově patičce pořádnou pumelicí prověřil Rocheta, ten míč dokázal vyrazit. Poté sklepl Jørgensen balon pod sebe na Eliu, jeho projektil ale nabral výšku a skončil na tribuně.
     
    56
    S přímým kopem si však domácí neporadili zrovna ideálně a balon opustil hrací plochu. Tonny Vilhena už vytahuje protiútok Feyenoordu.
     
    55
    Následně vybojoval Alireza Jahanbakhsh přímý kop na pravém křídle a navíc je za faul na jeho osobu žlutou kartou potrestán Jean-Arie van der Heijden.
     
    54
    Rochet zavčasu vyběhl a sebral Berghuisovu nahrávku do vápna. Kdyby to byl domácí brankář neudělal, k balonu by se na zadní tyči dostal úplně volný Jørgensen a nejspíš by následovala další pohroma...
     
    53
    Rick Karsdorp vytáhl balon po pravém křídle a předal jej na střed. Vilhena ještě prodloužil míč nalevo na Eliu, jehož přízemní centr směřoval do vápna. Nicolai Jørgensen se natahoval po balonu, nakonec na něj ale o chloupek nedosáhl.
     
    51
    Tonny Vilhena vnikl do vápna a pokusil se prostřelit blokujícího Wuytense, to se mu ale nepovedlo a domácí stoper si tak připsal povedený obranný zákrok.
     
    50
    Kapitán Alkmaaru Rienstra vyvezl míč po lajně dopředu a narazil si s Dabneym Souzou, poté se ale domácím nepovedlo přenést hru na levou stranu a vpřed vyráží Feyenoord.
     
    48
    Tonny Vilhena se dostal k balonu za vápnem a jelikož kolem sebe měl potřebný prostor, našteloval si míč na levou nohu a ostrou střelou prověřil Rochetovu připravenost. Domácí gólman ale balon v pohodě sebral.
     
    48
    Mühren pokračoval v domácí ofenzivní akci, daleko se však nedostal a po Berghuisově úniku budou hrát hostující fotbalisté.
     
    47
    Záhy se však míče zmocnili domácí, Ridgeciano Haps otočil hru na polovinu Feyenoordu a navíc bude vhazovat aut. Po něm se k balonu dostali domácí stopeři a Luckassen vyslal dlouhým pasem do akce Alirezu Jahanbakhshe.
     
    46
    Do druhé půle uvedli balon hráči Feyenoordu, jejich rychlá rozehrávka vede po levé straně hřiště.
     
    46
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Iliass Bel Hassani, přichází Alireza Jahanbakhsh.
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Muamer Tanković, přichází Dabney dos Santos Souza.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas očekávaného šlágru mezi Alkmaarem a Feyenoordem je za námi a dosavadní průběh je možná až příliš jednoznačný!

    Je však pravda, že domácí Alkmaar je dnes hodně pasivní a nevypracoval si takřka jedinou šanci. To lídr ligy dnes hraje velmi dobré utkání a je to znát i na ukazateli skóre – trefy Berghuise, van der Heijdena a Jørgensena znamenají jasné vedené van Bronckhorstova družiny a ve druhé půli už prakticky není o co hrát...
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:32.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
    45. Nicolai JØRGENSEN - 0:3
     
    45
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Klasický gól do šatny a těžký direkt pro domácí tým! Vilhena sebral Johanssonův aut a posunul míč na Toornstru. Ten ještě přenesl hru zpět na levou stranu na Vilhenu, jenž posunul na nabíhajícího NICOLAIE JØRGENSENA a ten se v podobných situacích zkrátka nemýlí!
     
    44
    Rochet nakonec odkopává, protože Eliova útočná snaha skončila za brankovou čárou.
     
    43
    Jonas vyboxoval Bel Hassaniho centr a hosté se vydali do rychlé protiakce.
     
    42
    Vilhena odrazil balon do zámezí a domácí pokračují v útočení. S blížícím se koncem poločasu van der Bromovi svěřenci zvyšují svou snahu a je jasné, že by ještě do přestávky rádi snížili.
     
    41
    Exekuce přímého kopu se ujal Bel Hassani a jeho centr přinesl do vápna před Jonese pořádné vzrušení, nakonec však ani van Overeem, ani Mühren a ani Weghorst nedokázali přes blokující obránce ohrozit bránu Feyenoordu.
     
    41
    Z rohového kopu sice Alkmaar nic nezískal, po Berghuisově faulu na Roberta Mührena ale domácí pokračují v akci.
     
    40
    Weghorst se po Mührenově nahrávce otočil kolem Botteghina, brazilský bek ale přesto dokázal srazit střelu domácího útočníka na roh.
     
    39
    Akci Rotterdamu vedenou po levém křídle rázně uťal Mattias Johansson, jenž se do kombinace hostí vložil a důrazným odkopem poslal balon na jejich polovinu.
     
    38
    Tanković zachytil balon po rozehrávce přímého kopu, defenziva Feyenoordu ale zapracovala na výbornou a u míče už je kapitán hostujícího celku Karim El Ahmadi.
     
    37
    Berghuis chvíli tancoval nad balonem a dělal těžkou hlavu Hapsovi, nakonec pak sehrál míč pod sebe na Toornstru. Ten poslal do vápna povedený centr, Eliova hlavička ale míří vedle.
     
    36
    Toornstra hledal nahrávkou nalevo volného Eliu, k balonu se ale před křídelníkem Feyenoordu dostal domácí bek Johansson.
     
    35
    Wuytens včas vyběhl a hlavou vrátil Nelomův dlouhý odkop zpět na hranici vápna Feyenoordu, nakonec ale bude rozehrávat rotterdamský brankář Jones.
     
    34
    Jørgensen nedokázal udržet nepřesný Nelomův pas na hrací ploše a Luckassen zakládá na středu nový výpad domácího Alkmaaru.
     
    33
    Berghuis potáhl míč po pravé straně, ale jeho přenesení hry na volného Vilhenu bylo příliš rychlé a míč zamířil do zámezí.
     
    31
    Veliká příležitost Rotterdamu! Toornstrův centr od rohového praporku Botteghin prodloužil za sebe. Na malém vápně se míče ujal Jørgensen a protože měl problémy se zpracováním, ještě patou posunul balon na Eliu. Ten ale zblízka nedokázal prostřelit dobře se přesunuvšího Rocheta!
     
    30
    Toornstra si rychle narazil s Berghuisem a následně vysunul na levou stranu Eliu, jeho přízemní pas hledal ve vápně Nicolaie Jørgensena. Před ním ale zakročil skluzující Ridgeciano Haps.
     
    29
    El Ahmadi dostal za vápno přesnou nahrávku z levé strany, jeho následný střelecký pokus ale mířil přímo na Rocheta.
     
    28
    Bel Hassani se dobře vrátil a zakřižoval unikajícího Eliu, čímž alespoň trochu zpomalil postup Feyenoordu.
     
    27
    Tanković sice ztlumil dlouhý pas od Luckassena, Karsdorp mu ale nedal chvilku oddechu a hned se balonu zmocnil.
     
    26
    Bel Hassani vystihl nahrávku van der Heijdena, jeho následný oblouček do vápna na Weghorsta ale přečetl brazilský obránce Feyenoordu Eroc Botteghin.
     
    25
    Johansson vrátí míč do hry autovým vhazováním, po něm se ale k balonu rychle dostali hosté.
     
    23
    Haps zůstává ležet na trávníku v domácím vápně, nakonec to ale vypadá, že bude schopen pokračovat v akci.
     
    22
    Karsdorp vyrazil dopředu po lajně, ale Haps jej předskočil a obral o míč. Bek Feyenoordu se následně provinil nedovoleným zákrokem.
    19. Jan-Arie van der Heijden - 0:2
     
    19
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Parádní únik zakončil stoper Rotterdamu JAN-ARIE VAN DER HEIJDEN druhou brankou svého týmu! Na středu hřiště se vydal na ofenzivní dobrodružství, se štěstím se probil přes dva obránce a po narážečce od Jørgensena skluzem přes bránícího Wuytense a vyběhnuvšího Rocheta poslal balon do brány!
     
    19
    Stijn Wuytens se otočil s balonem, ale přes dotírajícího Eliu se mu nepovedlo rozehrát a míč skončil na tribuně.
     
    18
    Nicolai Jørgensen obdržel na zadní tyči přesný centr zleva, ale zpracování se mu zrovna dvakrát nepovedlo a akrobatický zákrok Hapse jej o míč zase rychle připravil.
     
    17
    Tanković na levé straně neudržel balon a vpřed vyráží hosté.
     
    16
    Bel Hassani neměl možnost jít vpřed, takže musel vrátit balon dozadu na Derricka Luckassena. Domácí stoper zkouší rozehrát přes levou stranu.
     
    15
    Vilhena roztáhl hru na Eljera Eliu, jenž si zleva zasekl a prudkou ranou orazítkoval tyč Rochetovy brány!
     
    15
    Elia se otočil kolem Johanssona a vybojoval pár metrů, načež se ale obrátil zpět a nahrál na střed Toornstrovi.
     
    14
    Nepřesnou nahrávku van Overeema vystihl Steven Berghuis a domácí tým musí útočnou snahu odložit. Karsdorp teď operuje s balonem na pravém křídle.
     
    13
    Van der Heijden zastavil Tankovićovu nahrávku a vysunul domácí kombinaci dopředu, Berghuis se ale tentokrát proti Hapsovi neprosadil.
     
    12
    Wout Weghorst ztratil balon a Tonny Vilhena po krátkém individuálním průniku zkusil štěstí, jeho střela ale míří výrazně mimo.
    11. Steven BERGHUIS - 0:1
     
    11
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Parádní akce Rotterdamu! STEVEN BERGHUIS potáhl balon zprava do středu, narazil si za vápnem s Nicolaiem Jørgensenem a pohotovu přízemní střelou na bližší tyč nedal Rochetovi šanci!
     
    10
    Tonny Vilhena zastavil rodící se akci Alkmaaru nedovoleně a domácí rozehrávají přímý kop ze středového kruhu.
     
    9
    Karsdorp nechtěl zbytečně riskovat a místo nahrávky dopředu zvolil pas na vedle stojícího Botteghina. Ten pak zrychlil hru dlouhým nákopem na polovinu domácího týmu.
     
    8
    Iliass Bel Hassani se vzápětí zmocnil balonu, prodral se po pravé lajně a kolmicí hledal Weghorsta, ten byl ale v ofsajdovém postavení a k míči se tak dostal Jones.
     
    7
    Mattias Johansson se ujal volného balonu u postranní čáry a posunul jej dopředu na Bel Hassaniho, tomu je ale pískán nedovolený zákrok.
     
    6
    Domácí rozehrávají trpělivě od vlastní brány, v úvodu utkání nechce ani jeden z týmů udělat chybu.
     
    5
    Miquel Nelom vyvezl balon po lajně vpřed, byl však zastaven faulem domácího kapitána Bena Rienstry.
     
    5
    Johansson sice napoprvé Eliu nezastavil, poté se však do souboje vrátil a útočníka Feyenoordu odzbrojil.
     
    4
    Brad Jones si došel pro nepřesnou nahrávku a rychle vrátil balon do akce, Tonny Vilhena hraje s balonem na pravé straně.
     
    3
    Akci hostí ale dobrou zastavil Derrick Luckassen. Haps si vyměnil míč na levé straně s kolegou Wuytensem, ten pak ještě do hry zapojil Rocheta.
     
    3
    Po Johanssonově dlouhém autu se míč do zámezí odrazil od Iliasse Bel Hassaniho a hosté se vrhají kupředu.
     
    2
    Rick Karsdorp odcentroval z pravé strany, ve vápně Alkmaaru se ale míče zmocnil Stijn Wuytens a poslal dlouhý nákop na Weghorsta.
     
    2
    Hosté aktivním napadáním rychle vybojovali aut a po levém křídle se pomalu posunují k domácí bráně.
     
    1
    Úvodní výkop obstarali v červeném hrající domácí, lídr ligy z Rotterdamu dnes nastupuje ve světle modrých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Björn Kuipers přivádí aktéry dnešního utkání na trávník AFAS Stadionu, za pár desítek sekund začínáme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    AZ Alkmaar: Rochet – M. Johansson, Luckassen, S. Wuytens, Haps – van Overeem, Mühren, B. Rienstra (C) – Bel Hassani, Weghorst, Tanković.
    Náhradníci: Olij – Ouwejan, Lewis, Hatzidiakos, Helmer, Souza, Jahanbakhsh, Friday.

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden, Nelom – El Ahmadi (C), Toornstra, Vilhena – S. Berghuis, N. Jørgensen, Elia.
    Náhradníci: Hansson, Bijlow – Dammers, Woudenberg, Kongolo, Nieuwkoop, Tapia, Simon Gustafson, Kuijt, el Hankouri, Basaçikoglu, Kramer.

    Rozhodčí: Björn Kuipers – van Roekel, Zeinstra.
     
    Feyenoord Rotterdam

    Lídr ligy se po pohádkovém startu lehce zasekl a ztratil už svůj veškerý náskok v čele, na 1. příčce se svěřenci trenéra Giovanniho van Bronckhorsta drží jen díky lepšímu skóre před druhým Ajaxem. V přetěžké skupině Evropské ligy to navíc Rotterdamským nevyšlo a místo nich postoupily do jarní fáze turecký klub Fenerbahçe a Manchester United, alespoň se však celek z přístavního města může soustředit jen na domácí soutěže...

    Nejlepším střelcem týmu a zároveň i celé Eredivisie je dánský forvard Nicolai Jørgensen, který už má na kontě 11 tref. Dalšími nepostradatelnými plejery týmu jsou kapitán Dirk Kuijt, šikovný záložník Tonny Vilhena, obránce Rick Karsdorp nebo ofenzivní hráč Jens Toornstra.
     
    AZ Alkmaar

    Lodivod John van der Brom své svěřence po nepřesvědčivém úvodu letošního ročníku dokázal vyvést do vyšších pater a nyní, takřka v polovině sezóny, si Alkmaar drží solidní 5. příčku se ziskem 25 bodů v 15 zápasech. Dobře se celku ze severozápadu země dařilo i na evropské scéně – ve čtvrtek rozhodla o postupu Alkmaaru do jarní fáze Evropské ligy domácí výhra 3:2 nad ruským Petrohradem.

    Mezi opory mužstva se řadí forvard Wout Weghorst, autor 8 ligových tref, pak další útočník Robert Mühren, záložníci Ben Rienstra a Joris van Overeem či obránce Ridgeciano Haps.
     
    Hezké nedělní odpoledne, vítám Vás u našeho přenosu zápasu 16. kola nizozemské Eredivisie. Zde se společně zaměříme na jeden ze šlágrů tohoto kola, čeká nás duel Alkmaaru a Feyenoordu, nenechte si to ujít!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Michal Konvalina

    Branky: 11. S. Berghuis, 19. van der Heijden, 45. N. Jørgensen, 69. Vilhena

    Karty:   55. van der Heijden (FEY)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:13. Střely mimo: 0:13. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 5:9.
    AZ Alkmaar: Rochet – M. Johansson, Luckassen, S. Wuytens, Haps (60. Ouwejan) – van Overeem, Mühren, B. Rienstra (C) – Bel Hassani (46. Jahanbakhsh), Weghorst, Tanković (46. Souza).
    Náhradníci: Olij – Ouwejan, Lewis, Hatzidiakos, Helmer, Souza, Jahanbakhsh, Friday.

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp (75. Nieuwkoop), Botteghin, van der Heijden, Nelom – El Ahmadi (C) (76. Tapia), Toornstra, Vilhena – S. Berghuis (78. Basaçikoglu), N. Jørgensen, Elia.
    Náhradníci: Hansson, Bijlow – Dammers, Woudenberg, Kongolo, Nieuwkoop, Tapia, Simon Gustafson, Kuijt, el Hankouri, Basaçikoglu, Kramer.

    Rozhodčí: Björn Kuipers – van Roekel, Zeinstra
    bahis siteleri