Philadelphia – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.) | Toronto – Anaheim 2:3 (kon.) | St. Louis – Edmonton 2:3 (po pr.)
Arizona – Calgary 2:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
Calgary Flames
Úterý 20.12.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:00
    Arizona si zahraje dokonce přesilovku pět na tři! Bennetta za katrem totiž doplňuje Deryk Engelland, jenž dostává dvě minuty za vražení na hrazení, kterého se dopustil proti Hanzalovi.
     
    52:45
    Pro změnu se vylučuje na druhé straně. Rozhodčí tresty rozhodně nešetří. Sam Bennett dostává dvě minuty za krosček.
     
    52:15
    Přichází trest pro někoho z řad Coyotes. A vypadá to, že se jedná opět o Shanea Doana. Ten je dnes na trestné lavici velmi často, teď dostává trest za faul loktem a velmi se podivuje. Rozhodčí je ale nekompromisní. Přesilovka pro Plameny.
     
    46:28
    Tak nakonec přeci jen jeden trest přichází. Sean Monahan dostává dvě minuty za krosček a jeho celek čeká druhé oslabení za sebou. Takže další příležitost pro domácí barvy.
     
    44:07
    Bude se vylučovat za podražení, kterého se dopustil Dougie Hamilton. Je tu tedy šance pro Arizonu, jak vyrovnat a znovu udělat ze zápasu drama. Může se jednat klidně o klíčový moment utkání.
     
    39:23
    Nakonec rozhodčí posílají za katr domácího kapitána Doana za vysokou hokejku, další trest dostane stejný hráč za hrubost. Hokejista Flames Michael Frolík potom inkasuje dvě minuty, také za hrubost. Bude z toho tedy přesilovka hostů.
     
    34:11
    Ještě před koncem druhého dějství si zahrají početní výhodu Calgary Flames. Connor Murphy si nedal pozor a vyhodil puk bez doteku mantinelu mezi diváky. Takže je potrestán za zdržování hry a dává soupeři možnost dostat se zpátky do vedení.
     
    30:43
    Máme tu první bitku zápasu, a to tedy pořádně ostrou. Do sebe se pustili domácí McGinn a hostující Engelland. Dá se očekávat, že toto je od hokejisty Flames odplata za faul loktem na Versteega. Jeví se to velmi pravděpodobně. Oba kohouti samozřejmě dostávají pětiminutové tresty.
     
    27:23
    Podruhé v této třetině se bude vylučovat z řad Arizona Coyotes. Versteeg zůstal ležet na ledě poté, co jej zasáhl domácí hokejista McGinn, vypadalo to velice nepříjemně. Rozhodčí tento faul trestá jako faul loktem.
     
    21:06
    Je tu první vyloučení ve druhé třetině a přesilovou hru si zahrají Calgary Flames. Na trestné lavici už sedí Jakob Chychrun, který hákoval soupeře, takže si bude muset odpočinout za katrem.
     
    14:23
    Je tu možnost pro Plameny vyrovnat výsledek na kostce ještě před uplynutím úvodní dvacetiminutovky. Na trestnou lavici je hlavním rozhodčím odeslán obránce Coyotes Alex Goligoski, jenž musí pykat za krosček. První oslabení Arizony v zápase.
     
    06:46
    Poprvé v zápase se vylučuje, na trestnou lavici odjíždí jeden z hostujících hráčů. Konkrétně se jedná o českého útočníka Michaela Frolíka, který se provinil podražením a bude doufat, že jeho tým nedostane další gól.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Dvorak (Jooris), 50. White (Dvorak) – 29. Backlund (D. Hamilton, Tkachuk), 41. Brouwer (J. Gaudreau, Versteeg), 53. Versteeg (Monahan, Brouwer), 59. Brodie (Tkachuk)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, C. Murphy, Goligoski, Stone, Chychrun, Schenn – Crouse, Hanzal, Vrbata – J. McGinn, Holland, Duclair – Rieder, Martinook, Doan – Jooris, Dvorak, White.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Versteeg, Monahan, Brouwer – Ferland, Stajan, Bouma.

    Rozhodčí: L'Eouyer, Furlatt – Murray, Wheler
    bahis siteleri