Kopřivnice – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 2:3 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 8:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:1 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 6:3 (kon.)
Klášterec nO – Kobra 3:4 (kon.) | Žďár n/S – David Servis 10:3 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 5:8 (kon.)
Sokolov – Klatovy 4:5 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 0:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 2:3 (2:3 po s.n.) | Děčín – Vrchlabí 4:3 (kon.)
konec
HC Děčín
4:3 (2:0, 0:2, 2:1)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 14.01.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:18
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Medvědi chybovali v rozehrávce před vlastní brankou a z toho inkasují gól ve vlastní přesilovce. MARTIN FILIP toho využil a dává tak v oslabení kontaktní branku – 4:3. Asistence: Tadeáš Hejda.
     
    50:26
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi svou početní výhodu využívají a jdou zpět do dvoubrankového náskoku. MICHAL OLIVERIUS svou střelu přetavil v přesnou trefu a znovu tak dává Medvědům pohodlnější náskok – 4:2. Asistence: Lukáš Zika.
     
    44:15
    Děčín právě vstřelil branku!
    Kapitán Děčína MICHAL OLIVERIUS se rozjel až před branku hostů, kde z levé strany vyslal vzdušnou střelu, která doplachtila za záda Jakuba Jelínka a Medvědi tak znovu strhávají vedení na svou stranu – 3:2. Asistence: Lukáš Zika.
     
    37:37
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Nyní se už hosté dočkali naprosto regulérní branky a vynahradili si tak předchozí neuznaný gól. PATRIK URBAN dokázal došťourat kotouč za záda Lavingera a je vyrovnáno – 2:2. Asistence: Tomáš Oppelt, Tomáš Jirků.
     
    21:42
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Ale nyní už je kontaktní gól na světě. Do blízkosti Lukáše Lavingera se dostal TOMÁŠ BLÁHA, který tak poprvé dokázal překonat domácího brankáře a i on přichází o čisté konto. Hosté jsou zpět ve hře a dá se očekávat jejich tlak – 2:1. Asistence: Dominik Novák.
     
    16:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí už byli kompletní a LUKÁŠ ZIKA po tom, co opustil trestnou lavici, ujel úplně sám na Jelínka a svou střelou z bekhendu mu nedal vůbec žádnou šanci. Lukáš Zika tak oslavil svou obnovenou hráčskou kariéru jak nejlépe mohl – 2:0. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    03:19
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže to ho nemuselo mrzet. Hned z další akce domácí udeřili. Michal Oliverius pálil na Jelínka a ten vyrazil kotouč pouze před sebe. Na dorážku VÁCLAVA RACKA už byl ale krátký a musí tak lovit poprvé kotouč ze své sítě – 1:0. Asistence: Michal Oliverius.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Racek (Oliverius), 17. Zika (Volráb, Hašek), 45. Oliverius (Zika), 51. Oliverius (Zika) – 22. Bláha (Novák), 38. Urban (Oppelt, Jirků), 57. Filip (Hejda)


    HC Děčín: Lavinger (Michajlov) – Málek, Molnár, Vaněk, Hříbal, Havlíček, Procházka J., Hucek, Kvaček, Michajličenko – Hašek, Volráb, Racek – Faigl, Oliverius, Zika – Vacek, Sýkora, Rubeš F. – Fojt, Kopta
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Hejda, Jirků, Kadavý, Jandejsek, Chleborád – Čurda, Filip, Šťastný – Novák, Šimoníček, Bláha – Procházka M., Urban, Oppelt – Svoboda, Miškovský, Maďar

    Rozhodčí: Hodač – Marek, Ovsík
    bahis siteleri