Columbus – Carolina 3:2 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 1:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | Dallas – Washington 3:4 (po pr.)
Arizona – Tampa 5:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:7 (kon.)
San Jose – Colorado 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 0:1 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:1 (kon.)
Ottawa – Columbus 6:7 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 22.01.2017, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Krásný den všem hokejovým nadšencům. Od jedné hodiny ráno se proti sobě postaví ve Wells Fargo Center celky Philadelphie Flyers a New Jersey Devils. Souboj o důležité body sledujte na onlajnech.
     
    PHILADELPHIA FLYERS (9.)
    46 zápasů, 50 bodů


    Philadelphia šla po výborných výkonech celkem dolů. Flyers se aktuálně nacházejí na deváté pozici se stejným bodovým ziskem, jako Toronto. To má ale odehráno hned o tři utkání méně než černooranžový celek.

    Mužstvo kolem kapitána Clauda Girouxe má v posledních pěti zápasech jednu z nejhorších forem celé NHL. Flyers srazili pouze Vancouver, předtím nestačili na Columbus a Buffalo. Naposledy Philadelphia podlehla Bostonu (3:6) a Washingtonu (0:5). V Metropolitní divizi jsou Flyers na pátém místě.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jakub Voráček – 46 zápasů, 41 bodů (13+28)
    Claude Giroux – 46 zápasů, 38 bodů (10+28)
    Wayne Simmonds – 46 zápasů, 34 bodů (18+16)
     
    NEW JERSEY DEVILS (14.)
    47 zápasů, 47 bodů


    Devils sice ztrácejí ze čtrnácté příčky na osmou pouhé tři body, ale například právě Toronto má o čtyři zápasy méně. New Jersey je nejhůře skórující tým Východní konference, týmy pod Ďábly mají méně zápasů, a tak hrozí jejich pád na poslední místo.

    Mužstvo mladého Johna Hynese absolvovalo úspěšný venkovní trip. Body získaly s Edmontonem, následně zdolali Calgary i Vancouver. V závěru tripu nestačila na Devils ani výborně hrající Minnesota. Naposledy celek z Newarku prohrál s Montrealem na domácím ledě.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 37 zápasů, 30 bodů (11+19)
    Travis Zajac – 46 zápasů, 28 bodů (9+19)
    Kyle Palmieri – 45 zápasů, 27 bodů (10+17)
     
    POSLEDNÍ MĚŘENÍ SIL

    První utkání v sezóně se hrálo den před Vánocemi na půdě New Jersey Devils. Devils nakonec po zodpovědném výkonu zdolali Flyers, neinkasovali a radovali se z výhry 4:0. Postupně se prosadili Parenteau, Wood, Henrique a Palmieri.

    NEW JERSEY DEVILS 4:0 PHILADELPHIA FLYERS
    8. Parenteau (Cammalleri, Severson), 14. Wood (Henrique), 34. Henrique (Hall, Parenteau), 59. Palmieri (A. Greene, J. Moore)

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, J. Moore, Lovejoy, Merrill, Helgeson – Hall, Zajac, Cammalleri – Wood, Henrique, Parenteau – B. Bennett, Zacha, Palmieri – Gazdic, Fiddler, Kalinin.

    Philadelphia Flyers: S. Mason (21. Stolarz) – Del Zotto, Gudas, Provorov, MacDonald, Manning, Gostisbehere – Raffl, Giroux, Voráček – Konecny, B. Schenn, Simmonds – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov – Leier, Cousins, Weise.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Michal Neuvirth (PHI) – 13 zápasů, 87,69% úspěšnost
    Radko Gudas (PHI) – 35 zápasů, 11 bodů (2+9)
    Jakub Voráček (PHI) – 46 zápasů, 41 bodů (13+28)
    Pavel Zacha (NJD) – 39 zápasů, 8 bodů (3+5)
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Gostisbehere, Del Zotto, MacDonald, Provorov, Gudas, Streit – Read, Giroux, Raffl – Voráček, Couturier, Cousins – Simmonds, B. Schenn, Weise – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Lovejoy, Merrill, Severson, Quincey, Santini, Stollery – Palmieri, Zajac, Hall – Cammalleri, Henrique, Wood – Parenteau, Josefson, Zacha – Kalinin, Fiddler, Gazdic.

    Rozhodčí: St. Laurent, O’Halloran – Cormier, Berg.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Krásné ráno všem fanouškům. Za pár chvilek nám startuj utkání mezi domácím celkem a hosty z New Jersey. Sledujte náš přenos!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Domácí vyhráli úvodní vhazování a kotouč hned poslali za branku Kinkaida. Ten puk zachytil a čeká na své spoluhráče.
     
    00:24
    K puku se dostal Taylor Hall, jenž objel branku a zakončoval. Mezírku mezi betony českého brankáře ale nakonec nenašel.
     
    01:01
    Michal Neuvirth musel řešit další akci. Michael Cammalleri před ním kličkoval, ale ideálně se mu zakončit nepovedlo.
     
    01:30
    Další útok hostů byl rozehrán z obrany. Seth Helgeson posílal kotouč dopředu, kde se ale nikdo v červeném k černé gumě nedostal. Píská se icing.
     
    02:14
    Devils vletěli do utkání rychle a aktivně napadají rozehrávku Flyers. Domácí celek se ještě k ničemu nedostal.
     
    02:39
    Philadelphia se může ukázat v přesilovce. Karl Stollery delší donu přidržoval Jakuba Voráčka. Uvidíme pátou nejlepší přesilovku NHL.
     
    03:04
    Po neúspěšném zakončení Clauda Girouxe z levého kruhu následoval útok Devils. Adam Henrique z mezikruží střílel jen do vyrážečky.
     
    03:34
    Dva velké zákroky Keitha Kinkaida! Ten nejprve vytěsnil pokus Ivana Provorova. Zneškodnil i dorážku mladého Travise Konecneho.
     
    04:11
    Brayden Schenn hledal nahozením před branku najíždějícího spoluhráče. Ten ale nakonec jeho nabídku nedokázal tečovat.
     
    04:39
    Hosté v plném počtu.
     
    04:57
    Taylor Hall projížděl pásmem a na modré čáře přenechával kotouč Stollerymu. Těsně před ním ale domácí hráči puk vypíchli.
     
    05:34
    Po přejetí pásmo to zkoušel Bellemare. Jeho tvrdá střela ovšem postrádala přesnost, a tak stále hrajeme bez branek.
     
    06:16
    Andrew MacDonald vyslal směrem na amerického brankáře další pokus. Ten byl ale ještě tečován a skončil jen v ochranné síti nad brankou. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    06:33
    Po chvilkové kombinaci se dostal kotouč před branku Kinkaida, který jej raději ukryl ve své rukavici. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    06:46
    Přišla i akce Devils na druhé straně. Po přihrávce Milese Wooda zakončoval Kyle Quincey. Ten ale trefil jen pozorného Neuvirtha v brance.
     
    07:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla opravdu povedená kombinace, Devils jdou do vedení! Jacob Josefson se na levém kruhu dostal ke kotouči, který ještě posunul na PAVLA ZACHU. Český hokejista byl sám před brankou, kde se mu bekhendem povedlo překonat svého krajana! Asistence: Jacob Josefson a Kyle Quincey.
    07:11 Pavel ZACHA - 0:1
     
    07:32
    Aktivní New Jersey pokračuje ve svém snažení. Michal Neuvirth musel řešit další nahození na jeho branku, nyní byl ale pozorný.
     
    08:20
    Philadelphia se po delší době pokouší dostat do útočného pásma. Zatím se jí to ovšem nedaří.
     
    08:49
    Na ledě zůstal ležet Claude Giroux. Příliš agresivní byl nyní Miles Wood, který jej tvrdým hitem poslal k zemi. Hostující mladík měl ruce hodně vysoko.
     
    09:07
    Devils se rychle povedlo vyhodit kotouč do střední třetiny. Letci se tak musejí stáhnout a založit druhou přesilovkovou akci.
     
    09:49
    Shayne Gostisbehere to po kombinační hře zkoušel od modré čáry. Jeho pokus ale skončil jen na betonech připraveného Kinkaida.
     
    10:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají přesně při vypršení trestu Milese Wooda! Střela z mezikruží se od zadního mantinelu dostala před branku, kde byl nejaktivnější TRAVIS KONECNY. Ten amerického brankáře dokázal překonat takovým píchnutím do jeho betonů. Asistence: Nick Cousins a Ivan Provorov.
    10:49 Travis KONECNY - 1:1
     
    11:30
    Následně se Devils pokoušeli nahodit kotouč za branku Neuvirtha. To se jim povedlo jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    11:42
    Přesilovku si zahrají také hosté. Nick Cousins míří na trestnou lavici po zákroku na Kinkaida.
     
    12:01
    Po pár přihrávkách se domácí dostali ke střele z levé strany. Taylor Hall ovšem mířil jen vedle pravé tyčky. Flyers následně vyhodili.
     
    12:43
    Poté se domácímu celku podařilo vyhodit puk mimo obrannou třetinu ještě dvakrát. New Jersey se krom počátečního tlaku nedaří.
     
    13:17
    Po střele Jona Merrilla se pokoušel zakončovat před českým brankářem Adam Henrique. Kanadský forvard ale beton brankáře nepřehodil!
     
    13:42
    Domácí v plném počtu.
     
    13:59
    Letci byli i po vypršení oslabení pod tlakem, a tak raději poslali kotouč na zakázané uvolnění. Pokračovat se bude vhazováním před Neuvirthem.
     
    14:08
    Následně oranžovočerní pronikali do útočné třetiny, ale nachytáni byli v ofsajdovém postavení. Po komerční pauze se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    14:47
    Překvapen byl nyní Keith Kinkaid. K tomu se dostal puk zpoza branky, ale nikdo z hráčů jej následně neposlal za jeho záda.
     
    15:07
    Hodně rychlá bitka se odehrála za brankou Michala Neuvirtha. Wayne Simmonds se pustil do Milese Wooda, šarvátka nakonec vyzněla nejspíše pro Simmondse. Devils si zahrají přesilovku, Simmonds inkasuje ještě dvě minuty za hrubost.
     
    15:27
    Devils se dostali do dvou dobrých střeleckých pozic. Ani jedna ovšem nebyla využita a domácím se následně podařilo vyhodit.
     
    15:55
    Kyle Palmieri ujel po pravé straně a zakončoval nad rameno Neuvirtha. Jeho pokus ovšem orazítkoval jen tyč domácí branky!
     
    16:05
    Palmieri ještě vyzval Zajaca ke skórování. Hostující centr se ale ke střele nakonec nedostal, Flyers se poté dostali ke kotouči.
     
    17:07
    Domácí v plném počtu.
     
    17:36
    Michael Del Zotto byl osamocen na levém kruhu, a tak si sjel až před Kinkaida. Toho ale následným pokusem na přední tyč nedokázal překonat!
     
    18:16
    Ďáblové se dostávali do rychlého útoku, který byl ale rychle ukončen odpískáním ofsajdu. V tom se objevil talentovaný bek Steven Santini.
     
    19:01
    Rozeběhla se poslední minuta první třetiny, která nám nabídla po jedné brance na obou stranách. O něco aktivnějším celkem byli ale hosté.
     
    19:41
    Ještě jednou mohl ukázat své umění rodák z Ústí nad Labem. Michal Neuvirth střelu Zajaca ovšem viděl a v pohodě jí ukryl v lapačce.
     
    19:47
    Philadelphia se pokoušela založit nějakou akci, což se jí nepovedlo. Puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    19:57
    Michael Raffl se ještě stihl kolem levého mantinelu prodrat ke střele. Jeho pokus byl ovšem ztečován do ochranné sítě nad brankou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první třetina. Devils se dostali do vedení v osmé minutě, kdy se bekhendem prosadil Pavel Zacha. Odpověď na tuto branku přišla o tři minuty později, taktéž se prosadil nováček, Travis Konecny dostrkal puk za záda Keitha Kinkaida.

    Střely na branku: 10:14
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Devils se hned dostali před branku Flyers, kde zakončoval Travis Zajac. Jeho bekhendový pokus ale skončil jen vedle branky.
     
    20:36
    Činit se musel i Keith Kinkaid. Ivan Provorov tvrdě pálil od modré čáry, americký brankář ale neměl problém puk ukrýt v lapačce.
     
    20:51
    A další střelecký pokus domácích hokejistů. Shayne Gostisbehere ale nebyl nebezpečný svou střelou, Kinkaid připraven i nyní.
     
    21:25
    Po levé straně postupoval Miles Wood, který následně zakončoval. Gostisbehere ale jeho pokus dokázal zablokovat.
     
    22:05
    Oba celky nehrají moc rychle, nevidíme moc aktivní hru z ani jedné strany. Uvidíme, jak tomu bude následně.
     
    22:53
    Přesilovka pro hosty! Michael Del Zotto inkasuje dvouminutový trest za podražení, jeho obětí se stal zkušený Vernon Fiddler.
     
    23:35
    New Jersey nezačalo přesilovou hru úplně dobře. Červenočerní se ještě nedokázali udržet v útočné třetině.
     
    24:09
    P.A. Parenteau vyslal první střelu na branku. Zkušený útočník to zkoušel z vrcholku pravého kruhu, na Michala Neuvirtha si ale nepřišel.
     
    24:53
    Domácí v plném počtu.
     
    25:01
    Po ofsajdu hostujícího celku se bude vhazovat ve střední třetině. Stav je stále nerozhodný.
     
    25:24
    Devils najeli po pravé straně do dalšího ofsajdu. Vhazování ve středu ledové plochy se bude tedy opakovat.
     
    25:49
    Damon Severson zkoušel dalším pokusem pozornost Neuvirtha. Ten si ale na pokus kanadského obránce počkal a puk vyrazil.
     
    26:09
    Na druhé straně zasáhl podobně Keith Kinkaid proti střele Shayna Gostisbehera. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    26:30
    Philadelphia rozjela akci zpoza své branky a dostala se až před Kinkaida. Ten ale proti slabší střele nemusel vydat nějaké velké úsilí.
     
    27:14
    Nahození Konecnyho na branku bylo tečováno před branku jen vedle branky. Následně se ke kotouči dostali hokejisté Devils.
     
    27:27
    Následovala strkanice na modré čáře hostujícího celku. Na trestnou lavici putuje Damon Severson, Letci budou mít přesilovku.
     
    28:03
    Parádní zákrok Keitha Kinkaida! Wayne Simmonds se prodral před branku, kde zakončoval nad levou ruku amerického brankáře. Ten ale kotouč zachytil!
     
    28:07
    Po následném vhazování se hosté osvobodili a uklidnili alespoň na pár sekund hru. Flyers musejí zaútočit až od své branky.
     
    29:14
    Tato přesilovka nebude od Letců patřit mezi to nejlepší. Kinkaid neměl téměř žádnou práci, nyní se pískal ofsajd.
     
    29:27
    Hosté v plném počtu.
     
    29:55
    Taylor Hall se dostával ke střele z úhlu, český brankář byl ale přišpendlen u tyčky. Následně byl Hall naprosto zbytečně a bez důvodu atakován Gudasem.
     
    30:29
    Chris VandeVelde se po nepřesné přihrávce Zachy dostal do úniku, střelou na zadní tyč ale Kinkaida nepřekonal!
     
    30:42
    Následoval hned protiútok a v něm Michael Cammalleri. Ten se prodral až před branku, ale při svém zakončení trefil jen dobře postaveného Neuvirtha!
     
    31:31
    Keith Kinkaid v dalším dobrém zákroku. Poslední minutky nám nabízejí šance na obou stranách, stav je ale stále nezměněný.
     
    32:26
    Následně je hra přerušena. Za stavu 1:1 se pokračuje komerční přestávkou. Oba celky zaznamenaly již dvacet střeleckých pokusů.
     
    32:29
    Travis Konecny zkoušel štěstí střelou od modré čáry. Jeho pokus byl ale nepřesný a branku nakonec ani neohrozil.
     
    32:59
    Miles Wood potřetí dnes na trestné lavici. Nyní za držení jednoho z domácích hráčů za brankou.
     
    33:14
    Flyers se dostávali do brankoviště, kde se jim ale nepovedlo ideálně zakončit. Devils následně vyhodili.
     
    33:53
    Domácí jsou z Kinkaida na větvi. Z dobré pozice pálil Ivan Provorov, jenž ale trefil právě dobře připraveného amerického brankáře!
     
    34:29
    Jakub Voráček na pravém kruhu posunul kotouč před branku, kde se po stahovačce pokoušel prosadit Giroux. Bránící hráči jej ale do zakončení nepustili.
     
    34:59
    Hosté v plném počtu.
     
    35:34
    Opět v akci Miles Wood, který je dnes hodně otloukán. Radko Gudasovi se ale vysmál, český obránce neudržel nervy a Wooda fauloval. Wayne Simmonds následně nesportovně jednal s rozhodčím. Přesilovka pět na tři!
     
    35:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils dvojnásobnou přesilovku hodně rychle využili! KYLE PALMIERI se opřel do puku na pravé straně a svým pokusem nedal Neuvirthovi jedinou šanci! Asistence: P.A. Parenteau a Michael Cammalleri.
    35:51 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    36:34
    Devils pokračují v přesilové hře 5 na 4. Na jejich hře jde vidět nabuzení, uvidíme, zda přidají i třetí branku.
     
    37:09
    Miles Wood se zjevil sám před Neuvirthem, kterému se pokoušel přehodit beton. To se mu ale nakonec bekhendem nepovedlo!
     
    37:34
    Domácí v plném počtu.
     
    38:03
    Aktivní hosté se natlačili před Neuvirtha, kterého ale nedokázali překonat. Puk se k němu dostal spíše po nepovedené přihrávce.
     
    38:24
    Po delší době registrujeme střelu také na straně druhé. Shayne Gostisbehere se u levého mantinelu opřel do puku, Kinkaid překonán ovšem nebyl.
     
    38:48
    Rychlý útok Devils byl zakončen bekhendem Travisa Zajaca. Tomu se ale nakonec z těžké pozice nepovedlo zvednout kotouč.
     
    39:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté si své vedení v závěru třetiny upevňují! MILES WOOD se zmocnil kotouče ve středu hřiště a nabral neskutečnou rychlost. V tváří tvář Neuvirthovi následně mířil k levé tyčce přesně! Asistence: Michael Cammalleri a Steven Santini.
    39:13 Miles WOOD - 1:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce! Devils se dostali na konci třetiny do vedení, Kyle Palmieri rychle využil dvojnásobnou výhodu. Vedení svého celku zvyšoval v poslední minutě třetiny Miles Wood. Devils tak vedou před třetí třetinou o dvě branky.

    Střely na branku: 25:25
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers: ze hřiště odchází Michal Neuvirth, přichází Steve Mason.
     
    40:34
    Kinkaid předvedl první zákrok třetiny proti slabšímu pokusu Matta Reada. Devils se následně zmocnili kotouče.
     
    41:42
    Shayne Gostisbehere se obtáčel kolem branky a pokoušel se překonat Kinkaida. Ten byl ovšem na svém místě a střelu pokryl.
     
    42:05
    Domácí vstoupili do třetiny aktivněji a aktuálně kombinují v útočném pásmu. Kinkaid ale nebyl nijak nebezpečně ohrožen.
     
    42:40
    Devils vše vyřešili vyhozením na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude po pravici amerického brankáře hájící černočervené barvy.
     
    43:00
    Sergej Kalinin dostával přihrávku do jízdy, kterou ale následně nedokázal zachytit. K puku se tak dostali hokejisté domácího celku.
     
    43:31
    Vernon Fiddler byl u střídačky podražen. Chris VandeVelde inkasuje dvouminutový trest a Devils čeká přesilovka.
     
    44:07
    Po dlouhé kombinaci se puk dostal k Woodovi, jenž se u pravé tyčky pokoušel prosadit. Skvěle byl ale ubráněn bránícími hráči.
     
    44:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Což nelze říct o další akci. Taylor Hall si najel po levé straně před branku a přihrávkou na vzdálenější tyč vyzval MILESE WOODA ke skórování ... a ten neodmítl! Asistence: Taylor Hall a Karl Stollery.
    44:26 Miles WOOD - 1:4
     
    45:01
    Do další šance se hnal Jacob Josefson, který postupoval na branku. Najel si až před Masona, kterého ale neprostřelil, mířil nad branku.
     
    45:43
    Další vyloučení a opět to je Chris VandeVelde. Ten nyní podrazil pronikajícího Cammalleriho středem ledové plochy.
     
    46:24
    Po kombinační hře se ke střele dostal Kyle Palmieri. Ten zakončoval z pravého kruhu, ale i díky teči skončil puk nad brankou v ochranné síti.
     
    46:48
    Z levého kruhu zkoušel štěstí Michael Cammalleri, jenž mířil na vzdálenější tyč. Nakonec ale netrefil ani branku.
     
    47:43
    Domácí v plném počtu.
     
    48:03
    Vylučovat se bude i na straně druhé. Jacob Josefson napadl moc agresivně, jednoho z domácích následně podrazil.
     
    48:06
    Hned po vhazování střílel od modré čáry Shayne Gostisbehere. Keith Kinkaid ovšem vytáhl další parádní zákrok v tomto utkání.
     
    48:33
    Tvrdě byl nyní zasáhnut hostující brankář. Tvrdý pokus Jakuba Voráčka zasáhl přímo jeho mřížku, americký brankář následně odhodil masku a hra byla přerušena.
     
    49:09
    Opět to zkoušel Jakub Voráček, nyní z pravého kruhu. Kinkaid se ale přesunul a tělem jeho pokus vytěsnil, Devils poté vyhodili.
     
    49:51
    Přes obránce to zkoušel Adam Henrique. Tomu se ale jeho pokusem nepovedlo zamířit přesně.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:03
    Hosté v plném počtu.
     
    50:11
    Hned po návratu z trestné lavice zakončoval Josefson. Švédský forvard mířil mezi betony Masona. Ten je ale včas sklapl a zasáhl.
     
    50:48
    Následně se přerušuje hra po dalším zákroku domácího brankáře. Pokračovat se bude vhazováním po jeho pravici.
     
    51:05
    Hra se rychle přesunula před branku Devils, kde se prezentoval svým zákrokem Keith Kinkaid. Po jeho zásahu následuje komerční pauza.
     
    51:11
    Hned po vhazování si nešťastně počínal Jon Merrill. Ten zahrál vysokou hokejkou do obličeje obránce a Philadelphie bude hrát přesilovku.
     
    51:42
    Adam Henrique postupoval po levé straně do útoku, kde se jej pokoušel o puk obrat obránce. Ten jej hitoval, ale sám spadl.
     
    52:17
    Devils se brání dobře a blíží se výhře v tomto utkání. Flyers musejí začat od branky Stevena Masona, jenž vystřídal v brance Neuvirtha.
     
    53:11
    Hosté v plném počtu.
     
    53:24
    Hra byla přerušena poté, co Kinkaidovi upadla maska. Uvidíme, jestli hostující brankář bude potřebovat nějakou opravdu své výstroje.
     
    53:55
    Flyers mají posledních šest minut na nějaké zdramatizování. Devils ovšem hrají pozorně, dostávají se do protiútoků a svého soupeře do ničeho nepouští.
     
    54:38
    Domácí kombinují v útočném pásmu, ale nevidíme od nich nějaké střely či nebezpečné akce. Devils pozorně brání.
     
    55:27
    Utkání se jen dohrává. Aktivita obou celků do útoku není dobrá a spíše se bojuje o střední pásmo.
     
    56:44
    Devils se prodírali do útoku, ale následné nahození se jim nepovedlo zachytit. U puku jsou tak hokejisté Flyers.
     
    57:18
    Nahození Stevena Santiniho od modré čáry ještě zkoušel tečovat Luke Gazdic. Spíše bitkař ale nakonec nenasměroval puk do branky.
     
    58:13
    Ďáblové se drží na puku a směrem dopředu jsou nyní aktivní. Toto utkání již neprohrají, do tabulky si připíšou důležité dva body.
     
    59:05
    Keith Kinkaid následně zneškodnil další pokus od modré čáry, nepřišel si na něj ani Mark Streit. Následná dorážka šla nad branku.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Devils si připisují na ledě Philadelphie výhru 4:1, skvělý výkon podal i brankář Keith Kinkaid!

    Devils se dostali do vedení v osmé minutě, kdy se bekhendem prosadil Pavel Zacha. Odpověď na tuto branku přišla o tři minuty později, taktéž se prosadil nováček, Travis Konecny dostrkal puk za záda Keitha Kinkaida.

    Druhá třetina patřila Devils, Kyle Palmieri rychle využil dvojnásobnou výhodu přesnou střelou z pravého kruhu. Vedení svého celku zvyšoval v poslední minutě třetiny Miles Wood.

    Miles Wood se poté prosadil i podruhé. V přesilové hře těžil z výborné přihrávky Taylora Halla. Utkání se poté spíše dohrávalo, Flyers nedokázali najít recept na Keitha Kinkaida.

    Střely na branku: 36:29
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Miles Wood (NJD) 2+0
    2. Michael Cammalleri (NJD) 0+2
    3. Keith Kinkaid (NJD) 35 zák., 1 gól, 97,2%
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Michal Neuvirth (PHI) – 40 minut, 22 zákroků, 3 góly, 88%
    Radko Gudas (PHI) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 17:34
    Jakub Voráček (PHI) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 17:34
    Pavel Zacha (NJD) – 1+0, 1 střela, čas na ledě 13:07
     
    Ode mě je to dnes vše. Děkuji za pozornost a u NHL zase někdy nashledanou! (04:03:38)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 11. Konecny (Cousins, Provorov) – 8. Zacha (Josefson, Quincey), 36. Palmieri (Parenteau, Cammalleri), 40. Wood (Cammalleri, Santini), 45. Wood (Hall, Stollery)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (41. S. Mason) – Gostisbehere, Del Zotto, MacDonald, Provorov, Gudas, Streit – Read, Giroux, Raffl – Voráček, Couturier, Cousins – Simmonds, B. Schenn, Konecny – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Lovejoy, Merrill, Severson, Quincey, Santini, Stollery – Palmieri, Zajac, Hall – Cammalleri, Henrique, Wood – Parenteau, Josefson, Zacha – Kalinin, Fiddler, Gazdic.

    Rozhodčí: St. Laurent, O’Halloran – Cormier, Berg
    bahis siteleri