Sparta – Pardubice 3:2 (kon.) | Třinec – Plzeň 3:2 (po pr.) | Chomutov – Vítkovice 5:3 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Zlín – Litvínov 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 22.01.2017, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:04 Marek HRBAS - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Následně se ale Vítkovice jen prosazují! MAREK HRBAS na modré čáře zakončoval tvrdou střelou, která nakonec skončila za zády Laca i díky teči chomutovského obránce. Asistence: Roman Szturc.
    51:09 Jan RUTTA - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ale odpovídají hodně rychle! JAN RUTTA si najel do pásma a následně dostal luxusní přihrávku na pravou stranu. Reprezentační obránce si najel před Dolejše, kterého střelou o tyč dokázal překonat popáté v utkání. Asistence: Marek Tomica a Petr Koblasa.
    50:28 Rostislav OLESZ - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Michael Vandas si najel před branku, kde se mu ale nepovedlo ideálně zakončit. K volnému puku se ovšem dostal kapitán ROSTISLAV OLESZ, který střelou nad rameno snížil na rozdíl dvou branek! Asistence: Michael Vandas a Erik Němec.
    36:54 Michal POLETÍN - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti přidávají z nenápadné akce čtvrtou branku utkání. Ivan Huml najel před branku, kde bekhendem nedokázal skórovat. Daniel Dolejš srazil puk přímo před MICHALA POLETÍNA, jenž prázdnou branku musel trefit a také tak udělal. Asistence: Ivan Huml a Michal Vondrka.
    24:15 David KVĚTOŇ - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se dostávají na rozdíl dvou branek! DAVID KVĚTOŇ se prodral do zakončení, jeho první střelu Laco sice vyrazil, následná dorážka ovšem již skončila za zády slovenského brankáře! Asistence: Marek Hrbas.
    21:44 Tomáš KUDĚLKA - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti po aktivní hře přidávají třetí branku! Vladimír Růžička našel na modré čáře TOMÁŠE KUDĚLKU, jenž tvrdou střelou od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Vladimír Růžička a Jakub Sklenář.
    15:05 Marek TOMICA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se dostali do druhého úniku a i ten končí brankou! Ivan Huml našel krásnou přihrávkou MARKA TOMICU, jenž střelou k pravé tyčce překonal Daniela Dolejše podruhé! Asistence: Ivan Huml a Michal Vondrka.
    13:47 Vladimír RŮŽIČKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    VLADIMÍR RŮŽIČKA si najel po pravé straně až před branku svou klasickou pomalejší jízdou. Následně zakončil mezi betony a Daniel Dolejš na tento pokus nedokázal zareagovat!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. V. Růžička (TS), 16. Tomica (Huml, Vondrka), 22. Kudělka (V. Růžička, Sklenář), 37. Poletín (Huml, Vondrka), 52. Rutta (Tomica, Koblasa) – 25. D. Květoň (Hrbas), 51. Olesz (Vandas, E. Němec), 57. Hrbas (Szturc)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Kudělka, R. Havel, L. Chalupa – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hlava, Kaše, Lauko.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Bartošák) – Klok, Sloboda (A), Baranka, Hrbas, Výtisk (A), Urbanec, D. Krenželok – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Olesz (C), Stastny, P. Zdráhal – Kucsera, Kolouch, Vandas – Szturc, E. Němec, Tomi – Kurovský.

    Rozhodčí: Hribik, Pešina – Gerát, Hynek

    Diváci: 5 014
    bahis siteleri