Poprad – Nitra 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:5 (kon.) | Košice – Martin 3:2 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 14.02.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Marcel Hossa pálil a po jeho nebezpečnom pokuse sa pred Joakimom Ludströmom strhla obrovská mela, po ktorej dnešný zápas nedohrá Lukáš Bohunický. Trenčín si však zahrá presilovú hru 5 na 3. Na trestnej lavici domácich totiž sedí Marek Drtina, ktorý tam robí spoločnosť Konstovi Mäkinenovi.
     
    58:24
    Posledná príležitosť pre Trenčín na zdramatizovanie tohto zápasu. Hostia si totiž v závere riadnej hracej doby zahrajú presilovú hru pri vylúčení Konstu Mäkinena za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    51:23
    Trenčania teraz nepochopiteľne zaspali, vo vlastnej presilovej hre sa dokonca museli brániť prečísleniu súpera, z ktorého napokon Marek Drtina vyťažil vylúčenie Adama Drgoňa, ktorý ho zahákoval a odchádza na trestnú lavicu.
     
    49:53
    Teraz Fredrik Sandgren vyhodil puk z vlastného obranného pásma. Zdalo sa, že to bolo aj s dotykom plexiskla, no hlavní rozhodcovia napriek tomu posielajú domáceho obrancu na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    26:04
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Mäkinen – 2 min., držanie).
     
    16:18
    Napokon to rozhodcovia vyriešili vzájomným vylúčením, keď si na trestnú lavicu odchádzajú na dve minúty oddýchnuť Dominik Rehák a Branislav Pavúk. Hráme 4 na 4.
     
    13:19
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bagin – 2 min., hákovanie).
     
    11:14
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Hatala – 2 min., držanie).

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 8. Lelkeš (Čaládi), 15. Kučkin (Chovan), 54. Kučkin – 4. Sádecký (Hossa, Bezúch)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Chovan, Mäkinen, Den. Rehák, Maier – Paulovič, Kytnár, Saarinen – Kučkin, Novotný, Hujsa – Lelkeš, Čaládi, Fábry – Tibenský, Dom. Rehák, Dubec
    HK DUKLA Trenčín: Volden – Bohunický, Bagin, Holenda, Cebák, Hatala, Drgoň, Tužinský, Pavúk – Bezúch, Sádecký, Hossa – Ručkay, Bulík, Sojčík – Hudec, Švec, Gašparovič – Pardavý, Šimun, Hecl

    Rozhodčí: Peter Stano, Róbert Müllner – Martin Junek, Peter Šefčík
    bahis siteleri