Mountfield HK – Zlín 4:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:5 (0:1 po s.n.)
HC Litvínov – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Č. Budějovice – Jihlava 4:3 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Bílí Tygři Liberec
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 18.02.2017, 14:30DHL Extraliga juniorů • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    Rozhodující nájezd proměnil LUKÁŠ KAUKIČ.
     
    57:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jako by se dnes oba týmy domluvily na remíze. Stuchlík vyhrál buly na ONDŘEJE IMRICHA a ten rychle a především nechytatelně vypálil. Asistence: Kryštof Stuchlík.
     
    56:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gól v ten nejdůležitější moment! Jeník si narazil s Průžkem a nebezpečně vypálil. Hlaváč jeho ránu jen vyrazil k VÁCLAVU BURDOVI, který byl dostatečně důrazný na to, aby dorazil kotouč do sítě a zkompletoval hattrick. Asistence: Jan Jeník, Jiří Průžek.
     
    39:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Opět nerozhodně! Pouhých dvacet osm sekund před sirénou se VÁCLAV BURDA opřel do přihrávky Průžka a překonal značně rozhozeného Hlaváče. Asistence: Jiří Průžek, Vítek Turský.
     
    36:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé ujímají vedení. Kombinace starších dorostenců Třince vedla do levého kruhu k PATRIKU HREHORČÁKOVI, jenž střelou na přední tyč nachytal Poláška. Asistence: Jan Hladoník.
     
    32:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři znovu srovnávají krok! Hrehorčák našel přesně mezi kruhy MICHALA KVASNICU a ten o tyčku dokázal skórovat. Asistence: Patrik Hrehorčák, Jan Hladoník.
     
    22:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy se vrací do vedení! MARTIN STAROSTA vypálil zápěstím, puk se otřel o jednoho z hostů a Hlaváč i díky cloně Šíra neměl šanci zasáhnout. Asistence: Lukáš Beran.
     
    14:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná přesilovková souhra Třince! Kaukič dlouho otálel co s pukem, ale dobře si počkal až ADAM FLOK vyjede zpoza brány, aby mu mohl křižným pasem naservírovat puk před prázdnou bránu. Flok v pohodě dopravil kotouč do sítě. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    08:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce! Tygři se dostali do přečíslení tři na dva, které sehráli precizně. Jeník od pravého mantinelu přihrál před bránu Průžkovi, který ještě posunul puk doleva VÁCLAVU BURDOVI. Ten se do poloprázdné svatyně nemýlil. Asistence: Jiří Průžek, Jan Jeník.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 9. Burda (Průžek, Jeník), 23. Starosta (Beran), 40. Burda (Průžek, Turský), 57. Burda (Jeník, Průžek) – 15. Flok (Kaukič), 33. Kvasnica (Hrehorčák, Hladoník), 37. Hrehorčák (Hladoník), 58. Imrich (Stuchlík), rozh. náj. Kaukič

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Burda (LIB)
    0:0   Kvasnica (TRI)
    2. série:
    0:0   Jeník (LIB)
    0:1   Kaukič (TRI)
    3. série:
    0:1   Průžek (LIB)


    Bílí Tygři Liberec: Polášek (Žajdlík) – Turek Klinger (C), Turský, Benák, Kunst, Korecký, Starosta – Šír, Průžek, Vlach, Beran, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Kačírek, Burda, Chlum
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (Ovčaři) – Hrachovský, Krzak, Janiczek, Radzienciak, Adámek, Haman (C), Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlář, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Przybyla, Kvasnica, Hladoník, Kalus

    Rozhodčí: Wagner – Kajínek, Podrazil
    bahis siteleri