Sparta – Litvínov 3:1 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:2 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:3 (kon.)
Olomouc – Zlín 3:0 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0) Stav série: 1:0
HC Frýdek-Místek
Neděle 26.02.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava ukázala, že jí hra tři na tři svědčí. Prodloužení se sice hraje čtyři na čtyři, ovšem při vyloučení na obou stranách se hrálo právě tři na tři. Šidlík našel před brankou RICHARDA DIVIŠE, který usměrnil puk pod levým betonem Šimbocha přesně k levé tyči. Asistence: Petr Šidlík, Josef Skořepa.
     
    64:08
    Přesilová hra Dukly končí. Hubáček na buly zabojoval o puk a hned vzápětí se Důrasova hokejka zaklínila pod nohy Pechancovi. Jsou z toho dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 6-7.
    Vyšší tresty: 0-3.
     
    63:05
    Michal Roman na pravém kruhu podrazil jednoho z domácích hráčů a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 5-7.
    Vyšší tresty: 0-3.
     
    63:05
    Domácí budou hrát přesilovku a vyžádali si oddechový čas.
     
    62:58
    Jiránkova rána z kruhů šla přesně do pravé šibenice, kde jí ramenem vytěsnil Juraj Šimboch. Další to dobrý zákrok.
     
    60:45
    Jiří Říha si ihned vyjel dopředu a zkusil tvrdou ránu ze středu útočného pásma, kterou Juraj Šimboch schoval do lapačky.
     
    59:40
    Rozhodnutí mohlo být na světě. Jergl způsobil svým tahem na branku chaos před Šimbochem. Kotouč nakonec vyplaval před brankou, kde byl volný zřejmě Adam Zeman, který přes dva hráče hostí nedokázal procpat kotouč do sítě.
     
    55:48
    A znovu Skořepa. Útočník Dukly byl na okamžik sám před Šimbochem, kterého zblízka bekhendovou střelou nepřekonal.
     
    55:22
    Další domácí tyčka. Kaláb vyslal dlouhou přihrávku na Anděla, který z levé strany obratně a rychle předal kotouč mezi kruhy pro Skořepu. Jihlavský snajpr do něj lehce sáhl hokejkou a trefil znovu levou tyčku.
     
    53:05
    Nyní již domácí tyčku neminuli, ale zazvonili na ní. Šidlík dnes druhý gól nepřidal, jeho střelu z vrcholu levého kruhu zastavila levá tyč branky Šimbocha.
     
    51:57
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Na Horáckém zimním stadionu máme vyrovnáno, a to po hezké přímočaré akci hostí. Miloš Roman zavezl po pravé straně puk do pásma, přihrál bezprostředně před branku na DAVIDA KLIMŠU, který jen nastavil hokejku a usměrnil puk pod Škarkem do sítě. Asistence: Miloš Roman, Marian Adámek.
     
    50:05
    Vyloučení neustávají, Jiří Říha krosčekoval za vlastní klecí soupeře a také dostává dvě minuty.

    Na vyloučení: 5-6.
    Vyšší tresty: 0-3.
     
    50:02
    Obrovská šance, ve které byl Jakub Kania. Obránce Frýdku-Místku si z druhé vlny sjel mezi kruhy pro kotouč, který poslal kousek nad ledem k levé tyči, kde byl beton Škarka.
     
    48:16
    Tresty jsou rozdány. Úvodní faul Davida Kajínka je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění. Napadení Jakuba Lacky na Anatolije Protasenju je oceněno pěti minutami a do konce utkání. Trest za něj odpyká Tomáš Franek.

    Na vyloučení: 4-6.
    Vyšší tresty: 0-3..
     
    48:16
    No, jsem zvědavý, jak nyní sudí situaci posoudí. Nejprve byl signalizován faul domácího hráče, poté jeden z hostí zboural u mantinelu Protasenju, který je hodně otřesený a míří rovnou do kabin. Věřme, že to pro domácího vysokého forvarda nebude nic vážného, letos musel kvůli třem zraněním vynechat část sezony.
     
    47:39
    Čachotský svým typickým způsobem pronikl z pravého kruhu k brance, kde zkoušel poslat kotouč naslepo pro Jergla. Ten dostal kotouč zblízka za čáru, nicméně jihlavský gól není uznán pro postavení Aleše Jergla v brankovišti.
     
    46:11
    Hned z protiútoku se domácí dostali do přečíslení dva na jednoho. Anděl z levé strany přihrál kotouč na pravou pro Davida Březinu, jenž z první mířil do bližší šibenice, nicméně puk šel nad horní tyčku.
     
    45:54
    Střela Franka z levého kruhu byla před Škarkem tečována a nepříjemně skočila. Jihlavský brankář si však stihl poradit a puk vykryl.
     
    34:18
    Dvě minuty si půjde odsedět Jakub Lacka, který se provinil podražením. Střídačce hostí ani samotnému hráči se to pochopitelně vůbec nelíbí.

    Na vyloučení: 3-6.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    34:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Už je to zase jen o jednu branku. Hosté bleskově snižují, přesně dvacet vteřin po jihlavském třetím gólu. Ondřej Kovařčík zavezl kotouč před branku a ve velkém závaru dostal DAVID CIENCIALA kotouč do sítě. Asistence: Ondřej Kovařčík, Michal Roman.
     
    33:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla využívá druhou přesilovou hru v utkání. Střelu Kalába ještě stačil Šimboch vyrazit, ale přesně na pravou stranu, kde se nacházel TOMÁŠ ČACHOTSKÝ. Domácí útočník si počkal a poté usměrnil kotouč kolem marně se natahujícího gólmana do sítě. Asistence: Tomáš Kaláb, Adam Zeman.
     
    31:47
    První vyloučení hostí ve druhé třetině. Miloš Roman se provinil podražením a spolu s ním usedá na trestnou také Miha Štebih. Bývalý bek Dukly obdržel deset minut za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 3-5.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    31:32
    Kajínek adresoval na pravou stranu branky pas pro Čachotského, kterému puk při zakončení trošku sjel z hole, proto šel vedle.
     
    30:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdku se ale rychle podařilo zavést puk zpět do pásma. Adámek přihrál kotouč na levou stranu pro ARONA CHMIELEWSKIHO, polský reprezentant si najel blíže ke středu útočného pásma a poté vyšil naprosto přesnou ránu do šibenice nad levé Škarkovo rameno. To bylo hodně těžko chytatelné. Asistence: Martin Adámek, David Klimša.
     
    29:42
    A právě v tomto prostoru si Jiří Říha podržel soupeře a je vyloučen na dvě minuty.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    28:18
    Dvě slušné rány Petra Šidlíka od modré. Ta první šla těsně vedle levé tyče, druhou střelu tečoval kapitán Tomáš Čachotský těsně nad horní tyčku.
     
    22:28
    První vyloučení také na domácí straně. Petr Šidlík za brankou podrazil soupeře a odchází si odsedět dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    21:26
    Hodně nepříjemný pokus Davida Klimši. Útočník Frýdku-Místku si najel mezi kruhy a vypálil, ovšem Škarek stále drží nulu.
     
    16:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Produktivní a ofenzivní obránce domácích PETR ŠIDLÍK dokonale využil většího prostoru při hře čtyři na čtyři. Hubáček mu adresoval přesnou přihrávku, domácí zadák se natlačil přes obránce, sjel si před branku a jeho bekhend propadl Šimbochovi kousek za čáru. Asistence: Radek Hubáček.
     
    15:57
    Současně jsou nyní vyloučeni za hrubost domácí Březina a hostující Franek bude se pokračovat po čtyřech na obou stranách.

    Na vyloučení: 1-4.
    14:45 Adam ZEMAN - 1:0
     
    14:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Čachotský našel na pravé straně Semana, jenž našel na druhé straně zcela volného ADAMA ZEMANA, jenž do prázdné branky dává první gól této čtvrtfinálové série. Dukla dokonale rozebrala obranu soupeře. Asistence: Filip Seman, Tomáš Čachotský.
     
    13:31
    Hosté budou hrát třetí oslabení první třetiny. David Cienciala krosčekoval soupeře a už jde ven.

    Na vyloučení: 0-3.
     
    11:16
    Antonín Pechanec dostává dvě minuty za podražení Adama Zemana, který střílel z kruhů po Jerglově pasu.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    11:05
    Jergl střílel z kruhů, ovšem Šimboch proti jeho střele dokázal zasáhnout. To byla další šance domácích.
     
    09:59
    Hned z protiútoku mohla dát Dukla první branku. Šimboch si vyjel až na pravý kruh proti Skořepovi, kterému zabránil ve střele. Puk se poté dostal na hokejku Michala Důrase, ovšem ten puk do branky, ve které Šimboch nebyl, nedostal. Tři hráči hostí zcela ucpali prostor.
     
    9:49
    Škarek se musel hodně natahovat po doražce Kovarčíka, který z bezprostřední blízkosti nedokázal přehodit beton domácího ochránce svatyně!
     
    1:33
    Kovařík se dopustil při šanci nedovoleného zákroku a je potrestán dvouminutvým trestem za sekání.

    Tomáš Lysý

    Ondřej Terber

    Branky a nahrávky: 15. Zeman (F. Seman, Čachotský), 17. Šidlík (Hubáček), 34. Čachotský (Kaláb, Zeman), 65. Diviš (Šidlík, J. Skořepa) – 31. Chmielewski (Adámek, Klimša), 35. Cienciala (O. Kovařčík, Michal Roman), 52. Klimša (Miloš Roman, Adámek)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, Kaláb, Šidlík, Půža – Diviš, J. Skořepa, Jiránek – Protasenja, Hubáček, Důras (A) – Jergl, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, F. Seman (A), Březina.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (L. Daneček) – Adámek, Kania, Michal Roman, Štebih (A), Bartko, D. Stránský, Haman – Jašek, Pechanec, Chmielewski – O. Kovařčík, Cienciala (A), M. Kovařčík – Klimša (C), Miloš Roman, Lacka – Franek, Jaroš, Samiec.

    Rozhodčí: Grech, Sýkora – Bosák, Kajínek

    Diváci: 2766
    Jihlava 4 1 Frýdek-M.
    #1 Neděle 26.02.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 4:3 po prodl.
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 2:0
    #3 Čtvrtek 02.03.2017 • 18:00
    Frýdek-M. - Jihlava 1:6
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Frýdek-M. - Jihlava 3:2
    #5 Pondělí 06.03.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 8:2
    bahis siteleri