NY Rangers – Pittsburgh 3:4 (0:2 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (kon.) | Chicago – Columbus 3:1 (kon.)
Colorado – St. Louis 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – San Jose 5:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 0:2 (kon.)
Arizona – Washington 6:3 (kon.) | Boston – Florida 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
6:3 (3:0, 2:2, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 01.04.2017, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:37 Justin WILLIAMS - 6:3
     
    50:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní se chybné rozehrávky dopustili domácí. Hra planula dál, a pak Matt Niskanen poslal kotouč na modrou čáru, kde byl JUSTIN WILLIAMS. Jeho rána pod horní tyčku zaskočila domácího brankáře, který nedokázal zasáhnout. Asistence: Matt Niskanen a Marcus Johansson.
    50:17 Peter HOLLAND - 6:2
     
    50:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další obrovská chyba hostujícího celku při rozehrávce, k puku se dostal PETER HOLLAND, který svou střelu schoval za obránce Alznera. Dlouho čekal se zakončením na vhodný moment. Puk poslal pod horní tyčku. Dominance domácích pokračuje. Bez asistence.
     
    37:52
    Střídání v týmu Washington Capitals: ze hřiště odchází Braden Holtby, přichází Philipp Grubauer.
    37:52 Alexandr BURMISTROV - 5:2
     
    37:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru a vedou o tři branky. Střelecký pokus ALEXANDRA BURMISTROVA propadl hostujícímu brankáři, puk tak tak přešel brankovou čáru. Arizona k velké radosti fanoušků dává další gól. Asistence: Max Domi a Anthony DeAngelo.
     
    36:32
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Daniel Winnik – 2 min., hákování).
    33:28 Christian DVORAK - 4:2
     
    33:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostující hokejisté špatně rozehráli v útočném pásmu, k puku se dostal CHRISTIAN DVORAK, který v brejku postupoval na branku soupeře. Jeho rána končí v horním růžku branky, domácí využívají přesilovou hru a vedou o dva góly. Bez asistence.
     
    32:07
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (T. J. Oshie – 2 min., podražení).
    31:04 Daniel WINNIK - 3:2
     
    31:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic hostující celek snižuje, dokázal z minima vytěžit maximum. Z hodně nepříznivého úhlu vracel Tom Wilson kotouč před branku, kde byl připravený pro střelu DANIEL WINNIK. Jeho rána končí přesně v bráně, domácí gólman nedokázal puk zastavit. Asistence: Tom Wilson a Dmitrij Orlov.
    21:59 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:1
     
    21:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dává první branku v zápase. Střelecký pokus Oshieho dokázal za brankovou čáru dorazit NICKLAS BÄCKSTRÖM, který byl sice bráněn, ale i tak se mu podařilo zakončit. Asistence: T. J. Oshie a Marcus Johansson.
     
    21:18
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., krosček).
     
    13:12
    Hosté střídají brankáře, že hry odchází Braden Holtby, přichází Philipp Grubauer.
    13:12 Alexandr BURMISTROV - 3:0
     
    13:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Shane Doan přihrál zpoza branky do lepší střelecké pozice. Před branku si najel ALEXANDR BURMISTROV, který střelou z první překonal hostujícího brankáře a vstřelil druhý gól v sezóně. Asistence: Shane Doan a Lawson Crouse.
    09:05 Josh JOORIS - 2:0
     
    09:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes navyšují své vedení. Alex Goligoski jako obránce vystřelil od modré čáry, brankář Braden Holtby vyrazil kotouč před sebe, kde byl připravený na dorážku JOSH JOORIS. Na druhou střelu od gólman nedosáhl, puk prošel mezi jeho betony přímo do branky. Asistence: Alex Goligoski.
    07:26 Christian DVORAK - 1:0
     
    07:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Aktivněji hrající domácí celek se dostává do vedení. Povedenou individuální akcí se prezentuje zkušený útočník CHRISTIAN DVORAK. Obrana Washingtonu chybovala a situaci nezachránil ani brankář. Bez asistence.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. Dvorak, 10. Jooris (Goligoski), 14. Burmistrov (Doan, Crouse), 34. Dvorak, 38. Burmistrov (Domi, DeAngelo), 51. Holland – 22. Bäckström (Oshie, Ma. Johansson), 32. Winnik (T. Wilson, Orlov), 51. Williams (Niskanen, Ma. Johansson)


    Arizona Coyotes: Domingue (M. Smith) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, C. Murphy, Chychrun, DeAngelo – Perlini, Dvorak, Vrbata – Domi, Burmistrov, Duclair – Martinook, Jooris, Rieder – Crouse, Holland, Doan.
    Washington Capitals: Holtby (38. Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Shattenkirk – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Burakovsky – Winnik, Beagle, T. Wilson.

    Rozhodčí: Kowal, Pochmara – Sericolo, Gawryletz

    Diváci: 14 290
    bahis siteleri