Prostějov – Nitra 1:8 (kon.) | Uh. Hradiště – Warriors Brno 0:2 (kon.) | Poruba – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Jihlava – Letňany 6:0 (kon.) | Černí Vlci – Prostějov 0:2 (kon.) | Uh. Hradiště – MHC Martin 0:7 (kon.)
Poruba – Nitra 4:5 (kon.) | Warriors Brno – Jihlava 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Černí Vlci 7:1 (kon.)
MHC Martin – Letňany 3:2 (kon.)
konec
HC Uherské Hradiště
0:7 (0:2, 0:5)
MHC Martin
Sobota 01.04.2017, 15:15 • Zimní stadion Prostějov (kapacita: 5125 míst) • SIDA Cup • Skupina A
Partner:
     
    38:37
    Martin právě vstřelil branku!
    Další break, další gól! Martin se dokáže velmi jednoduše prosazovat přes psychicky rozhozené Hradiště, což jen potrdil střelou do prázdné branky PAVOL KAMIEN. Asistence: Martin Jesenský, Peter Pažický.
     
    35:33
    Martin právě vstřelil branku!
    Slovenský manšaft opravdu nemá limity! Další parádní rychlá akce po pravém křídle je důvodem, proč už na světelné tabuli svítí stav 0:6, a to tentokrát zásluhou přesného PETERA PAŽICKÉHO. Asistence: Rastislav Chrastina.
     
    29:41
    Martin právě vstřelil branku!
    Hradiště už opravdu není v dobré pohodě. Po chladnokrevné dorážce kousek od brankoviště se prodral do zakončení MATÚŠ MIŠÍK, který neměl moc problémů se skórováním. Asistence: Rastislav Chrastina.
     
    28:03
    Martin právě vstřelil branku!
    Lehká nepozornost a hned to máme 4:0! Po rychlém úniku podél mantinelu se dostal ke střele z kruhů VLADIMÍR SMOLKA a velmi jemnou ranou zápěstím se trefil do šibenice. Bez asistence.
     
    26:33
    Hradiště v této chvíli bude oslabeno navíc o jednoho hráče David Volas je vyloučen za zákrok kousek od svojí branky.
     
    23:52
    Martin právě vstřelil branku!
    Slovenský manšaft pokračuje v přidávání dalších záseků! Po krásné souhře stál na úplném konci s nastavenou čepelí IVAN THOMKA, který nedal Mráčkovi moc šancí na zákrok. Asistence: Dávid Nátny, Vladimír Smolka.
     
    20:20
    Útočníci Martinu ujížděli sami na brankáře Mráčka, jenže jejich akce nakonec končí neúspěchem. zakončující Smolka pálil vedle.
     
    17:25
    Martin právě vstřelil branku!
    Martin nadále pokračuje v převaze! Tentokrát se do breaku dostal PAVOL KAMIEN, který nakonec až na druhý pokus přepálil betony brankáře Mráčka. Hradiště tuto akci nestihlo hlavně rychlostně. Bez asistence.
     
    15:42
    Thomka mířil úplně sám na branku, jenomže jeho střela, která mířila Mráčkovi do mezírky mezi betony, se neujala. Český brankář je stačil sklapnout.
     
    14:44
    Uherské Hradiště dostalo další šanci na srovnání, když je právě vylučován Dávid Nátny, který se provinil kousek od vlastní branky.
     
    11:00
    A máme tady další početní výhodu! David Vícha je vyloučen za zákrok v rohu kluziště.
     
    09:15
    Hradiště se dostává do těžké situace, David Obal (UHH) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    04:59
    Martin jde do čtyř, Vladimír Smolka je vyloučen za podražení v obranném pásmu svého týmu.
     
    02:24
    Martin právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní ukázka technické vyspělosti! Po třech kličkách se VLADIMÍR SMOLKA nebál skoro totožnou udělat i brankáři Mráčkovi, kterého si položil na led a zavěsil pod víko. Bez asistence.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Smolka, 18. Kamien, 24. Thomka (Nátny, Smolka), 29. Smolka, 30. Mišík (Chrastina), 36. Pažický (Chrastina), 39. Kamien (Jesenský, Pažický)


    HC Uherské Hradiště: Mráček (Nowak) – Obal, Novák, Ančík, Zatloukalová, Vogl, Mištůrik, Vícha, Třetina, Volas, Valouch, Kalač, Koníček, Jánoš, Maršálek, Janík
    MHC Martin: Lednický (Ďuris)– Záborský, Kamien, Kosturský, Mišík, Sákal, Jesenský, Nátny, Thomka, Smolka, Chrastina, Ivan, Pažický
    bahis siteleri