Tottenham – Bournemouth 4:0 (kon.) | Crystal Palace – Leicester 2:2 (kon.) | Everton – Burnley 3:1 (kon.)
Stoke – Hull City 3:1 (kon.) | Sunderland – West Ham 2:2 (kon.) | Watford – Swansea 1:0 (kon.)
Southampton – Manchester City 0:3 (kon.)
konec
Watford FC
1:0 (1:0)
Swansea City
Sobota 15.04.2017, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Gylfi Sigurdsson předvedl ve středu hřiště krásný sprint a kolem Adriana Mariappy se prohnal až na hranici šestnáctky, jenže jeho následná přízemní střela byla příliš slabá. Heurelho Gomes předvedl snadný zákrok a vypadá to, že Watford vyhraje!
     
    89
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Tom Cleverley, přichází Valon Behrami.
     
    83
    Gylfi Sigurdsson na levé straně rozehrál standardní situaci a z ostrého úhlu posílal před bránu nebezpečný ostrý centr, který se stáčel pod břevno, Heurelho Gomes ale míč pravačkou vyrazil!
     
    81
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Fernando Llorente, přichází Jordan Ayew.
    80. Étienne Capoue pálil zpoza šestnáctky těsně nad břevno.
     
    80
    Étienne Capoue měl na kopačce další šanci, jeho prudká rána pravačkou ale zpoza šestnáctky zamířila těsně nad!
    79. Stefano Okaka vstřelil po příchodu krásný gól z ofsajdu!
     
    79
    Daryl Janmaat na pravém křídle předvedl pěknou zasekávačku a poté na vzdálenější levé tyči našel nádherným diagonálním centrem střídajícího Stefana Okaka, který předvedl úžasné nůžky, kvůli ofsajdu ovšem gól neplatil! To mohl být úžasný příchod na hřiště.
    FOTO: Étienne Capoue oslavující úvodní a jediný gól zápasu.
     
    78
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází M'Baye Niang, přichází Stefano Okaka.
     
    71
    Heurelho Gomes po zpětné přihrávce svého spoluhráče hodně zariskoval, když byl nepříjemně napadán, nakonec to ale dobře dopadlo a brankář Watfordu pod tlakem rozehrál.
     
    67
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Jay Fulton, přichází Thomas Carroll.
     
    64
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Nordin Amrabat, přichází Christian Kabasele.
    59. Abdoulaye Doucouré a jeho utěšený projektil z dálky.
     
    59
    Ještě před střídáním na straně Swansea zpoza šestnáctky napřáhl k nepříjemné táhlé střele Abdoulaye Doucouré, jehož pokus byl jemně přizvednut a těsně minul pravý horní roh brány!
     
    58
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Luciano Narsingh, přichází Borja Bastón.
    55. Daryl Janmaat a jeho krásná pumelice zpoza šestnáctky!
     
    55
    Daryl Janmaat měl na pravé straně volný prostor a napřáhl k jedovaté střele zpoza šestnáctky, která mířila z úhlu přesně do bližšího horního rohu brány, Łukasz Fabiański ale míč skvělým zákrokem vyrazil a pálí ho rukavice ještě teď!
     
    50
    Gylfi Sigurdsson mohl využít skvělého slepnutí svého spoluhráče, když si zpracoval míč a z otočky pohotově vypálil, jeho střela levačkou ale zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    44
    M'Baye Niang využil laxního bránění Leroye Fera, který od něj stál příliš daleko, a z levé strany napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné technické přízemní střele, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Łukasz Fabiański ale předvedl dobrý zákrok!
    42. Étienne CAPOUE - 1:0
     
    42
    Watford právě vstřelil branku!
    Martin Olsson v roli posledního hráče předvedl katastrofální chybu, když ho ÉTIENNE CAPOUE připravil o míč a v blízkosti pravé tyče napřáhl z úhlu k přízemní střele, kterou Łukasz Fabiański skvěle vyrazil, proti jeho následné pohotové dorážce levou nohou už byl ale bezmocný a míč zamířil ke vzdálenější levé tyči! Watford se v závěru prvního poločasu ujímá vedení 1:0!
     
    32
    Ki Song-jung se na levé straně šestnáctky krásnou zasekávačkou zbavil dvou protihráčů, poté ale zamířil pouze do náruče Heurelha Gomese! To byl skvělá šance.
    Łukasz Fabiański vytáhl proti Deeneymu spektakulární zákrok!
     
    26
    Daryl Janmaat se krásně uvolnil v blízkosti pravého rohového praporku a do šestnáctky poslal parádní zpětný centr, do kterého se na přední tyči pohotově položil ve skluzu Troy Deeney a míč mířil přesně do pravého rohu brány, Łukasz Fabiański ale vytáhl úžasný reflexivní zákrok, když ve výskoku míč levou rukou vytáhl nad břevno!
     
    24
    Faulovaný M'Baye Niang sám rozehrál volný přímý kop v těsné blízkosti šestnáctky a pěknou přízemní střelou mířil k pravé tyči, Łukasz Fabiański u ní byl ale připravený a míč bez problému ukryl v náručí!
     
    23
    M'Baye Niang si z levé strany navedl míč do středu hřiště a po skvělé zasekávačce ho těsně před hranicí šestnáctky fauloval Federico Fernández. Následuje volný přímý kop!
    14. Heurelho Gomes málem doplatil na vyboxování míče.
     
    14
    Heurelho Gomes na vzdálenější pravé tyči vyboxoval centr Swansea ze standardní situace vysoko do vzduchu a vzápětí za to mohl být potrestán, hlavička jednoho z hostujících hráčů Swansea ale z ostrého úhlu zamířila nad a skončila na horní síti brány Watfordu!
     
    9
    Luciano Narsingh poslal do šestnáctky z pravého křídla přízemní centr, který si uprostřed šestnáctky skvěle zpracoval zády k bráně do pohybu Gylfi Sigurdsson a pohotově pálil v blízkosti pravé tyče do bližšího horní rohu brány, Heurelho Gomes ale předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil na rohový kop!

    Tomáš Reiner

    Branky: 42. Capoue


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 8:13.
    Watford FC: Gomes – Janmaat, Prödl, Mariappa, Holebas – Capoue, Doucouré, Cleverley (89. Behrami) – N. Amrabat (64. Kabasele), Deeney (C), Niang (78. Okaka).
    Náhradníci: Pantilimon – Mason, Kabasele, Behrami, Okaka, Success.

    Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, Mawson, M. Olsson – Fer, Ki Song-jung, Fulton (67. T. Carroll) – L. Narsingh (58. Bastón), F. Llorente (81. J. Ayew), G. Sigurdsson (C).
    Náhradníci: Nordfeldt – van der Hoorn, Kingsley, Routledge, T. Carroll, J. Ayew, Bastón.

    Rozhodčí: Lee Mason. Asistenti: H. Lennard, I. Hussin. Čtvrtý rozhodčí: C. Pawson

    Diváci: 20272
    bahis siteleri