Kometa Brno – Stavanger 4:3 (po pr.) | Malmö Redhawks – Kuopio 6:2 (kon.) | Växjö – Liberec 6:3 (kon.)
Zug – JYP 6:3 (kon.) | Mannheim – HV71 6:3 (kon.) | TPS – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Esbjerg – Třinec 1:2 (kon.) | Vienna Capitals – Něman Grodno 5:4 (2:1 po s.n.) | EC-KAC – Gap 4:2 (kon.)
Zürich – Frölunda 1:2 (kon.) | Nottingham – Bern 4:2 (kon.)
konec
Adler Mannheim
6:3 (1:2, 2:0, 3:1)
HV71
Sobota 02.09.2017, 17:30 • SAP Arena, Mannheim • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:53 WOLF - 6:3
     
    57:53
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Ohromná hrubice Jaakoly, který tak pohřbívá naděje HV71. Festerling jeho kličku na půlce přečetl a puk mu vypíchl. Domácí forvard se dostal sice mírně z úhlu, nahrál však před branku rozjetému DAVIDU WOLFOVI a ten si poradil suverénně. Asistence: Garrett Festerling.
     
    54:47
    Wolf chtěl střílet z předbrankového prostoru, puk však netrefil a zajel trochu nechtěně do hostujícího brankáře. Rozhodčí si toho všimli a vylučují ho.
    45:27 KINK - 5:3
     
    45:27
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Chybné zpracování hráče HV71 vrací zpět dvoubrankový rozdíl! Tedenby dostal křižnou přihrávku, vůbec si ji nezpracoval dobře, puk si uzmul pro sebe Larkin, s pukem zajel za branku a zpoza ní přihrával na MARCUSE KINKA a ten z velké blízkosti překonává Gunnarssona! Asistence: Thomas Larkin.
    44:32 ANDERSSON - 4:3
     
    44:32
    HV71 právě vstřelili branku!
    Puku se zmocnil Engvall, který přenechával Wärnovi, ten chtěl zřejmě střílet, jenže puk mu z hokejky sklouzl. Naštěstí přímo na hokejku ERIKA ANDERSSONA a ten vrací zpět jednogólový rozdíl. Asistence: Max Wärn, Pierre Engvall.
    43:55 KOLARIK - 4:2
     
    43:55
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Plachta viděl před sebou obránce hostí, puk tedy posunul zavčas na CHADA KOLARIKA, který se vyhnul dvěma obráncům HV71 a trochu překvapivě střílel. Střela mu však náramně sedla a skončila v pravém horním rohu branky. Asistence: Matthias Plachta.
    37:15 PLACHTA - 3:2
     
    37:15
    Mannheim právě vstřelil branku! M. Goc vyhrál vhazování, Setoguchi si puk našel a posunul za sebe N. Gocovi, který střílel přes hradbu těl, Gunnarsson toho moc neviděl, puk vyrazil pouze před sebe, kde stál MATTHIAS PLACHTA a otáčí vývoj utkání! Asistence: Nikolai Goc, Devin Setoguchi
     
    31:36
    Vyloučení v týmu HV71 (Ytterell – 2 min., vysoká hůl).
    29:58
     
    29:58
    Po krásné kombinaci mezi Ullströmem a Wännströmem dostal Thörnberg finální pas před branku a byl tím, kdo zakončoval nadvakrát, Endrase ale ani jednou nepřekonal. Puk sice nakonec do branky doklouzal, rozhodčí ho ale neuznal zřejmě kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti. Thörnberg mezitím dostal tvrdý direkt na bradu, rozhodčí vše řeší domluvou a nevylučuje.
     
    29:50
    Ohromnou šanci měl Figren, když se zjevil sám před Endrasem, ten ale chytil.
     
    29:17
    Dvě sekundy do konce přesilovky 4 na a další trest pro domácí. Dokonce dva, po souboji za brankou domácích byl signalizován trest pro Kolarika za krosček, ve výhodě nastal další faul, respektive hákování a domácí budou tak v oslabení 5 na 3.
     
    28:17
    Kink vyjel do situace dva na nikoho s Ullmannem, který měl na zádech Tedenbyho a ten raději hasil situaci stažením Ullmanna k zemi. Taktický faul.
     
    27:21
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Goc N. – 2 min., hákování).
     
    27:21
    Po signalizovaném trestu ještě hostující Ullström trefil spojnici tyčí. Bylo to ale tak nejasné a nepřehledné, že rozhodčí hru raději přerušili a jedou zkoumat video.
    21:49 FESTERLING - 2:2
     
    21:49
    Mannheim právě vstřelil branku! Pilut to vzal opět na sebe a střelil, Endras tentokrát vyrazil přímo na hokejku McGratha, který do úniku vyslal GARRETTA FESTERLINGA a ten, ač stíhán právě Pilutem, o pravou tyč srovnává v oslabení stav utkání! Asistence: Evan McGrath.
     
    20:54
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Colaiacovo – 2 min., držení protihráče).
    18:13 ANDERSSON - 1:2
     
    18:13
    HV71 právě vstřelili branku!
    Hosté jsou zpět ve vedení! Engvall přihrával do lepší pozice na střelu Reesovi. Ten svůj projektil vyslal, pokus tečoval ERIK ANDERSSON mimo dosah Endrase, který toho ale moc neviděl. Asistence: Dylan Reese, Pierre Engvall
     
    10:58
    Další závar před brankou domácích, Endras se roztáhl na brankovišti a puk za sebe nepustil!
    09:43 WOLF - 1:1
     
    09:43
    Mannheim právě vstřelil branku! Domácí využili přesilovku. Setoguchi poslal křižný pas k Festerlingovi, který vložil hokejku do prudké přihrávky a napoprvé Gunnarssona nepřekonal, DAVID WOLF byl ale na správném místě a srovnává! Asistence: Garrett Festerling, Devin Setoguchi.
     
    09:33
    Vyloučení v týmu HV71 (Engvall – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:24
    Adam přistrčil mezi kruhy Kolarikovi, ten Gunarssona neprostřelil!
    06:33 WÄRN - 0:1
     
    06:33
    HV71 právě vstřelili branku!
    Puk odražený od bloku bránícího hráče si vzal Engvall a přihrál MAXI WÄRNOVI, který puk uklidil za Endrase, který nezažívá povedený vstup do utkání. Dle záběru si dokopl puk do sítě. Asistence: Pierre Engvall.
     
    06:11
    Brännström to zkusil z levé strany, Endrasovi puk prošel mezi rukou a tělem, puk se ale zastavil o tyč!
     
    05:20
    Ullmann po vypíchnutí přihrávky vyjel sám proti Gunnarsonovi, který si procvičil svoji levou ruku. A úspěšně.
     
    04:34
    Endras nevěděl podruhé, kde má puk, Ejdsell však nedokázal puk před brankou dorazit. Následovala strkanice, rozhodčí nebude vylučovat.
     
    02:17
    Wännström dostal puk od Ejdsella přímo před Endrase, nepřekonal ho. Endras ale ani nevěděl, jak puk zkrotil.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 10. Wolf (Festerling, Setoguchi), 22. Festerling (McGrath), 38. Plachta (Goc N., Setoguchi), 44. Kolarik (Plachta), 46. Kink (Larkin), 58. Wolf (Festerling) – 7. Wärn (Engvall), 19. Andersson (Reese, Engvall), 45. Andersson (Wärn, Engvall)


    Adler Mannheim: Endras (Pickard) – Johnson, Larkin, Colaiacovo, Reul, Akdag, Carle, Goc N. – Adam, MacMurchy, Kolarik – Wolf, Sparre, Festerling – Goc M., Plachta, Setoguchi – Ullmann, McGrath, Kink – Hungerecker
    trenér: Sean Simpson

    HV71: Gunnarsson (Söderström) – Pilut, Ytterell, Brännström E., Reese, Berglund, Persson, Jaakola – Thörnberg, Ullström, Figren – Ejdsell, Sundh, Wännström – Sweatt, Bengtsson, Tedenby – Andersson, Brännstörm I., Wännström
    trenér: Johan Lindbom

    Rozhodčí: Massy (SUI), Kopitz (GER) – Kowert, Leermakers (oba GER)
    bahis siteleri