Klášterec nO – 1:11 (kon.) | Litoměřice B – Louny 4:9 (kon.)
konec
HC Tygři Klášterec nad Ohří
1:11 (0:2, 1:4, 0:5)
Neděle 24.09.2017, 17:00 • Klášterec nad Ohří • Krajská liga: Ústecký kraj
Partner:
     
    58:51
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Tečku za utkáním nám nejspíše udělá už jedenáctá branka hostující celku. Mostečtí Lvi nejprve rozebrali domácí obranu a puk do klece poté poslal ALEŠ HAVLŮJ.
     
    55:13
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Miklovič – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mostečtí Lvi (Nedrda T. – 2 min., hrubost).
     
    51:06
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Mostečtí příznivci se dočkali. Hostující mužstvo dnes opravdu dominuje a výsledkem tomu je desátá branka v domácí brance. JAKUB ČMOLÍK se před brankou dostal do zakončení a o horní tyč poslal puk do klece.
     
    50:23
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Haluška – 5 min., nesportovní chování + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Mostečtí Lvi (Kabeláč – 5 min., nesportovní chování + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    Na ledě se strhla šarvátka mezi domácím Haluškou a Kabeláčem z Mostu. Oba hráči si vyměnili par ran a poté je rozhodčí rozdělil.
     
    48:53
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Vlastník – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    48:53
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Pro Klášterec je toto možná až příliš kruté. Hosté se opět prosazují a jejich fanoušci, kteří je celé utkání podporují si žádají "desítku". Autorem branky je MICHAL KOUSEK.
     
    48:26
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Koblitz O. – 2 min., krosček).
     
    48:10
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Koblitz – 2 min., hákování).
     
    45:42
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Třetí branka v oslabení pro hostující hráče. Klášterci se dnes opravdu nedaří nic a mostečtí hráči rozjeli svou exhibici. Po Šafaříkově přihrávce se trefil IVAN KALINA.
     
    43:52
    Vyloučení v týmu Mostečtí Lvi (Čmolík – 2 min., sekání).
     
    40:44
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Mostečtí hráči jsou stále při chuti a přidávají další branku. U pravé tyče se dostal k puku po pěkné přihrávce od Nedrdy TOMÁŠ PŘEUČIL, který poté už neměl problém poslat puk do odkryté klece.
     
    35:10
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Mostečtí střílí další branku a dneska to vypadá na klášterecký debakl. Po pěkné souhře se nad rameno Mědílka trefil VÍTĚZSLAV NEDRDA.
     
    32:21
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Domácí nestíhají mostecké hráče a ti se prosazují opět v oslabení. Po nahrávce k pravé tyči se prosadil MICHAL KOUSEK, který touto brankou završil svůj hattrick.
     
    31:13
    Vyloučení v týmu Mostečtí Lvi (Kunrt – 2 min., podražení).
     
    30:38
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Další dalo by se říci jednoduchá branka pro mostecké hráče. Po několika nepřesnostech před domácí brankou se odrazil puk přímo na hůl MICHALA KOUSKA a ten poté zamířil puk do odkryté klece.
     
    27:56
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Zendl – 2 min., nedovolené bránění + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Dejmek.
     
    23:54
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Domácí inkasují ve své přesilové hře. Mostečtí hráči dobře napadali domácí rozehrávku až se k puku dostal MICHAL KOUSEK na kterého čekala zcela odkrytá branka. Asistence: Jan Plichta, Vítězslav Nedrda.
     
    22:29
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Uher – 2 min., hrubost). Trest odpyká Bořík.
     
    20:14
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Ta tohle byl přímo raketový start Klášterce. Před brankou se dostal k odraženému puku JIŘÍ VLASTNÍK, který protlačil puk až do hostující klece. Asistence: Jan Musil, Petr Miklovič.
     
    14:00
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Mostečtí jdou po nenápadné akci do vedení o dvě branky. Od modré čáry poslal puk před domácí branku Nedrda a před ní stačil kotouč ještě tečovat mimo dosah brankáře JAN PLICHTA. Asistence. Vítězslav Nedrda, Martin Kunrt
     
    11:16
    Vyloučení v týmu Mostečtí Lvi (Čmolík – 2 min., podražení).
     
    10:33
    Bořík se ocitl zcela sám před Mědílkem, ale ten ho pohotovým zákrokem vychytal a nedovolil tak hostům zvýšit vedení.
     
    06:39
    Vyloučení v týmu Mostečtí Lvi (Kabeláč – 2 min., držení protihráče).
     
    04:47
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Hosté se ujímají v dnešním utkání vedení. Do prostoru před brankou se dostal MICHAL KOUSEK a po jeho střele skončil kotouč za zády domácího brankáře. Asistence: Marek Šafařík
     
    03:58
    Mědílek převedl výborný zákrok proti dorážce Čmolíka a puk zastavil pravým betonem.
     
    01:12
    K trestnému střílení se rozjel Šafařík, ale puk poslal vysoko nad domácí branku.
     
    01:12
    Po faulu domácího obránce budou mít hosté výhodu trestného střílení.
     
    00:33
    Čmolík nyní trestuhodně zahodil obrovskou šanci ke vstřelení branky, když přestřelil zcela odkrytou domácí branku.

    Miroslav Bartoš

    Branky a nahrávky: 21. Vlastník (Musil, Miklovič) – 5. Kousek (Šafařík), 14. Plichta (V., Kunrt), 24. Kousek (Plichta, V.), 31. Kousek (Havlůj), 33. Kousek (Čmolík, Plichta), 36. Nedrda (Čmolík), 41. Přeučil (V.), 46. Kalina (Šafařík), 49. Kousek (Dalecký), 52. Čmolík (V., Dalecký), 59. Havlůj (Šafařík)


    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Mědílek – Koblitz M, Koblitz O, Páleník, Kosina, Týr, Zendl, Musil, Vlastník, Miklovič, Vlášek, Toušek, Oplt, Dejmek, Videv, Haluška, Diviš, Drazdík
    : Uher (Kopítko) – Kabeláč, Balázs, Kunrt, Havlůj, Plichta, Přeučil, Dalecký, Kousek, Šafařík, Bořík, Smolík, Nedrda V, Kalina, Čmolík, Nedrda T
    bahis siteleri