Jihlava – Vítkovice 1:4 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | K. Vary – HC Litvínov 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 2:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 28.09.2017, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Šance Dukly na dramatizaci zápasu klesají k nule, jelikož jihlavští hráči chybovali při střídání a hráli v šesti. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě jde odsedět Richard Peschout.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    39:30
    Jihlavští budou mít patrně zkraje závěrečné dvacetiminutovky minutu a půl dlouhou přesilovku, neboť Matěj Kučera jde za katr kvůli vysoké holi.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    20:08
    Z druhé třetiny je odehráno osm vteřin a už zde máme další trest. Na vítkovickou trestnou odjíždí Radim Štěpánek za to, že se provinil podražením.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    14:15
    Možná to chtěl Lukáš Mareš zkusit i podruhé, ale že by mu to bylo dovoleno, to vůbec. Dominik Raška ukázal, jak asi má vypadat učebnicová sekerka – přímo na ruku. Zatímco obránce Dukly jede s bolestivou grimasou na střídačku, útočník hostí si odsedí dvě minuty a ani tato přesilovka se nedohraje do konce celá.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    13:11
    Ex-havlíčkobrodský hráč dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    09:56
    Lukáš Mareš se do posledního domácího zápasu Dukly zapsal tím, že v prodloužení ukázal záda obraně Liberce a rozhodl celý zápas. Nyní zapisuje dvě minuty za krosček a síly na ledě se srovnají.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    08:33
    David Malát bude nyní sledovat počínání svých kamarádů z trestné lavice, neboť se proti soupeři vytasil kolínkem. Jde si odsedět dvě minuty.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 41. Heinrich – 38. Toman (Baláž), 40. Raček (Klus), 40. Toman (Baláž), 59. Baláž (Kučera, Toman)


    HC Dukla Jihlava: Juda (Šťastný) – Vála, Mareš, Hrabaň, Rašín, Havelka, Krtek – Čermák, Heinrich, Mejzlík – Jindra, Adam, Peschout – Slabý, Kadleček, Donda – Norris, Waller
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Malík) – Zdeněk, Krenželok, Kučera, Štěpánek, Klus, Kaláb, Kunc – Raška, Baláž, Toman – Peterka, Dang, Vilček – Gřesík, Malát, Raček – Konečný, Potočný, Beránek

    Rozhodčí: Vrba – Otáhal, Kráľ
    bahis siteleri