Jihlava – Vítkovice 1:4 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | K. Vary – HC Litvínov 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 2:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 28.09.2017, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Také hosté využívají přesilovku. Po Kučerově střele od modré si před brankou našel kotouč JOZEF BALÁŽ a zvedl puk přesně do bližšího rohu nad pravé rameno Judy. Asistence: Matěj Kučera, Radim Toman.
     
    40:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    ALEŠ HEINRICH se revanšuje za úvodní gól Vítkovic, který poslal Slezany na koně. Využívá totiž přesilovou hru, když si zblízka našel puk před brankou Dani a pohodlně ho doklepl do sítě. Prostě byl tam, kde jako útočník měl být, a vyplatilo se mu to. Bez asistence.
     
    39:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté během tří minut strhávají zápas na svojí stranu a Heinrichova chyba před prvním gólem tak celou Duklu pořádně rozhodila, protože nyní Jihlavští inkasují při své přesilovce. Baláž vybojoval ve středním pásmu puk, který posunul na modrou pro RADIMA TOMANA. Ten si popojel přes tuto čáru a poté nápřahem vymetl prvou šibenici branky. Lapačka Judy přišla pozdě. Asistence: Jozef Baláž.
     
    39:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    57,2 vteřiny před koncem druhé třetiny se Slezané dostávají do dvougólového vedení. Klus totiž hezkou přihrávkou vybídl před brankou ke skórování DOMINIKA RAČKA. Útočník Vítkovic byl při zakončení nejprve faulován, ale i tak dokázal dotlačit kotouč pod Judou do sítě. Asistence: Dominik Klus.
     
    37:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Aleš Heinrich nejenže na modré nezavezl puk do pásma, ale podržel jej a během okamžiku o něj přišel. Vystartovali po něm totiž dva hráči soupeře. Toman čistě odebral jihlavskému útočníkovi puk a posunul jej na Baláže. Ten se řítil sám na Judu, který jeho střelu ještě stačil vyrazit, ale na dorážku RADIMA TOMANA už neměl šanci dosáhnout. Asistence: Josef Baláž.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 41. Heinrich – 38. Toman (Baláž), 40. Raček (Klus), 40. Toman (Baláž), 59. Baláž (Kučera, Toman)


    HC Dukla Jihlava: Juda (Šťastný) – Vála, Mareš, Hrabaň, Rašín, Havelka, Krtek – Čermák, Heinrich, Mejzlík – Jindra, Adam, Peschout – Slabý, Kadleček, Donda – Norris, Waller
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Malík) – Zdeněk, Krenželok, Kučera, Štěpánek, Klus, Kaláb, Kunc – Raška, Baláž, Toman – Peterka, Dang, Vilček – Gřesík, Malát, Raček – Konečný, Potočný, Beránek

    Rozhodčí: Vrba – Otáhal, Kráľ
    bahis siteleri