Znojmo – Budapešť 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1)
VASAS Budapešť
Neděle 15.10.2017, 15:00 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 12. kolo
Partner:
     
    62:54
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! V brankovišti Znojma vznikl obrovský závar. K odraženému puku se jako první dostal BARNA CZAKO a zamířil přesně do branky. Bez asistence.
     
    58:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vyrovnávají minutu a třicet sekund před koncem! GLEB ZELENKOV se dostal ke střele po tlaku v útočném pásmu a vypálil tak přesně, že se kotouč ocitl až za bezmocným gólmanem. Asistence: Lukáš Zmeškal.
     
    50:07
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Budapešť ale opět udeřila z protiútoku a bere si své vedení zpět! Autorem branky je BARNA CZAKO, jenž v přečíslení napřáhl a trefil se přesně k tyči. Kolupajev sice ještě vyrážečkou zareagoval, ale na kotouč nedosáhl. Bez asistence.
     
    41:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vyrovnávají stav zápasu! Autorem branky je Lukáš Zmeškal, jenž si po pěkné kombinaci vybruslil do volného prostoru a propálil Garbacze. Bez asistence.
     
    33:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští junioři snižují na 1:2. Přesilovkovou situaci pět na tři vyřešil přesnou střelou z kruhu JAN BULÍN. Asistence: Gleb Zelenkov, Samuel Rudy.
     
    30:58
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Hosté udeřili podruhé, tentokrát z rychlého protiútoku. Csiki si potáhl puk podél mantinelu a předložil jej v přečíslení BARNOVI CZAKOVI, jenž pouze nastavil hokejku a nasměroval kotouč do odkryté branky. Asistence: Attila Csiki, Daniel Szlama.
     
    06:20
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku!Hosté jdou do vedení! TAMAS BALINT si vzal kotouč v plné rychlosti zamířil přesně do horní části branky. Gólman neměl šanci. Bez asistence.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 34. Bulín J. (Zelenkov, Rudy), 42. Zmeškal, 59. Zelenkov (Zmeškal) – 7. Balint, 31. Czako (Csiki, Czlama), 51. Czako, 63. Czako


    HC LERAM Orli Znojmo: Kolupajev (Velička) -Branec, Rudy, Štěpanovský, Hladil, Peří, Bazala, Hrubý, Strnad – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Roubal, Sigmund, Piš – Zmeškal, Kosnar, Zelenkov – Michálek, Stromko, Miščík.
    VASAS Budapešť: Garbacz (Farkas) – Oroszi, Kovats, Tomyai, Farkas, Bukor, Balint, Ferencz – Csiki, Czako, Szlama – Szlepka, Varga, Rozsa – Farago, Szekely-Madai, Makovics – Suranyi, Markus, Altmann.
    bahis siteleri