Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 0:3 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 3:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 29.10.2017, 15:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:10 Ondřej ROMAN - 3:4
     
    33:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilovkám se v dnešním utkání daří, další takovou využívají Ostravané a jdou znovu do vedení! K odraženému kotouči se před Kloučkem dostal ONDŘEJ ROMAN a uklidil jej do sítě. Asistence: Jakub Lev a Radoslav Tybor.
    30:00 Jan ŠČOTKA - 3:3
     
    30:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhou využitou přesilovkou Dynamo znovu vyrovnává stav dnešního utkání! David Tomášek viděl na modré čáře dobře postaveného JANA ŠČOTKU, který napřáhl ke střele a kotouč propadl Bartošákovi do sítě! Asistence: David Tomášek.
    26:56 Jan HUDEČEK - 2:3
     
    26:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovická odpověď na sebe ale nechala čekat jen půl minuty! Přesně mířenou tečí Kloučka překvapil JAN HUDEČEK a posílá Ostravany znovu do vedení. Asistence: Jan Výtisk.
    25:33 Matěj BERAN - 2:2
     
    25:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Do třetice je ale znovu vyrovnáno! Ve druhém zápase v řadě skóruje MATĚJ BERAN, když za Bartošákova záda na druhý pokus dorazil Čáslavovu střelu od modré čáry! Asistence: Petr Čáslava.
    16:38 Jakub LEV - 1:2
     
    16:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané využitou přesilovkou otáčejí vývoj utkání! Dynamo sice v první části přesilovky šetřilo cenné vteřinky, ale poté se do útočného pásma Vítkovice přece jen prokousaly a z mezikruží rozvlnil síť za Kloučkem JAKUB LEV! Asistence: Ondřej Roman a Ivan Baranka.
    10:49 Ivan BARANKA - 1:1
     
    10:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z nenápadné akce je ovšem vyrovnáno 1:1! Kousek za modrou napřáhl ke střele IVAN BARANKA, to Klouček sice viděl, ale nestihl zareagovat na nešťastnou teč někoho z domácích hráčů. Asistence: Radoslav Tybor a Ondřej Roman.
    05:19 Ján SÝKORA - 1:0
     
    05:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Branka platí! Střelcem branky je JÁN SÝKORA, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou a po patnácti vteřinách přesilovky protlačil kotouč za záda Patrika Bartošáka. Asistence: Tomáš Rolinek.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 6. J. Sýkora (Rolinek), 26. Beran (Čáslava), 30. Ščotka (Tomášek) – 11. Baranka (Tybor, O. Roman), 17. Lev (O. Roman, Baranka), 27. Hudeček (Výtisk), 34. O. Roman (Lev, Tybor)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Cardwell, Wishart, Ščotka, Čáslava, Holland, Trončinský – J. Sýkora, Marosz, Rolinek – Perret, Tomášek, Treille – Beran, Poulíček, Starý – Vondráček, Bojko, Dušek – M. Kaut.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Hrbas, Baranka, Puzič, Klok, Trška, Výtisk – Tybor, O. Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Lev, Olesz – Š. Stránský, Kolouch, Szturc – Tomi, Hudeček, Kurovský – T. Jáchym.

    Rozhodčí: Šír, Lacina – Gebauer, Hanzlík

    Diváci: 7 024
    bahis siteleri