Kanada – USA 3:4 (0:2 po s.n.) | Česko – Bělorusko 6:5 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 7:2 (kon.)
Finsko – Slovensko 5:2 (kon.)
konec
Česko
6:5 (0:1, 5:2, 1:2)
Bělorusko
Sobota 30.12.2017, 18:08 • Key Bank Center, Buffalo • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:52 Vladislav GABRUS - 6:5
     
    54:52
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Kdepak, české reprezentaci se znovu nepodařilo udržet nadějné vedení a hladoví Bělorusové opět snižují na nejtěsnější rozdíl! Tohle bude zřejmě ještě pořádné drama! Na útočný výlet se vydal VLADISLAV GABRUS, krásnou kličkou za útočnou modrou čarou se uvolnil, najel si na okraj kruhů a špičkovou ranou poslal kotouč k pravé tyčce gólmana Škarka, jenž se jen smutně ohlédl! Bez asistence.
    53:23 Marek ZACHAR - 6:4
     
    53:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně, to je ono! Češi založili rychlý protiútok a opět vedou o dvě branky! Vojtěch Budík narýsoval přesný pas na hůl MARKA ZACHARA, jenž vzal jako správný kapitán zodpovědnost na sebe, na levé straně nabral rychlost, prosmýkl se za běloruskou obranu, před bránou si přehodil kotouč na bekhend a nádherně zavěsil ze svého pohledu do pravého horního růžku Rodikovy svatyně! Asistence: Vojtěch Budík.
    50:27 Igor MARTYNOV - 5:4
     
    50:27
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Disciplína je pro český výběr zatím na turnaji velkým problémem, Bělorusové využili i další přesilovku a snížili už na nejtěsnější rozdíl! A to po krásné akci! Ivan Drozdov z levé strany na úrovni brankové čáry přihrál na druhou stranu brankoviště osamocenému IGORU MARTYNOVI, jehož rána z první zapadla k přední tyčce, kam brankář Škarek neměl žádnou šanci se přesunout včas! Asistence: Ivan Drozdov, Vladislav Jerjomenko.
    38:45 Jegor ŠARANGOVIČ - 5:3
     
    38:45
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, Bělorusové využili svou přesilovku a vracejí se do hry o body! Maxim Suško byl mezi kruhy v obklopení protihráčů a tak přihrál na pravou stranu JEGORU ŠARANGOVIČOVI, jenž bez dlouhého otálení práskl do puku a trefil se do bližší šibenice nad Škarkovo rameno! Asistence: Maxim Suško, Viktor Bovbel.
    35:26 Radovan PAVLÍK - 5:2
     
    35:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle už by mělo být dobré, česká dvacítka zvýšila už na 5:2 a výrazně se přiblížila nejen vítězství, ale i třem důležitým bodům! Filip Chytil při rychlém útoku přihrál RADOVANU PAVLÍKOVI, jenž sice svou střelou z mezikruží trefil gólmana Griščenka, ale důrazně se dostal k dorážce a nakonec procpal puk na místo určení! Asistence: Filip Chytil.
    32:45 Filip CHYTIL - 4:2
     
    32:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, Češi se prosazují počtvrté a odskakují soupeři na rozdíl dvou gólů! Marek Zachar odvedl skvělou práci za bránou Běloruska a přihrál k přední tyčce FILIPU CHYTILOVI, jenž trefil odkrytý kout brány! Brankář Griščenko se nestihl ve svém brankovišti včas přemístit k tyčce! Asistence: Marek Zachar, Libor Hájek
    25:58 Filip ZADINA - 3:2
     
    25:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bravo! Čechům stačila jen malá chvíle na to, aby nabídnutou přesilovku využili a otočili skóre ve svůj prospěch! Od Martina Kauta putoval puk k Albertu Michnáčovi, jenž sice zblízka jen vyprášil Grisčenkův beton, ale kotouč se odrazil do kruhu k volnému FILIPU ZADINOVI, jenž z voleje trefil zcela odkrytou bránu! Skóroval už potřetí na turnaji! Asistence: Albert Michnáč, Martin Kaut.
    21:53 Libor HÁJEK - 2:2
     
    21:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, je vyrovnáno! České branky přitom od sebe dělilo jen 22 sekund! Martin Nečas nabil mezi kruhy LIBORU HÁJKOVI, jenž si srovnal puk na svou hůl a parádní ranou zápěstím zavěsil přesně pod víko! Asistence: Martin Nečas, Vojtěch Budík.
    21:29 Radovan PAVLÍK - 1:2
     
    21:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně! Češi bleskově odpověděli a snižují na nejtěsnější rozdíl! Českému výběru pomohlo velké štěstí, když po velké šanci z velkého úhlu na levé straně vystřelil RADOVAN PAVLÍK a kotouč záhadným způsobem propadl brankáři Griščenkovi podél bližší tyčky do sítě! Asistence: Ostap Safin, Kristian Reichel.
    20:48 Ivan DROZDOV - 0:2
     
    20:48
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    To je přesně to, co český tým nechtěl, Bělorusko jde do dvoubrankového trháku! Maxim Suško posunul v útočném pásmu puk IVANU DROZDOVOVI, jenž vypálil z mezikruží bekhendem a jeho střela překvapivě propadla až za záda gólmana Kořenáře, jenž přepouští své místo v brankovišti Jakubu Škarkovi! Asistence: Maxim Suško, Viktor Bovbel.
    08:31 Jegor ŠARANGOVIČ - 0:1
     
    08:31
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro český výběr! Bělorusko využívá přesilovou hru a jde překvapivě do vedení! Vladislav Jerjomenko přihrál do pravého kruhu JEGORU ŠARANGOVIČOVI, jenž si sjel blíže k bráně a ranou na přední tyč překonal gólmana Kořenáře, který nemá úplně čisté svědomí, protože před pukem lapačkou jen promáchl! Asistence: Vladislav Jerjomenko, Ilja Litvinov.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. R. Pavlík (Safin, K. Reichel), 22. Hájek (Nečas, Budík), 26. Zadina (Michnáč, M. Kaut), 33. Chytil (M. Zachar, Hájek), 36. R. Pavlík (Chytil), 54. M. Zachar (Budík) – 9. Šarangovič (Jerjomenko, Litvinov), 21. Drozdov (Suško, Bovbel), 39. Šarangovič (Suško, Bovbel), 51. Martynov (Drozdov, Jerjomenko), 55. Gabrus


    Česko: Kořenář (21. Škarek) – Budík, Hájek, F. Král, J. Galvas, Vála (A), Šalda – M. Zachar (C), Chytil, Safin – Michnáč, Nečas, Zadina – R. Pavlík, K. Reichel (A), M. Kaut – Kurovský, Kodýtek, Lauko – Hrabík.
    Bělorusko: Griščenko (36. Rodik) – Gabrus, Jerjomenko, Derjabin, Sokolovskij, Martyňuk, Gostev, Burovcev – Bovbel, Šarangovič (A), Suško (C) – Martynov, Pisčuk, Drozdov – Litvinov, Rjadčenko (A), Lukaševič – Grinkevič, Michalčuk, Anisimov – Astaševič.

    Rozhodčí: Jacob Grumsen (DEN), Artur Kulev (RUS) – Franco Castelli (SUI), Rene Jensen (DEN)
    bahis siteleri