Nitra – Trenčín 5:1 (kon.) | Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:1 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:3 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Sobota 30.12.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Banská Bystrica v závere kalendárneho roka vysoko rozstrieľala Nové Zámky a teší sa zo zisku troch bodov. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám prííjemný zvyšok večera. (19:41:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Banskobystričanov pri pokuse o prechod do útoku zastavil iba ofsajd na modrej čiare. Hra sa ešte prerušuje a bude sa vhadzovať v strednom pásme.
     
    58:49
    Hostia sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Hra sa presunie pred gólmana ROmančíka, vhadzovať sa bude po jeho ľavej ruke.
     
    58:00
    Hlásateľka oznámila, že sa začína posledná dvojminútovka tohto zápasu.
     
    57:58
    Hostia teraz zaútočili vo dvojici. Lantoši to v ľavom kruhu urobil dobre a aj keď naznačil prihrávku na stranu, zasekol si súpera a vystrelil, ale iba do hrude Lassilu.
     
    56:40
    Na opačnej polovici klziska zakončoval Zbořil len do Lassilu. Oba celky sa ešte v ofenzíve snažia, ale nebezpečnejšie pozície teraz nevidíme.
     
    56:19
    Domáci Bartánus sa dostal do samostatného úniku, ale na jeho konci prestrelil bránku súpera, čím Novozámčanom odovzdal puk.
     
    54:58
    Novozámčania ešte ostávajú v útočnom pásme. Varga prihral do druhej vlny Škodovi, ale ten okamžitou ranou trafil iba domáceho gólmana.
     
    54:06
    Hostia sa nechcú nechať úplne zahanbiť a ešte to skúšajú. Z ľavej strany strieľal Lorraine, ale iba do Lassilu.
    53:25 Miloš BUBELA - 8:1
     
    53:25
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci si zo súpera robia trhací kalendár. MILOŠ BUBELA si teraz nakorčuľoval pred pravú žrď a po presnej krížnej prihrávke puk iba nasmeroval do siete. Asistencia: Gilbert Gabor.
     
    52:20
    Po Hrnkovej strele teraz zazvonila konštrukcia bránky! Rozhodca ešte telefonoval s videoarbitrom, ale ten pôvodný verdikt potvrdil. Gól to nebol.
     
    50:24
    Kabáč mal na hokejke aj štvrtý gól! Po strele spred bránky sa pokúšal aj dorážať, ale Romančík na dvakrát uspel.
     
    49:53
    Novozámocký gólman Romančík teraz iba reflexívne zakročil proti strele od modrej čiary. Domáci sú stále strelecky aktívni.
    48:42 Michal KABÁČ - 7:1
     
    48:42
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL KABÁČ dosiahol hetrik! Domáci hráč sa presadil aj strelou k pravej žrdi, kam sa Romančík nestihol presunúť. Asistencie si pripisujú Tomáš Surový a Mário Róth.
     
    46:27
    Vzápätí mohlo byť znížené na opačnej polovici! Lorraine sa tam dostla priamo pred bránku Lassilu, ale domáci gólman ho zázračne vychytal.
    46:11 Steven DELISLE - 6:1

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Brittain (Faille, Asselin), 14. Gabor (Češík), 24. Brittain (Surový, Faile), 24. Kabáč (Róth, Delisle), 29. Kabáč (Brittain, Aliu), 47. Delisle, 49. Kabáč (Surový, Róth), 54. Bubela (Gabor) – 30. Novotný (Salija)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila – Ďatelinka, Kubka, Rosandič, Delisle, Sedlák, Aliu, Gélinas – Brittain, Surový, Hrnka – Bartánus, Bubela, Gabor – Asselin, Faile, Valent – Róth, Češík, Kabáč
    HC MIKRON Nové Zámky: Foltán (24. Romančík) – Salija, Látal, Plášil, M. Novák, Hruška, M. Jass, Šimek, Vidovič – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Saulietis, Šimun, Lorraine – R. Varga, Škoda, Lantoši – Dubec, Fábry, Hřebejk

    Rozhodčí: Štefik, Jonák – Bogdaň, Gajan
    thejrc.org