Zlín sledge – Litvínov 0:0 (15:05) | Studénka Sledge – Karlovy Vary 0:0 (15:05) | SOHO Olomouc – HC Sparta Praha Sledge 0:0 (15:05)
před zápasem
SOHO Olomoučtí Kohouti
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Sparta Praha Sledge
Pátek 05.01.2018, 15:05 • Zimní stadion Olomouc • Česká para hokejová liga • 11. kolo
Partner:
     
    40:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    ZDENĚK KRUPIČKA dává svou druhou branku a výrazně přibližuje hosty zisku tří bodů! Sparťanský útočník s číslem 96 zakončil do horní poloviny branky a pražský celek se díky jeho ráně ujímá vedení 3:2! Asistence: Zapletal.
     
    32:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc celek zkraje třetí třetiny vyrovnává! Postaral se o to DAVID KORMAN, který dostal kotouč ideálně mezi kruhy a rázným švihem zařídil druhou olomouckou branku dnešního utkání! Asistence: Zdeněk Klíma.
     
    06:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to ale Pražanům vyšlo a otáčejí skóre dnešního duelu! Spartu poslal do jednobrankového vedení ZDENĚK KRUPIČKA, který objel branku a zavěsil kotouč nechytatelně do vrchní poloviny branky!
     
    01:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté bleskurychle odpovídají! Sparťanská střídačka se může radovat poté co NOVOTNÝ po zmatku v před-brankovém prostoru odeslal kotouč domácí klece! 1:1!
     
    01:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Olomoucký RADIM MIKUŠ nedal svou přesnou ranou brankáři hostí šanci! Kohouti tak odskakují svému soupeři hned v úvodu zápasu!

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky:


    SOHO Olomoučtí Kohouti:
    HC Sparta Praha Sledge:
    bahis siteleri