Salzburg – Sparta 4:1 (kon.) | Chomutov – Žďár n/S 8:0 (kon.) | HC Litvínov – Havlíčkův Brod 6:0 (kon.)
Havířov – Olomouc 3:4 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 3:5 (kon.) | Třinec – Letňany 6:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:0 (4:0, 2:0, 2:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 21.01.2018, 12:30 • ZS Chomutov • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    58:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAN MATĚJKA dostal přihrávku vlevo od branky a trefil přesně pod břevno. Asistence: Patrick Pech a David Černý.
     
    52:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Matějka se na modré opřel do puku, který klouzal ven z pásma pro přihrávce zpoza branky, Před Radostou šikovně tečoval LUKÁŠ BENDA, po jehož zásahu projel kotouč Radostovi mezi betony do sítě. Hostující brankář marně reklamoval vysokou hůl. Asistence: Jan Matějka.
     
    30:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    PATRICK PECH teď předvedl velkou parádu. Před brankou šel do blafáku zprava doleva, během něj si dal hokejku za nohu a poslal puk k pravé tyči Asistence: David Černý a Lukáš Benda.
     
    20:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí obránci se vyspali do střeleckého dne. JAKUB VÁCHAL dostal od Guta křížnou přihrávku do levého kruhu a z první prostřelil Radostu. Asistence: Michal Gut.
     
    16:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí teď ukázkově vyřešili přečíslení dva na jednoho, Gut přihrál zleva doprava ERICU MEŽNAROVI, který z první poslal kotouč do odkryté poloviny hostující branky. Asistence: Michal Gut a Josef Koláček.
     
    16:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo hodně rychlé využití přesilovky. JAKUB ŠTOCHL má dnes opravdu hodně štěstí. I tentokrát propadla jeho rána od modré Radostovi do branky. Asistence: David Černý, Roman Brandner.
     
    13:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BENEŠ vzal ve vlastním pásmu puk, projel až do levého kruhu, odkud prostřelil Radostu mezi betony. Asistence: Denis Zeman a Jakub Baier.
     
    01:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Mežnar vyhrál buly na Guta, který posunul JAKUBU ŠTOCHLOVI na modrou. Domácí obránce na nic nečekal a z první tvrdě vypálil. Puk prošel Radostovi výstrojí a doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Michal Gut a Eric Mežnar.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 2. Štochl (Gut, Mežnar), 14. Beneš (Zeman, Baier), 17. Štochl (Černý, Brandner), 17. Mežnar (Gut, Koláček), 21. Váchal (Gut), 31. Pech (Černý, Benda), 53. Benda (Matějka), 59. Matějka (Pech, Černý)


    Piráti Chomutov: Skokan (Pěkný) – Ferbas, Zeman, Matějka, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Černý, Baier, Vjačka, Hofrichter, Benda, Mežnar, Koláček, Gut, Pech, Brandner.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (56. Sivák) – Korec, Čermák, Klodner, Poizl, Budín – Dospěl, Vlk, Jindra, Kuluris, Marguš, Nagy, Vašíček.

    Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Beneš
    bahis siteleri