Jihlava – Třinec 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:3 (po pr.)
HC Plzeň – Sparta 3:0 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 6:7 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (0:0, 0:2, 1:3)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 10.03.2018, 12:30 • ZS Chomutov • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle Chomutovu do dalších zápasů příliš nepřidá. DENIS KUSÝ využil zaváhání v obraně domácích, puk ze souboje u modré vyplaval v levém kruhu, odkud pardubický útočník zamířil naprosto přesně, jelikož jeho střela rozezvučela tyčku a zapadla do brány. Asistence: Lukáš Zukal.
     
    57:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Pardubice vyhodili do středního pásma, kde si puk našel Machač, který v situaci dva na jednoho posunul MICHALU POCHOBRADSKÉMU, který zavěsil do prázdné brány. Asistence: Michal Machač.
     
    49:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po buly Buchtela vystřelil od modré, vyražený puk našel jenom hůl ADAMA NOVÁK, který se z dorážky prosazuje a ukončuje trápení domácích, čímž jim dává v závěru naději. . Asistence: Ondřej Buchtela a Tom Polák.
     
    41:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro Chomutov rána, myslím, že je rozhodnuto. Ze souboje v rohu se puk dostal na Pochobradského, který našel v druhém kruhu DAVIDA SYROVCE, jenž nedal Pavlátovi žádnou šanci, jelikož trefil odkrytou část branky. Asistence: Michal Machač a Michal Pochobradský.
     
    39:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na multimediální kostce svítilo třicet vteřin do konce, když se vhazovalo v obranném pásmu Chomutova. Hned po vhazování Dušek přihrál od pravého mantinelu mezi kruhy na Veverku, který jenom lehkým přiťuknutím našel úplně volného LUKÁŠE ZUKALA, který z hranice levého kruhu nezaváhal. Tohle byla moc hezká akce. Asistence: Dominik Dušek a Vojtěch Veverka.
     
    28:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další chyba v rozehrávce je potrestána a Pardubice se prosazují ve vlastním oslabení. Pochobradský obral ve středním pásmu o puk jednoho z Pirátů, postupoval na Pavláta a chtěl udělat kličku, která mu ale moc nevyšla. Z druhé vlny přijel DAVID SYROVEC, jenž měl před sebou prázdnou bránu a puk ležící v brankovišti. to nebyl pro mladého útočníka žádný problém. Asistence: Michal Pochobradský.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 50. A. Novák (Buchtela, Polák) – 29. Syrovec (Pochobradský), 40. Zukal (Dušek, Veverka), 42. Syrovec (Machač, Pochobradský), 58. Pochobradský (Machač), 59. Kusý (Zukal)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Skokan) – Buchtela, Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, J. Kulich, Tůma, Veselý, Šeliga, Šišolák, Šilar.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (T. Kulich) – Pražák, Žouželka, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Pochobradský, Petrus, Machala,Machač, Dušek, Veverka, Syrovec, Kubišta, Matys, Zídek, Kusý.

    Rozhodčí: Micka – Svobodová, Klouček
    bahis siteleri