Jihlava – Třinec 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:3 (po pr.)
HC Plzeň – Sparta 3:0 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 6:7 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (0:0, 0:2, 1:3)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 10.03.2018, 12:30 • ZS Chomutov • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle Chomutovu do dalších zápasů příliš nepřidá. DENIS KUSÝ využil zaváhání v obraně domácích, puk ze souboje u modré vyplaval v levém kruhu, odkud pardubický útočník zamířil naprosto přesně, jelikož jeho střela rozezvučela tyčku a zapadla do brány. Asistence: Lukáš Zukal.
     
    57:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Pardubice vyhodili do středního pásma, kde si puk našel Machač, který v situaci dva na jednoho posunul MICHALU POCHOBRADSKÉMU, který zavěsil do prázdné brány. Asistence: Michal Machač.
     
    57:17
    Dominik Pavlát zůstává na střídačce.
     
    57:17
    Piráti tlačí a Pardubice vyhazují jenom na icing, na což překvapivě reaguje trenér domácích, který se bere oddechový čas, takže si unavení hráči Dynama odpočinou.
     
    49:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po buly Buchtela vystřelil od modré, vyražený puk našel jenom hůl ADAMA NOVÁK, který se z dorážky prosazuje a ukončuje trápení domácích, čímž jim dává v závěru naději. . Asistence: Ondřej Buchtela a Tom Polák.
     
    49:18
    Po nahození od modré se k puku dostal v pravém kruhu Polák, mířil mezi betony, ale Klouček si mezeru pohlídal.
     
    47:49
    Po buly se puk podél pásma dostal na Hřebíčka, který stál jako obránce, jeho dělovka mířila po ledě na bližší tyčku ale pro jeho smůlu vedle branky. Klouček se jenom ohlédl.
     
    47:39
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Veverka – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:08
    Další přečíslení dva na jednoho pro hosty. Dušek hledal z pravé strany spoluhráče Veverku, který chtěl zakončit z první, aby se Pavlát nestihl přesunout, jenomže rychlost přišla na úkor přesnosti. Puk šel dost vedle levé tyčky.
     
    43:10
    Nejprve to zkoušel Dušek, jehož rána Pavlátovi vypadla k Zukalovi, který byl v tísni, takže se mu nepovedlo ideálně zakončit.
     
    41:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro Chomutov rána, myslím, že je rozhodnuto. Ze souboje v rohu se puk dostal na Pochobradského, který našel v druhém kruhu DAVIDA SYROVCE, jenž nedal Pavlátovi žádnou šanci, jelikož trefil odkrytou část branky. Asistence: Michal Machač a Michal Pochobradský.
     
    39:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na multimediální kostce svítilo třicet vteřin do konce, když se vhazovalo v obranném pásmu Chomutova. Hned po vhazování Dušek přihrál od pravého mantinelu mezi kruhy na Veverku, který jenom lehkým přiťuknutím našel úplně volného LUKÁŠE ZUKALA, který z hranice levého kruhu nezaváhal. Tohle byla moc hezká akce. Asistence: Dominik Dušek a Vojtěch Veverka.
     
    38:55
    Kleiner se přihnal po levé straně do pásma, měl trochu prostoru, mířil na zadní tyčku, kterou o kousek minul, takže puk pleskl jenom o zadní mantinel.
     
    35:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kulich – 2 min., krosček).
     
    35:46
    Kusý přihrál na Zídka, který před bránou přenechával za sebe Machalovi, ten už byl hodně blízko, ale vybojoval alespoň přesilovku.
     
    32:48
    Podle hostů to byl gól, sudí se radí. Machala obral o puk jednoho z Pirátů a uháněl sám na bránu, zakončení bylo prazvláští, ale nadělalo Pavlátovi hodně starostí. Sudí nakonec rozpažuje.
     
    32:38
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Hoskovec – 2 min., podražení).
     
    28:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další chyba v rozehrávce je potrestána a Pardubice se prosazují ve vlastním oslabení. Pochobradský obral ve středním pásmu o puk jednoho z Pirátů, postupoval na Pavláta a chtěl udělat kličku, která mu ale moc nevyšla. Z druhé vlny přijel DAVID SYROVEC, jenž měl před sebou prázdnou bránu a puk ležící v brankovišti. to nebyl pro mladého útočníka žádný problém. Asistence: Michal Pochobradský.
     
    26:49
    Po střele od modré, měl před sebou prázdnou bránu Šeliga, který byl zablokován obráncem. Poté dvakrát dorážel Hajič, kterého vychytal Klouček. Pardubice teď měly hodně štěstí.
     
    26:08
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Zídek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:05
    Teď měly oba celky dobrou šanci. Za Piráty to na sebe vzal Polák, který se nacpal před bránu, ale Kloučka příliš neohrozil. Na druhé straně střílel Pražák, jehož pokus vyrazil Pavlát.
     
    20:53
    Po dobrém napadaní se do přečíslení dva na jednoho dostali Hřebíček a Köver, kteří ale celou situaci překombinovali, takže se nedostali k zakončení. Tohle prostě zkazili.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., zdržování hry / pozdní nástup). Trest odpyká Veselý.
     
    15:40
    Po křižné přihrávce vystřelil z první Dušek, který pořádně vystrašil Pavláta, který naštěstí pro domácí udržel puk v podpaždí.
     
    14:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Buchtela – 2 min., podražení).
     
    13:53
    Veverka využil drobného zaváhání v obraně domácích a dostal se za ně. Postupoval z levé strany, ale ránu namířil nad pravou šibenici Pavlátovy svatyně.
     
    04:51
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Machala – 2 min., podražení).
     
    02:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    00:35
    Hřebíček přihrál zpoza brány zadovkou na Kövera, který to zkoušel z první, ale Klouček přesouvajíc se na druhou stranu vytasil betony, takže zabránil nejhoršímu.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 50. A. Novák (Buchtela, Polák) – 29. Syrovec (Pochobradský), 40. Zukal (Dušek, Veverka), 42. Syrovec (Machač, Pochobradský), 58. Pochobradský (Machač), 59. Kusý (Zukal)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Skokan) – Buchtela, Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, J. Kulich, Tůma, Veselý, Šeliga, Šišolák, Šilar.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (T. Kulich) – Pražák, Žouželka, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Pochobradský, Petrus, Machala,Machač, Dušek, Veverka, Syrovec, Kubišta, Matys, Zídek, Kusý.

    Rozhodčí: Micka – Svobodová, Klouček
    bahis siteleri