Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Toronto – Winnipeg 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:7 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 3:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 01.04.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Adam ZEMAN - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    ADAM ZEMAN by si měl dát na poslední góly patent. Nejprve proti Kometě, pak proti Kladnu a teď proti Litvínovu. Čachotský po předchozí střele vyvezl puk ven na Jiránka, ten ho přenechal právě na Zemana a Dukla je dnes tříbodová! Asistence: Tomáš Jiránek, Tomáš Čachotský.
    57:51 Viktor HÜBL - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pět sekund trvalo, než se Hlinka vrátil z trestné. Na modré se napřáhl Lukeš, kotouč před Kořenářem tečoval ještě VIKTOR HÜBL a dává do utkání prvek dramatu! Asistence: František Lukeš, Juraj Mikúš.
    53:53 Radek HUBÁČEK - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Litvínovské hráče by mohla dnes při příjezdu vítat cedule: Vítejte v království ježka, plechu a ledu. Možná i rekonstrukce. Vstupní poplatek = 3 body. Diviš zpoza branky posunul na Čachotského, domácí kapitán našel mezi kruhy úplně volného RADKA HUBÁČKA, který z první zavěsil nad Petráskovo rameno. Asistence: Tomáš Čachotský, Richard Diviš.
    42:28 David KAJÍNEK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že by fanoušci oslavovali bývalého trestance, to jsem ještě nezažil. Samozřejmě s nadsázkou. 43 sekund před návratem Skleničky na led se kotouč dostal na hůl DAVIDA KAJÍNKA, který se od modré napřáhl a propálil vše před sebou, Petrásek pouze přihlížel. Asistence: Adam Zeman, Radek Hubáček.
    16:17 Tomáš JIRÁNEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    V oslabení, něco takového by si domácí představovali! Jeden z obránců propadl na modré čáře, Suchánek lehce postrčil puk ven a TOMÁŠ JIRÁNEK se řítil sám na branku, před Petráskem se téměř zastavil, brankáře si rozhýbal a zasunul přesně k levé tyči! Asistence: Jakub Suchánek.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Jiránek (Suchánek), 43. Kajínek (Zeman, R. Hubáček), 54. R. Hubáček (Čachotský, Diviš), 60. Zeman (Jiránek, Čachotský) – 58. V. Hübl (F. Lukeš, J. Mikúš)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, de la Rose, Bryhnisveen, Půža, D. Váňa, Kajínek, Šidlík – Diviš (A), Skořepa (A), Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Rabbit – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák.
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Frolo, Šesták, Z. Sklenička, Gula (A), Baránek, Sörvik, L. Doudera – J. Černý, J. Mikúš, Gerhát – Trávníček (C), Řehoř, Matoušek – F. Lukeš, V. Hübl (A), Jánský – Jurčík, Válek, Jícha.

    Rozhodčí: Kubičík, Šír – Ganger, Lederer

    Diváci: 6 163
    bahis siteleri