New Jersey – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:1 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:3 (kon.)
Washington – Nashville 3:4 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Florida – Boston 3:2 (kon.)
Detroit – Montreal 3:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Edmonton – Vegas 4:3 (kon.)
Vancouver – Arizona 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Minnesota 5:4 (po pr.) | San Jose – Colorado 4:2 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
4:5 (2:2, 1:0, 1:2 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 06.04.2018, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:06 Phil KESSEL - 4:5
     
    61:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! PHIL KESSEL s pukem přejel celé kluziště a po přebruslení do levého kruhu poslal švihem kotouč na vzdálenější tyčku kolem ramene Bobrovského, jemuž se nepodařilo letící puk zachytit. Bez asistence.
    52:16 Conor SHEARY - 4:4
     
    52:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh počtvrté srovnává skóre! CONOR SHEARY se ve středním pásmu dostal ke kotouči a vyrazil do úniku. Vracející obránce mu pozici výrazně ztížil, ale Sheary přesto dokázal vystřelit. Bobrovskij jeho první střelu zachytil a puk vyrazil, dorážka však s odrazem od nohy brankáře skončila v brance. Asistence: Phil Kessel.
    48:25 Cam ATKINSON - 4:3
     
    48:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se počtvrté v utkání dostávají do vedení. Nepovedená přihrávka hostí vedla k rychlému kontru Columbusu, na jehož konci CAM ATKINSON nadvakrát propasíroval puk za záda brankáře Murrayho. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Artěmij Panarin.
     
    44:52
    Jen málo chybělo, aby se Pittsburgh dostal poprvé do vedení! Proti byl Bobrovskij, který sice v brankoviště podklouzl, ale zachytil letící puk, který mu mířil mezi betony.
    42:58 Kris LETANG - 3:3
     
    42:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kombinovali v útočném pásmu, až se puk dostal za levý kruh ke KRISU LETANGOVI, jenž střelou pod víko vyrovnává na 3:3 a využívá přesilovku! Asistence: Jevgenij Malkin, Patric Hörnqvist.
     
    41:36
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Cam Atkinson – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:16
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Boone Jenner – 2 min., hákování).
     
    29:01
    Dubois si potáhl puk podél mantinelu a chtěl po najetí do kruhu pro vhazování sjet do prostoru před brankovištěm. Byl ale podražen Rustem a Columbus si zahraje další přesilovku.
     
    28:25
    Branková konstrukce zastavila střelu Letestua, která se odrazila až k bočnímu mantinelu.
    26:35 Boone JENNER - 3:2
     
    26:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vypadalo to doslova na zbabranou přesilovku, ale opak je nakonec pravdou. BOONE JENNER si po přejetí útočné modré sjel mezi kruhy, kde na něho hostující obrana zapomněla. Dostal přihrávku na hokejku a prostřelil Murrayho. Asistence: Thomas Vanek, Sonny Milano.
     
    24:59
    Na druhé straně využil rychlosti Calvert, který se dostal za obranu Pittsburghu a byl faulován Oleksiakem, který ho trefil hokejkou do obličeje.
    15:35 Patric HÖRNQVIST - 2:2
     
    15:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vše je ale rychle zapomenuto po velké bojovnosti hostí u mantinelu. Už to vypadalo, že z nahození nic nebude, ale hosté u bočního mantinelu zabojovali o puk, dokázali soupeře přetlačit a rozehráli krátkou akci, při které se štěstím dostal Schultz přihrávku mezi kruhy a PATRIC HÖRNQVIST dokázal letící puk trefit a poslat ho za záda Bobrovského. Asistence: Justin Schultz.
    12:39 Matt CALVERT - 2:1
     
    12:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení. A gól to byl parádní! MATT CALVERT byl vyslán do rychlého protiútoku a po přejetí útočné modré se potřeboval odpoutat od mantinelu. Křižoval ho však hostující obránce, kterému se Calvert vyhnul protaženou kličkou do bekhendu, aby následně z mezikruží poslal bekhendovou střelu do Murrayho protipohybu. Asistence: Jack Johnson.
    10:26 Phil KESSEL - 1:1
     
    10:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka Pittsburghu! PHIL KESSEL se odvážně vydal mezi bránící protihráče, kteří byli v přesile, ale dokázal střelou zápěstím trefit prostor nad lapačkou Bobrovského, který si na puk sáhl, ale nezastavil ho. Asistence: Justin Schultz, Sidney Crosby.
     
    09:50
    Bude se vylučovat na straně domácích. Kühnackl se dostával do brejku a zastavil ho až Jones podražením.
     
    09:21
    Velká hrubka obrany Pittsburghu, která ale nebyla potrestána! Obránci hostí propadli a nechali za sebou Werenskiho, který ale v souboji jeden na jednoho s brankářem tentokrát neuspěl. Chtěl střílet nad vyrážečku, ale nezvedl dostatečně puk.
     
    08:09
    Columbus si zahraje první přesilovku. Hornqvist se dopustil vražení na hrazení.
    05:11 Zach WERENSKI - 1:0
     
    05:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ačkoliv na střely jasně prohrávají, radují se z první branky domácí! Rychlou kombinací se dostali z vlastního pásma až před Murrayho, kde Dubois přihrál na střed ZACHU WERENSKIMU, který si sjel blíže ke kruhu a bekhendovým zakončením našel skulinku v Murrayho postavení. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Artěmij Panarin.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Werenski (Dubois, Panarin), 13. Calvert (J. Johnson), 27. Jenner (Vanek, Milano), 49. Atkinson (Dubois, Panarin) – 11. Kessel (J. Schultz, Crosby), 16. Hörnqvist (J. Schultz), 43. Letang (Malkin, Hörnqvist), 53. Sheary (Kessel), 62. Kessel


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Cole, J. Johnson (A), R. Murray – Atkinson, Dubois, Panarin – Vanek, Wennberg, Jenner (A) – Bjorkstrand, Letestu, J. Anderson – Calvert, Dubinsky, Milano.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel, Oleksiak – Rust, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, Malkin (A), Hagelin – Kessel, Sheahan, Sheary – Kühnhackl, Jooris, Aston-Reese.

    Rozhodčí: Peel, Joannette – Murphy, Daisy
    bahis siteleri