Rusko – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Slovensko 7:1 (kon.)
konec
Švédsko
7:1 (3:0, 2:1, 2:0)
Slovensko
sk Pátek 06.04.2018, 18:30 • Arena Oskarshamn • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Švédsko dalo gól!
    Debakel sa navyšuje. Slováci by sa už najradšej videli v šatni, avšak kalich horkosti si musia vypiť až do dna. Je z toho gól s poradovým číslom sedem, o ktorý sa postaral CARL GRUNDSTRÖM. Asistencie: Carl Klingberg, Patrick Zackrisson.
     
    52:54
    Švédsko dalo gól!
    Čo dodať. Poltucet v slovenskej sieti je realitou aj dnes. Švédi to zahrali veľmi dobre, z čoho ťažil CARL KLINGBERG. Ten trafil puk ideálne, Hrenák nemal veľa možností na toto zakončenie zareagovať. Asistencie: Victor Oloffson, Adam Almqvist.
     
    36:29
    Švédsko dalo gól!
    Hetrik OLLEHO LISSA je v tejto chvíli realitou. Naši obrancovia vypustili súboj pred bránkou Dávida Hrenáka, čo sa ukázalo ako poriadna chyba. Už je to 5:1, Švédsko tak potvrdilo, že má tento zápas plne pod kontrolou. Asistencie: Victor Oloffson, Rasmus Asplund.
     
    26:50
    Slovensko dalo gól! Konečne skórovala aj naša reprezentácia. Chybička aj v tíme Švédska, ktorý teraz pustil Slovákov do prečíslenia troch proti jednému. Do listiny strelcov sa po ideálnej strele zapísal ANDREAS ŠTRAUCH. Asistencia: Dávid Šoltés.
     
    20:46
    Švédsko dalo gól!
    Nepríjemný moment, ktorý ale len odzrkadľuje to, čo sa deje na ľadovej ploche. Naši obrancovia teraz zbytočne cúvali pred útočiacim hráčom, čo sa im napokon vypomstilo. OLLE LISS namieril presne.
     
    17:13
    Švédsko dalo gól!
    Švédi nedávajú svojmu súperovi šancu čokoľvek vymyslieť, naopak, sami skórujú po tretíkrát. Absolútnu hernú prevahu potvrdil svojím gólom aj LINUS ÖLUND. Tento gól ide jednoznačne na konto našej defenzívy. Asistencia: Victor Oloffson.
     
    12:35
    Švédsko dalo gól!
    Domáci celok sa dostáva už do dvojgólového vedenia. Švédi sa usadili v našom pásme, poslali si niekoľko prihrávok a skúsili to od modrej. Cehlin sa postaral o to, aby Godla nič nevidel, a tak sa do listiny strelcov zapísal aj PATRIK ZACKRISSON. Asistencie: Mikael Wikstrand, Lawrence Pilut.
     
    08:48
    Švédsko dalo gól!
    Vylúčený Asplund sa vrátil na ľad, ruka v ruke s týmto momentom navyše prišiel útočný výpad Švédov. Tí niekoľkokrát zakončili a úplne tak rozhodili slovenskú defenzívu. K puku sa napokon dostal OLLE LISS, ktorý už skóroval.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 9. Liss, 13. Zackrisson (Wikstrand, Pilut), 18. Ölund (Oloffson), 21. Liss, 37. Liss (Oloffson, Asplund), 53. Klingberg (Oloffson, Almqvist), 59. Grundström (Klingberg, Zackrisson) – 27. Štrauch (Šoltés)


    Švédsko: Hellberg (Lindbom) – Wikstrand, Pilut, Almqvist, Nyberg, Andersson, Arnesson, Brännström, Boqvist – Grundström, Zackrisson, Cehlin – Olofsson, Sundström, Liss – Norman, Asplund, Lindqvist – Klingberg, Ölund, Ginning – Nygård, Rödin
    Slovensko: Godla (43. Hrenák) – Grman, Trška, Bodák, Ďaloga, Valach, Gernát, Fehérváry – Kudrna, Hovorka, Bakoš – Miklík, Buc, Nagy – Svitana, Krivošík, Šoltés – Štrauch, Šimun, Bondra
    bahis siteleri