Rýmařov – Líšeň 2:0 (kon.) | Hlučín – Hodonín 2:2 (kon.) | HFK Olomouc – Mohelnice 2:1 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
2:1 (1:1)
FK Mohelnice
Sobota 02.06.2018, 17:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý poločas nakonec přeci jen ještě přinesl jednu branku, když se dokázal prosadit přesnou střelou Tadeáš Spurný. Domácí tým si už později tento výsledek dokázal uhlídat, čímž se tak může radovat teprve ze druhého vítězství v sezóně. Ani to však nezaručuje udržení v MSFL, oba dva celky už jsou jistojistě v příští sezóně divizní. Tento zápas tak byl minimálně na rok poslední duel MSFL na holickém stadionu. Ode mě to je z Olomouce vše, přeji hezký zbytek soboty. (18:54:39)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Seibert se sice řítil na opuštěnou branku, avšak nacházel se v ofsajdu. Hanáci se pro tuto chvíli už asi mohou lehce uklidnit, Mohelnice už totiž nemá moc času na výraznější menévry.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 1 minutu nad standardní hrací čas!
     
    89
    Mohelnice se ještě snaží o vyrovnání, snaha je to však značně nekonstruktivní. Holice je v obraně v tuto chvíli velice konsolidovaná a bezchybná.
     
    89
    Mohelnický realizační tým si připravil taktéž poslední střídání, Petra navrátila tentokrát nahrazuje Čeng-fu Čchen.
     
    87
    Mohelnice je v těchto chvílích v útoku značně neefektivní, když nedokáže přehrávat soupeřovu obranu. I nadále tak domácí tým získává menší převahu, HFK je navíc i tentokrát v ofenzivním tlaku.
     
    86
    Holice dnes využívá poslední možnosti ke střídání, Marka Šichora tentokrát nahrazuje Marek Schmidt.
     
    84
    Čang se stal před malou chvílí stal málem holickým Benzemou, když jej trefil při odkopu balón z kopačky brankáře Svobody. Mohelnický žolík ale tutovky nevyužil.
     
    83
    HFK právě vstřelil branku!
    A domácí se dostávají nečekaně do vedení! Po Šichorově nahrávce z levého křídla se ukázal velice chytře TADEÁŠ SPURNÝ, když po rychlém zpracování okamžitě vypálil. Rána mířila přímo do šibenice.
     
    82
    Domácí se tentokrát provinili velice lacinou chybou, která málem vyplynula v mohelnický úder. Hosté mohou nevyužité šance velice litovat.
     
    81
    Mohelnice podruhé vystřídala, na pozici Daniela Smrčka přichází Číňan Lu-ccha Čang.
     
    80
    Buček byl znovu aktivní, jenže tentokrát mu vůbec nevyšla nahrávka. Večeř tak získává míč na kopačky naprosto zadarmo.
     
    79
    Buček se nejednou zjevil před mohelnickou záložní řadou rychlou střelou celkem překvapil brakáře Večeře. přízemní střela mu totiž vypadla z rukavic, na dorážku už ale nikdo z domácích nakonec nepřispěchal.
     
    78
    I domácí nakonec budou střídat, Martina Antla nahrazuje Radim Plesník.
     
    77
    Mohelnice v tomto utkání poprvé střídá, místo Ondřeje Klimeše se do hry dostane Rostislav Nantl.
     
    76
    Juráš až příliš dlouho otálel z rozehrávkou, čímž se dopustil celkem zásadní chyby. Kchu-er-pan I-mu-žan ovšem svých rychlostních schopností také nevyužil, jeho nahrávka byla až příliš pomalá.
     
    75
    Šichor se sice dostal velmi rychle za obránce Mohelnice, jenže už byl v ofsajdové pasti. Mohelnická defenzívy tentokrát znovu obstála.

    Johan Čáp

    Branky: 4. Voleský, 83. Spurný – 39. Navrátil

    Neproměněná penalta: 45+1. Horka (HFK), brankář Večeř zneškodnil


    1. HFK Olomouc: Svoboda – Buček, Spurný, Krejčí, Šichor (86. Schmidt), Voleský, Banasik (64. Bořil), Seibert, Antl (78. Plesník), Horka (C), Juráš
    Náhradníci: Kubica – Bořil, Schmidt, Plesník

    FK Mohelnice: Večeř – Hlavsa, Kuba (C), Smrček (81. Čang), Sedlo, Navrátil (89. Čchen), Klimeš (77. Nantl), Svoboda, Vokoun, Kchu-er-pan I-mu-žan, Knýř
    Náhradníci: Vavruša – Lu-ccha Čang, Čank, Čeng-fu Čchen, Nantl

    Rozhodčí: Mikeska – Cieslar, Bureš

    Diváci: 92
    bahis siteleri