Breda – Graafschap 3:0 (kon.) | Venlo – Ajax 0:1 (kon.) | Heracles – Den Haag 4:2 (kon.)
Sittard – Eindhoven 1:2 (kon.)
konec
NAC Breda
3:0 (1:0)
BV De Graafschap
Sobota 18.08.2018, 18:30 • Rat Verlegh Stadion • Nizozemská Eredivisie • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    65. Gianluca NIJHOLT - 3:0
     
    65
    Breda právě vstřelila branku!
    A máme tu třetí branku v podání Bredy. Na pěkný centr si naběhl za obranu GIANLUCA NIJHOLT a ten ve skluzu doklepl vzduchem míč do branky!
    50. Karol METS - 2:0
     
    50
    Breda právě vstřelila branku!
    Aktivita domácích je odměněna. Breda zahrávala rohový kop, který rozehrála na krátko, následně Mikhail Rosheuvel odehrál nadýchaný centr před branku, na který pohotově zareagoval KAROL METS, který poslal z první míč do pravého horního rohu branky, pěkná branka!
    43. Mitchell te Vrede - 1:0
     
    43
    Breda právě vstřelila branku!
    A je tu první branka v podání Bredy, zároveň je to jejich první branka v novém ročníku Eredivisie, o kterou se zasloužil MITCHELL TE VREDE. Ten využil centr z pravé strany a hlavičkou se opřel do míče a nedal brankáři šanci!

    Adam Dořák

    Branky: 43. te Vrede, 50. Mets, 65. Nijholt

    Karty:   48. Abena (GRA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:18.
    NAC Breda: Muric – Koch (C), Leigh (71. Sporkslede), Mets, Verschueren – Kali (90+1. Reuvers), Nijholt – Ilić (81. Fernandes), M. Rosheuvel, El Allouchi – te Vrede.
    Náhradníci: Niemczycki, Birighitti – Carolina, Fernandes, Palmer-Brown, Kastaneer, van der Gaag, Reuvers, van Hooijdonk, Sporkslede.

    BV De Graafschap: Jurjus – van de Pavert, Nieuwpoort (C), Abena (62. Straalman), Owusu – E. Bakker, Nijland (46. F. Narsingh), Tutuarima – Serrarens, El Jebli, van Mieghem (56. Thomassen).
    Náhradníci: Rondeel – Klaasen, Olijve, F. Narsingh, Thomassen, Vet, Burgzorg, van Overbeek, Straalman, van den Hurk, Hamdaoui.

    Rozhodčí: S. Gozubuyuk
    bahis siteleri