AS Řím – Atalanta BC 3:3 (kon.)
konec
AS Řím
3:3 (1:3)
Atalanta Bergamo
Pondělí 27.08.2018, 20:30 • Stadio Olimpico (Řím) • Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Konstantinos MANOLAS - 3:3
     
    82
    AS Řím právě vstřelil branku!
    A je to tady. Domácí po tom, co nesložili své zbraně po poločasovém výsledku 1:3, se dočkali asi zaslouženého vyrovnání. Po zahrání volného přímého kopu se dobře u brankoviště postavil KONSTANTINOS MANOLAS, který pravačkou klepl míč za záda Golliniho – 3:3.
    60. Alessandro FLORENZI - 2:3
     
    60
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Po hodině hry se domácí dočkali dalšího, velmi důležitého gólu a jsou tak hostům na dostřel jediné branky. ALESSANDRO FLORENZI převzal míč od Džeka, vysunul se až k hranici velkého vápna, odkud pak pěknou přízemní střelou překonal hostujícího brankáře – 2:3. Asistence: Edin Džeko.
    38. Emiliano RIGONI - 1:3
     
    38
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    A s domácími to nevypadá už vůbec dobře. Další střela končí v síti Olsena a AS prohrává už o dva góly. Pašalić našel nabíhajícího EMILIANA RIGONIHO, který kousek před malým vápnem vystřelil a umístil míč za Olsenova záda – 1:3. Asistence: Mario Pašalić.
    22. Emiliano RIGONI - 1:2
     
    22
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí velký šok. Hosté totiž bleskově otáčejí stav zápasu na svou stranu. Zapata našel dobře postaveného v pokutovém území EMILIANA RIGONIHO, který míč dobře trefil a prostřelil domácího brankáře – 1:2. Asistence: Duván Zapata.
    19. Timothy CASTAGNE - 1:1
     
    19
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno. Hosté se po chvilce dočkali a začíná se znovu od začátku. TIMOTHY CASTAGNE si naběhl na míč odražený od tyče a dorazil ho do prázdné branky – 1:1.
    2. Javier PASTORE - 1:0
     
    2
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí jdou hned ve druhé minutě do vedení. Ünder se skvěle uvolnil na pravé straně a poté nacentroval míč do pokutového území, kde ho patičkou trefil k protější tyči JAVIER PASTORE – 1:0. Asistence: Cengiz Ünder.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 2. Pastore (Ünder), 60. Florenzi (Džeko), 82. Manolas – 19. Castagne, 22. Rigoni (D. Zapata), 38. Rigoni (Pašalić)

    Karty:   58. N´Zonzi (ASR) – 81. Djimsiti (ABC)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 10:7. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 9:13.
    AS Řím: Olsen – Florenzi (73. Schick), Manolas, Fazio, Kolarov – Cristante (46. N´Zonzi), De Rossi, Pastore – Ünder, Džeko, Pellegrini (46. Kluivert).
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Karsdorp, Juan Jesus, Schick, Marcano, Santon, Zaniolo, Kluivert, Ćorić, N´Zonzi, El Shaarawy.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Djimsiti, Mancini (64. Tolói), Palomino – Castagne, Valzania (54. de Roon), Pessina (50. Hateboer), Adnan – Pašalić, D. Zapata, Rigoni.
    Náhradníci: Beriša, F. Rossi – Tolói, A. Masiello, Reca, Gosens, Cornelius, A. Gómez, Freuler, de Roon, Hateboer, Barrow.

    Rozhodčí: Fabbri – Alassio, Lo Cicero

    Diváci: 41 725
    bahis siteleri