Växjö – Salzburg 5:2 (kon.) | Plzeň – JYP 4:2 (kon.) | Banská Bystrica – Lugano 5:2 (kon.)
Zürich – Frölunda 3:2 (4:3 po s.n.) | Cardiff – Bern 2:3 (po pr.) | Vienna Capitals – Aalborg 2:3 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
JYP Jyväskylä
Sobota 01.09.2018, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:53 Vojtěch NĚMEC - 4:2
     
    34:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale stav 3:2 netrval dlouho, Škoda se proti obhájci titulu znovu dostává do dvoubrankového vedení! Kracík se natlačil do brankoviště, Voutilainen nedokázal přikrýt kotouč a VOJTĚCH NĚMEC do doklepl do klece jako před malou chvílí Tomášek! Asistence: Jaroslav Kracík.
    34:17 David TOMÁŠEK - 3:2
     
    34:17
    JYP právě vstřelilo branku!
    Sotva Indrák naskočil z trestné lavice, tak Jyväskylä snižuje! Závaru na brankovišti využil pozorný DAVID TOMÁŠEK, jenž doklepl kotouč za dezorientovaného Milčakova, ten byl tentokrát bez šance. Asistence: Jerry Turkulainen, Ossi Louhivaara.
    31:29 David STACH - 3:1
     
    31:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen nakonec Západočeši dlouhou početní výhodu pěti proti třem využívají a ujímají se vedení o dvě branky! DAVID STACH číhal u levé tyčky, nakonec mu Václav Nedorost posunul kotouč a plzeňská dvacítka bez problémů zavěsila, Voutilainen byl tentokrát bez šance. Jyväskylu čeká těžký úkol! Asistence: Václav Nedorost.
    04:28 Ondřej KRATĚNA - 2:1
     
    04:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka rychle proti obhájci titulu otáčí skóre! Milačkov nejprve riskantně rozehrával za brankou, ale hosté to nepotrestali a Plzeň zamířila dopředu. Stach přešel přes obránce a následně předložil kotouč před branku ONDŘEJI KRATĚNOVI, jenž rychlou kličkou a zakončením mezi nohy překvapil Voutilainena.. Asistence: David Stach.
    02:36 Miroslav INDRÁK - 1:1
     
    02:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale už za třináct sekund je srovnáno! MIROSLAV INDRÁK dostal pas do jízdy, dostal až až před branku a následně vypálil nad rameno Voutilainena. Asistence: Ondřej Kratěna.
    02:13 Janne KOLEHMAINEN - 0:1
     
    02:13
    JYP právě vstřelilo branku!
    Tak přesilovku Jyväskylä nakonec přeci jen využívá! První střela hostů byla sražená jen k JANNE KOLEHMAINENOVI,j než dokázal zasunout puk k bližší tyči, Milčakov na kotouč těsně betonem nedosáhl. Asistence: Juuso Vainio.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 3. Indrák (Kratěna), 5. Kratěna (Stach), 32. Stach (Nedorost), 35. Němec (Kracík) – 3. Kolehmainen (Vainio), 35. Tomášek (Turkulainen, Louhivaara)


    HC Škoda Plzeň: Milčakov (Frodl) – J. Kindl (A), Čerešňák, Allen, Kaňák, Pulpán, Vráblík – Kantner, Nedorost, Gulaš (C) – Stach, Kratěna, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Pour
    JYP Jyväskylä: Voutilainen (Laurikainen) – Kalteva, Honka, Kuukka, Vainio, J. Jokinen, Ikonen, Allén – Tuppurainen, Immonen (A), Perrin – Turkulainen, Tomášek, M. Jokinen – Ratinen, Hytönen (C), Louhivaara (A) – Kolehmainen, Lahti, Rooba – Tamminen

    Rozhodčí: Hodek, Sewell – Brejcha, Hynek

    Diváci: 3844
    bahis siteleri