Lipt. Mikuláš – Miskolc 1:3 (kon.) | Orange 20 – Nitra 2:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Čtvrtek 27.09.2018, 17:00 • ZS Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Pěkný den přeji všem hokejovým příznivcům. Slovenská Tipsport Liga má na programu šesté kolo, tedy i další várku zápasů. MHk 32 Liptovský Mikuláš na domácím ledě přivítá DVTK Jegesmedvék.
     
    MHk 32 Liptovský Mikuláš do utkání půjde v roli mírného favorita. Po pěti odehraných zápasech má jedenáct bodů a patří mu třetí příčka. Domácí hokejisté zatím prohráli pouze jednou, bylo to v Trenčíně, kde padli až v prodloužení. Nejvíce bodujícím hráčem Liptovského Mikuláše je se sedmi body Michal Uhrík, který má na svém kontě čtyři vstřelené branky a tři asistence.
     
    Na druhé straně DVTK Miškolc, což je maďarský celek, zároveň nováček soutěže, při jehož soubojích zatím padá spousta gólů, což je jasně vidět při pohledu na skóre (20:28). Ze šesti odehraných zápasů pouhých 6 bodů, Miškolc si vstup do sezony představoval určitě lépe. Rasmus Kulmala a János Vas mají sedm kanadských bodů, finský hráč díky třem brankám, maďarský hokejista nasbíral vše za asistence.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    MHk 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Kurali, Fereta, Němec, Horváth, Bača, Korím – Rich. Huna Ro. Huna, Kriška (C) – Baranov, Lichanec, J. Sukeľ – Piatka, Lištiak, Heikkilä – Uhrík, Oško, Vybíral

    DVTK Jegesmedvék: Adorján – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam – Harrison, Vas (C), Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Ritó, Loiseau, Galanisz.
     
    Jsou tady hymny obou zemí. Utkání začne za malou chvíli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Nahození Crawforda od modré čáry, puk končí vedle branky, Kislitsyn zasahovat nemusel, domácí vyhazují, zakázané uvolnění to nebude.
     
    01:10
    Na začátku druhé minuty dvě slušné příležitosti pro hosty! Kulmala ani Pance však domácího brankáře nepřekonali!
     
    02:04
    Vypadalo to na první přerušení hry, Kislitsyn nakonec přeci jen rozehrál, Liptovský Mikuláš je v úvodu tohoto utkání pod velkým tlakem.
     
    03:21
    Kapitán Vas nahazuje ze středního pásma na Kislitsyna, hosté už zase drží svého soupeře v jeho obranné třetině.
     
    03:54
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Lichanec – 2 min., hákování).
     
    04:17
    Parádní zákrok Kislitsyna pravým betonem. Hosté poté znovu zahrozili po levé straně, Galanisz přihrával pod sebe, ani Loiseau však domácího gómana nepřekonal!
     
    04:55
    Liptovský Mikuláš vyhazuje přes všechny čáry, domácí hokejisté můžou vystřídat, maďarský celek je i nadále velmi nebezpečný.
     
    05:59
    Zatím se hraje bez delších přerušení, vhazovat se bude bude ve středním pásmu, domácí jsou už zase v plném počtu.
     
    06:44
    Hosté puk posílají za branku soupeře, zakázané uvolnění to nebude. Domácí hokejisté se s postupem času dostávají do hry.
     
    08:18
    Tak to byla obrovská příležitost pro domácí celek, za Adorjánem zvonilo břevno! Na začátku všeho byl nahozený puk na hostujícího brankáře, vzápětí dva střelecké pokusy. Ke kotouči se dostal Baranov, po jeho bekhendovém zakončení zasáhla branková konstrukce!
     
    09:35
    Zatím se hraje ve vysokém tempu, brankáři se rozhodně nenudí. Nebezpečný pokus na Kislitsyna teď vyslal Szirányi.
     
    10:20
    Crawford nahazoval na Kislitsyna, který kotouč vyrazil a hosté pokračovali v akci, před bránu se tlačil také Magosi, na gól i po deseti minutách čekáme.
     
    11:28
    Do zajímavé situace se dostával Richard Huna. Tomu utekl puk, z celé akce tak nakonec nic nebylo, u kotouče už zase hosté.
     
    11:59
    Dva střelecké pokusy během krátké chvíle, výborná obranná práce od Ferety, který lehl do střely, Kislitsyn zasahovat nemusel.
     
    13:24
    Po nějakých šesti minutách hry se přerušuje, následovat bude kratší pauza, po které se bude vhazovat po levé ruce Adorjána.
     
    14:22
    Dvě zakázané uvolnění hostujícího celku během krátké chvíle, domácí chtějí rychle hrát, maďarský tým totiž nemůže střídat.
     
    15:05
    Huna podržel puk, poté přihrál na modrou čáru. Kriška střílel pouze doprostřed brány, Adorján si připisuje úspěšný zákrok.
     
    16:03
    Tempo hry v posledních minutách trochu opadlo a sledujeme spoustu soubojů ve středním pásmu, u puku jsou hosté.
     
    16:41
    Další vhazování ve středním pásmu, čárový signalizoval ofsajd, do kterého se podle něj dostal domácí útočník Baranov.
     
    18:13
    Úplně sám před Kislitsynem se nyní ocitl Ritó. Hostující hráč nakonec brankáře Liptovského Mikuláše překonat nedokázal!
     
    19:33
    Dobrý zákrok hokejkou od Adorjána, který skvěle přečetl hru. Do konce úvodní dvacetiminutovky zbývá necelá půlminuta.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní část dnešního zápasu je za námi, branku jsme neviděli. Šancí měli více hosté, Kislitsyn si připsal několik dobrých zákroků. Tu největší měl domácí hráč Baranov, za Adorjánovem zvonilo břevno!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Richard Huna se v úvodu druhé dvacetiminutovky dostal do samostatného úniku. Na brankáře Adorjána vyzrát nedokázal, skóre se nemění!
     
    21:03
    Na druhé straně zasahuje brankář Kislitsyn, který nakonec drží puk. Vhazovat se za malou chvíli bude po jeho pravé ruce.
     
    21:45
    Nikdo teď nevěděl, kde je puk. Ten nakonec zůstal ve výstroji hostujícího Lády, vhazovat se bude před Adorjánem.
     
    22:22
    Od modré čáry střílel Korím, Adorjánovi puk vypadl z lapačky. Následná dorážka poskakovala po brankovišti, hosté zahráli na zakázané uvolnění.
     
    22:49
    Da úspěšné zákroky Kislitsyna během chvíle. Nejprve vyrazil střelu Magosiho, vzápětí chytil pokus Crawforda od modré!
     
    24:01
    Těžko uvěřit tomu, že jsme dnes ještě neviděli žádný gól. Richard Huna se dostal k odraženému puku, poté zakončoval do tyče. Už podruhé dnes kotouč končí na brankové konstrukci hostujícího gólmana!
     
    24:49
    Maďarský celek posílá kotouč přes všechny čáry, rozhodčí signalizují zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Adorjánem.
     
    26:00
    Spoustu prostoru dostal mezi kruhy Sukeľ, který napřáhl ke střele. Ta skončila pouze v boční síti, Adorján si nyní musel pořádně oddechnout!
     
    26:36
    Hra se v těchto minutách pořádně kouskuje. To je už třetí zakázané uvolnění maďarského klubu během poslední minuty.
     
    27:19
    Na jedné straně zakončoval Uhrík, na té druhé pak Harrison. Oba brankáři si připsali další úspěšné zákroky, šancí stále přibývá!
     
    28:12
    Od modré čáry střílel Mezovský, k dorážce se dostával Richard Huna. Ten puk za ležícího Adorjána nedostal, to byla další skvělá příležitost pro Liptovský Mikuláš!
     
    29:34
    Průnik Baranova po levém křídle, domácí hráč nakonec udržel puk, vzápětí musel zasahovat Adorján, který ihned rozehrává.
     
    30:37
    Přehoupli jsme se do druhé poloviny dnešního utkání, kotouč si našel Somogyi, který zakončoval na bližší tyč. Puk končí v boční síti!
     
    31:56
    Prudká rána od modré čáry skončila v lapačce domácího brankáře. Následně je odpískáno zakázané uvolnění, Kislitsyn musí být opět na pozoru.
     
    32:13
    Dva hostující hokejisté se nyní zapomněli v útočné třetině, odpískán byl ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    32:21
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! Domácí vyhráli buly, vzápětí se dostali do přečíslení dva na jednoho. RÓBERT HUNA to vzal na sebe, jeho pokus skončil v horním růžku hostující branky! Asistence: Tomáš Nádašdi a Martin Kriška.
     
    33:29
    Jedno zakázané uvolnění hostujícího týmu střídá to druhé. Miškolc měl obrovské problémy s rozehrávkou, soupeř se nakonec do žádné větší šance nedostal.
     
    33:58
    Piatka ztratil puk a do slibné šance se dostával hostující Galanisz. Jeho střela mířila pouze doprostřed branky, kde byl Kislitsyn.
     
    35:15
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Mezovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:05
    První minuta přesilové hry bude za malou chvíli v polovině, domácí celek se zatím bez větších problémů brání a vyhazuje přes všechny čáry.
     
    36:46
    Individuální akcí se prezentoval Loiseau. Jeho tečované nahození končí v ochranné síti, vhazovat se bude před Kislitsynem.
     
    37:41
    Domácí jsou kompletní, přesto se hraje v útočném pásmu soupeře. Somogyi vyslal dvě rány na dnes zatím pozorného Kislitsyna.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Richard Huna – 2 min., hákování).
     
    39:48
    Miskolc právě vstřelil branku!
    V samotném závěru druhé části hosté srovnávají! Skvěle to udělal Kulmala, který přihrával na pravou stranu. ŽIGA PANCE měl před sebou odkrytou branku, střelou z první dokázal překonat bezmocného Kislitsyna! Asistence: Rasmus Kulmala a Jason Milam.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední dvacetiminutovka nám nabídla spoustu šancí na obou stranách. Domácí šli zásluhou Roberta Huny do vedení, ovšem dvanáct vteřin před koncem srovnal Žiga Pance, který využil třetí přesilové hry hostů. Závěrečná třetina tak slibuje pořádné drama!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:41
    Maďarský celek se hned v úvodu dostal do útočné třetiny, jenže o puk přišel, hosté se musí zase rychle vrace zpět.
     
    41:33
    Baranov chtěl překvapit hostujícího brankáře skrytou střelou k bližší tyči. Adorján se nenechal nachytat a připsal si úspěšný zákrok!
     
    42:11
    To byla dobrá příležitost pro hosty! Ritó obtočil branku a zakončoval k tyči. Kislitsyn předvedl parádní zákrok levým betonem, domácí vyhazují přes všechny čáry!
     
    43:00
    Miškovec má v úvodu třetí části jasně navrch, blízko ke své druhé brance byl Pance, Kislitsyn raději podržel puk a přerušil hru.
     
    43:34
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po zásluze do vedení! Úplně volný zůstal před brankou ŽIGA PANCE, který dělal kličku do bekhendu, vzápětí puk poslal mezi nohy Kislitsyna! Asistence: Rasmus Kulmala a Jason Milam.
     
    44:26
    Uvidíme, jak zareaguje domácí tým, který je nyní na tahu. Hosté se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    45:24
    Hosté šli rychle dopředu, ke střele se dostal Harrison. Jeho pokus mířil pouze doprostřed brány, Kislitsyn neměl problémy.
     
    46:30
    Podobná situace také na druhé straně, Lichanec dostal spoustu prostoru mezi kruhy, ani Adorján nemusel vytáhnout těžší zákrok!
     
    47:31
    Harrison se dostal do situace jeden na jednoho. Z otočky střílel pouze doprostřed branky, následuje kratší přestávka.
     
    47:59
    Hostující kapitán Vas se radoval ze vstřelené branky. Rozhodčí však upažuje, pokus končí pouze na horní tyčce!
     
    48:36
    Miskolc právě vstřelil branku!
    BALÁZS SOMOGYI se dostal k odraženému puku, který vzápětí dokázal poslat do branky, Kislitsyn byl bez šance. Hosté vedou už dvoubrankovým rozdílem! Asistence: Žiga Pance.
     
    49:29
    Domácí hokejisté se dostali do útočného pásma. Střelecké pokusy Róberta Huny a Krišky však gólem neskončily, za malou chvíli se rozeběhne závěrečná desetiminutovka třetí třetiny.
     
    50:33
    Pance byl dnes u všech tří gólů, nyní mohl být i u čtvrtého. Jeho střela přes obránce nakonec letěla mimo tři tyče domácí branky.
     
    52:01
    Miškovec v posledních minutách dobře brání, jednu z mála chyb hostujícího celku teď nedokázal potrestat Baranov.
     
    52:50
    Hosté se dostávali do zajímavé situace, Kulmala ještě přihrával na druhou stranu. K odraženému kotouči se dostal Kislitsyn.
     
    53:53
    Po levé straně zavezl Harrison, který přihrával pod sebe. Následná rána Vase skončila jen na prvním bránícím hráči soupeře.
     
    54:48
    Vhazovat se bude po levé ruce Adorjána, to všechno po kratší pauze. Domácím už příliš času na srovnání nezbývá.
     
    55:18
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Szirányi – 2 min., držení hole).
     
    56:15
    Přihrávka na pravou stranu, z první pálil Lichanec. Jeho tvrdý pokus končí těsně vedle branky, hosté se osvobozují.
     
    57:25
    Kapitán Kriška střílel od modré čáry, poté vznikl závar před Adorjánem. Úvodní přesilová hra Liptovského Mikuláše je u konce.
     
    57:25
    Domácí trenér Anton Tomko si vyžádal čas na poradu. Kislitsyn zůstává na lavičce, Liptovský Mikuláš to bude zkoušet se šesti bruslaři!
     
    58:13
    Nádašdi střílel z pravé strany na bližší tyčku, Miškovec poté vyhodil přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Přichází tak oddechový čas také pro hostujícího kouče.
     
    58:26
    Velmi chytře to udělal Crawford. Oblouček hostujícího obránce končí v obranném pásmu soupeře, icing se v tuto chvíli nepíská.
     
    58:59
    Tentokráte střílel Heikkilä, který taktéž minul branku soupeře. Do konce třetí dvacetiminutovky zbývá zhruba jedna minuta.
     
    59:38
    Hosté se dostali do přečíslení ve dvou hráčích proti jednomu obránci a prázdné bráně. Crawford od modré čáry trefuje tyč! Na druhé straně zasahoval také Adorján.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Utkání nám nabídlo spoustu šancí, celkově čtyři nastřelené tyče i čtyři branky. Skóre se měnilo až ve druhé polovině zápasu, kdy šli do vedení domácí. Maďarský celek pak dokázal otočit vývoj a bere tři body, zatímco Liptovský Mikuláš zůstává poprvé v této sezoně bez bodu! Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:18:59)

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 33. Huna (Nádašdi, Kriška) – 40. Pance (Kulmala, Milam), 44. Pance (Kulmala, Milam), 49. Somogyi (Pance)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Kurali, Fereta, Němec, Horváth, Bača, Korím – Rich. Huna Ro. Huna, Kriška (C) – Baranov, Lichanec, J. Sukeľ – Piatka, Lištiak, Heikkilä – Uhrík, Oško, Vybíral
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam – Harrison, Vas (C), Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Ritó, Loiseau, Galanisz

    Rozhodčí: Štefík, Snášel – Durmis, Šoltés – Marušin
    bahis siteleri