Lipt. Mikuláš – Miskolc 1:3 (kon.) | Orange 20 – Nitra 2:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Čtvrtek 27.09.2018, 17:00 • ZS Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:36
    Miskolc právě vstřelil branku!
    BALÁZS SOMOGYI se dostal k odraženému puku, který vzápětí dokázal poslat do branky, Kislitsyn byl bez šance. Hosté vedou už dvoubrankovým rozdílem! Asistence: Žiga Pance.
     
    43:34
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po zásluze do vedení! Úplně volný zůstal před brankou ŽIGA PANCE, který dělal kličku do bekhendu, vzápětí puk poslal mezi nohy Kislitsyna! Asistence: Rasmus Kulmala a Jason Milam.
     
    39:48
    Miskolc právě vstřelil branku!
    V samotném závěru druhé části hosté srovnávají! Skvěle to udělal Kulmala, který přihrával na pravou stranu. ŽIGA PANCE měl před sebou odkrytou branku, střelou z první dokázal překonat bezmocného Kislitsyna! Asistence: Rasmus Kulmala a Jason Milam.
     
    32:21
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! Domácí vyhráli buly, vzápětí se dostali do přečíslení dva na jednoho. RÓBERT HUNA to vzal na sebe, jeho pokus skončil v horním růžku hostující branky! Asistence: Tomáš Nádašdi a Martin Kriška.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 33. Huna (Nádašdi, Kriška) – 40. Pance (Kulmala, Milam), 44. Pance (Kulmala, Milam), 49. Somogyi (Pance)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Kurali, Fereta, Němec, Horváth, Bača, Korím – Rich. Huna Ro. Huna, Kriška (C) – Baranov, Lichanec, J. Sukeľ – Piatka, Lištiak, Heikkilä – Uhrík, Oško, Vybíral
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam – Harrison, Vas (C), Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Ritó, Loiseau, Galanisz

    Rozhodčí: Štefík, Snášel – Durmis, Šoltés – Marušin
    bahis siteleri