Lipt. Mikuláš – Miskolc 1:3 (kon.) | Orange 20 – Nitra 2:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Čtvrtek 27.09.2018, 17:00 • ZS Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Hosté se dostali do přečíslení ve dvou hráčích proti jednomu obránci a prázdné bráně. Crawford od modré čáry trefuje tyč! Na druhé straně zasahoval také Adorján.
     
    57:25
    Domácí trenér Anton Tomko si vyžádal čas na poradu. Kislitsyn zůstává na lavičce, Liptovský Mikuláš to bude zkoušet se šesti bruslaři!
     
    55:18
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Szirányi – 2 min., držení hole).
     
    48:36
    Miskolc právě vstřelil branku!
    BALÁZS SOMOGYI se dostal k odraženému puku, který vzápětí dokázal poslat do branky, Kislitsyn byl bez šance. Hosté vedou už dvoubrankovým rozdílem! Asistence: Žiga Pance.
     
    47:59
    Hostující kapitán Vas se radoval ze vstřelené branky. Rozhodčí však upažuje, pokus končí pouze na horní tyčce!
     
    43:34
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po zásluze do vedení! Úplně volný zůstal před brankou ŽIGA PANCE, který dělal kličku do bekhendu, vzápětí puk poslal mezi nohy Kislitsyna! Asistence: Rasmus Kulmala a Jason Milam.
     
    42:11
    To byla dobrá příležitost pro hosty! Ritó obtočil branku a zakončoval k tyči. Kislitsyn předvedl parádní zákrok levým betonem, domácí vyhazují přes všechny čáry!
     
    39:48
    Miskolc právě vstřelil branku!
    V samotném závěru druhé části hosté srovnávají! Skvěle to udělal Kulmala, který přihrával na pravou stranu. ŽIGA PANCE měl před sebou odkrytou branku, střelou z první dokázal překonat bezmocného Kislitsyna! Asistence: Rasmus Kulmala a Jason Milam.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Richard Huna – 2 min., hákování).
     
    35:15
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Mezovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:21
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! Domácí vyhráli buly, vzápětí se dostali do přečíslení dva na jednoho. RÓBERT HUNA to vzal na sebe, jeho pokus skončil v horním růžku hostující branky! Asistence: Tomáš Nádašdi a Martin Kriška.
     
    28:12
    Od modré čáry střílel Mezovský, k dorážce se dostával Richard Huna. Ten puk za ležícího Adorjána nedostal, to byla další skvělá příležitost pro Liptovský Mikuláš!
     
    26:00
    Spoustu prostoru dostal mezi kruhy Sukeľ, který napřáhl ke střele. Ta skončila pouze v boční síti, Adorján si nyní musel pořádně oddechnout!
     
    24:01
    Těžko uvěřit tomu, že jsme dnes ještě neviděli žádný gól. Richard Huna se dostal k odraženému puku, poté zakončoval do tyče. Už podruhé dnes kotouč končí na brankové konstrukci hostujícího gólmana!
     
    22:22
    Od modré čáry střílel Korím, Adorjánovi puk vypadl z lapačky. Následná dorážka poskakovala po brankovišti, hosté zahráli na zakázané uvolnění.
     
    20:17
    Richard Huna se v úvodu druhé dvacetiminutovky dostal do samostatného úniku. Na brankáře Adorjána vyzrát nedokázal, skóre se nemění!
     
    18:13
    Úplně sám před Kislitsynem se nyní ocitl Ritó. Hostující hráč nakonec brankáře Liptovského Mikuláše překonat nedokázal!
     
    08:18
    Tak to byla obrovská příležitost pro domácí celek, za Adorjánem zvonilo břevno! Na začátku všeho byl nahozený puk na hostujícího brankáře, vzápětí dva střelecké pokusy. Ke kotouči se dostal Baranov, po jeho bekhendovém zakončení zasáhla branková konstrukce!
     
    04:17
    Parádní zákrok Kislitsyna pravým betonem. Hosté poté znovu zahrozili po levé straně, Galanisz přihrával pod sebe, ani Loiseau však domácího gómana nepřekonal!
     
    03:54
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Lichanec – 2 min., hákování).
     
    01:10
    Na začátku druhé minuty dvě slušné příležitosti pro hosty! Kulmala ani Pance však domácího brankáře nepřekonali!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 33. Huna (Nádašdi, Kriška) – 40. Pance (Kulmala, Milam), 44. Pance (Kulmala, Milam), 49. Somogyi (Pance)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Kurali, Fereta, Němec, Horváth, Bača, Korím – Rich. Huna Ro. Huna, Kriška (C) – Baranov, Lichanec, J. Sukeľ – Piatka, Lištiak, Heikkilä – Uhrík, Oško, Vybíral
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam – Harrison, Vas (C), Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Ritó, Loiseau, Galanisz

    Rozhodčí: Štefík, Snášel – Durmis, Šoltés – Marušin
    bahis siteleri