Columbus – Pittsburgh 7:6 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:5 (kon.) | Washington – Carolina 4:5 (po pr.)
Toronto – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:3 (po pr.)
Vegas – Los Angeles 2:0 (kon.) | Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Philadelphia Flyers
Sobota 29.09.2018, 23:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Michael RAFFL - 1:4
     
    58:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak a už je hotovo. Leier přihrál z pravé strany na MICHAELA RAFFLA, jenž se prezentoval povedenou kličkou do protipohybu gólmana a zakončil bekhendem do odkryté části klece. Asistence: Taylor Leier a Jori Lehterä.
    54:12 Wayne SIMMONDS - 1:3
     
    54:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia dobrým napadáním získává třetí branku v zápase. Vorobjov vybojoval puk posunul do pravého kruhu na WAYNEA SIMMONDSE, který na několikátý pokus překonal Raska. Asistence: Michail Vorobjov a Philippe Myers.
    46:48 Michael RAFFL - 1:2
     
    46:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je blesková odpověď Philadelphia, která se po jedenácti vteřinách prosazuje ve vlastním oslabení. Lehterä se hnal do útoku, aby znepříjemnil rozehrávku Bostonu, dostal se ke kotouči, tkerý z praévho rohu poslal před bránu, tam byl úplně osamocený MICHALE RAFFL, jenž rychlou ránou vrací svému celku jednogólové vedení. Asistence: Jori Lehterä.
    45:10 Ryan DONATO - 1:1
     
    45:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno! Český útočník David Pastrňák nahodil od modré čáry z osy, jeho ránu tečoval těsně před bránou RYAN DONATO, který tak vyrovnává skóre utkání. Asistence: David Pastrňák a Urho Vaakanainen.
    05:21 Taylor LEIER - 0:1
     
    05:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vorobjov našel bekhendovou přihrávkou na hranici levého kruhu TAYLORA LEIERA, který rychlou střelou po ledě překonal Raska mezi betony a otevřel skóre. Asistence: Michail Vorobjov a Wayne Simmonds.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 46. Donato (Pastrňák, Vaakanainen) – 6. Leier (Vorobjov, Simmonds), 47. Raffl (Lehterä), 55. Simmonds (Vorobjov, Myers), 59. Raffl (Leier, Lehterä)


    Boston Bruins: Rask (Halák) – Chara, Krug, McAvoy, Miller, Moore, Vaakanainen – Acciari, Bjork, DeBrusk, Donato, Frederic, Heinen, Krejčí, Kuraly, Marchand, Nordström, Pastrňák, Wagner.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Myers, Friedman, Giroux, Folin, Hagg, Gudas, Sanheim – Konecny, Raffl, Couturier, Lehterä, Simmonds, Patrick, Leier, Laughton, Weal, Vorobjov, Lindbolm.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Sericolo, Brisebois
    bahis siteleri