Columbus – Pittsburgh 7:6 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:5 (kon.) | Washington – Carolina 4:5 (po pr.)
Toronto – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:3 (po pr.)
Vegas – Los Angeles 2:0 (kon.) | Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Philadelphia Flyers
Sobota 29.09.2018, 23:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Michael RAFFL - 1:4
     
    58:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak a už je hotovo. Leier přihrál z pravé strany na MICHAELA RAFFLA, jenž se prezentoval povedenou kličkou do protipohybu gólmana a zakončil bekhendem do odkryté části klece. Asistence: Taylor Leier a Jori Lehterä.
     
    55:45
    Pastrňák se dostal do samostatného úniku dobrou přihrávkou z vlastního obranného pásma, ale v koncovce selhal. Český útočník se snažil o bekhendový blafák zakončený mezi betony, který se mu ale nepovedl, takže nechal vyniknout Elliotta.
    54:12 Wayne SIMMONDS - 1:3
     
    54:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia dobrým napadáním získává třetí branku v zápase. Vorobjov vybojoval puk posunul do pravého kruhu na WAYNEA SIMMONDSE, který na několikátý pokus překonal Raska. Asistence: Michail Vorobjov a Philippe Myers.
     
    50:41
    Philadelphia se daří přesilovka mnohem více než Bostonu. Několik střel vyznělo ve velkou šanci Simmonds, jenž ale už pravé tyčky z pohledu Raska nevyužil své dobré pozice.
     
    49:59
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (McAvoy – 2 min., sekání).
    46:48 Michael RAFFL - 1:2
     
    46:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je blesková odpověď Philadelphia, která se po jedenácti vteřinách prosazuje ve vlastním oslabení. Lehterä se hnal do útoku, aby znepříjemnil rozehrávku Bostonu, dostal se ke kotouči, tkerý z praévho rohu poslal před bránu, tam byl úplně osamocený MICHALE RAFFL, jenž rychlou ránou vrací svému celku jednogólové vedení. Asistence: Jori Lehterä.
     
    46:37
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Lindbolm – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    45:10 Ryan DONATO - 1:1
     
    45:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno! Český útočník David Pastrňák nahodil od modré čáry z osy, jeho ránu tečoval těsně před bránou RYAN DONATO, který tak vyrovnává skóre utkání. Asistence: David Pastrňák a Urho Vaakanainen.
     
    43:36
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Couturier – 2 min., hákování).
     
    29:34
    Tohle byla jízda ala Pastrňák. Český forvard nejprve dostal přihrávku do levého kruhu, odkud hledal ještě lépe postaveného Acciariho, od toho nebo jiných bruslí se puk dorazil směrem na bránu, ale skončil jenom na zadním mantinelu. Z pokračující akce se puk dostal opět na hůl k Pastrňákovi, který tentokrát nastřelil tyčku.
     
    29:09
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Myers – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:33
    Marchand přihrál z levého kruhu na Pastrňáka, který se otočil kolem obránce a vyslal povedenou střelu směrem na bránu. Elliott nyní podržel svůj tým.
     
    22:35
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Laughton – 2 min., krosček).
     
    22:15
    Tohle byla velká mela před brankou Flyers. Donato vyjel zpoza branky a zkoušel do bekhendem, jenomže jeho ránu Elliott vyrazil jenom před sebe. tam se sjela spousta hráčů, ale Boston vyrovnání nevytěžil.
     
    18:07
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Simmonds – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:29
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Marchand – 2 min., hrubost).
     
    13:35
    Nordström přihrál zpoza brány na Donata, který mezi kruhy vystřelil z první, jenomže Elliott se mu stačil do spodního rohu své klece přesunout a vyrazit kotouč betonem zpět do hry.
     
    09:42
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Sanheim – 2 min., hákování).
     
    08:12
    Flyers dlouho drželo pásmo, ale nedostal se k jediné střele, čehož chtěl využít český forvard. Pastrňák otočil hru a vyrazil do útoku po pravém křídle, v konečné fázi ho ale vyrušil Myers, jenž tak pomohl svému gólmanovi.
    05:21 Taylor LEIER - 0:1
     
    05:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vorobjov našel bekhendovou přihrávkou na hranici levého kruhu TAYLORA LEIERA, který rychlou střelou po ledě překonal Raska mezi betony a otevřel skóre. Asistence: Michail Vorobjov a Wayne Simmonds.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 46. Donato (Pastrňák, Vaakanainen) – 6. Leier (Vorobjov, Simmonds), 47. Raffl (Lehterä), 55. Simmonds (Vorobjov, Myers), 59. Raffl (Leier, Lehterä)


    Boston Bruins: Rask (Halák) – Chara, Krug, McAvoy, Miller, Moore, Vaakanainen – Acciari, Bjork, DeBrusk, Donato, Frederic, Heinen, Krejčí, Kuraly, Marchand, Nordström, Pastrňák, Wagner.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Myers, Friedman, Giroux, Folin, Hagg, Gudas, Sanheim – Konecny, Raffl, Couturier, Lehterä, Simmonds, Patrick, Leier, Laughton, Weal, Vorobjov, Lindbolm.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Sericolo, Brisebois
    bahis siteleri