Pittsburgh – Washington 7:6 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Buffalo – Boston 0:4 (kon.)
NY Rangers – Nashville 2:3 (kon.) | Ottawa – Chicago 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
St. Louis – Winnipeg 1:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:1 (kon.)
Vegas – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:5 (0:1, 0:0, 1:4)
Winnipeg Jets
Pátek 05.10.2018, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:10 Vince DUNN - 1:5
     
    54:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VINCE DUNN se v levém kruhu dostal k odraženému puku po přihrávce Ryana O'Reillyho a střelou zápěstím o spodní hranu lapačky doposud bezchybného Connora Hellebuycka zamířil ke vzdálenější pravé tyči v momentě, kdy už byl vyloučený Blake Wheeler zpět na ledě – 1:5! Asistence: Ryan O'Reilly a Tyler Bozak.
    51:05 Brandon TANEV - 0:5
     
    51:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jake Allen nedokázal vyrazit střelu BRANDONA TANEVA z pravého kruhu a na brankové čáře se puk snažil odvrátit Robert Thomas, kotouč už ovšem přešel brankovou čáru a gól byl zpětně po přezkoumání videa uznán! Jets vedou 5:0! Asistence: Jack Roslovic a Kristian Vesalainen.
    47:35 Kyle CONNOR - 0:4
     
    47:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    KYLE CONNOR před bránou fantasticky tečoval střelu Jacoba Trouby, který na pravém křídle vypálil od modré čáry, a Jake Allen počtvrté kapituloval. Winnipeg nemá dost a vede 4:0. Asistence: Jacob Trouba a Patrik Laine.
    46:55 Blake WHEELER - 0:3
     
    46:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BLAKE WHEELER si na vzdálenější pravé tyči najel na přihrávku Kylea Connora z levého kruhu pro vhazování a z blízkosti zametl puk do odkryté sítě! Jets skórovali dvakrát v rozmezí minuty a čtyř sekund. Dokáží se Blues otřepat? Asistence: Kyle Connor a Mark Scheifele.
    45:51 Adam LOWRY - 0:2
     
    45:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Connor Hellebuyck fantastickým zákrokem ukradl gól Alexanderovi Steenovi a na opačné straně udeřil po samostatném úniku v oslabení ADAM LOWRY, který zasunul puk mezi betony Jakea Allena z levého kruhu pro vhazování!
    04:01 Patrik LAINE - 0:1
     
    04:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    PATRIK LAINE si na vrcholu levého kruhu najel na diagonální přihrávku od Marka Scheifeleho a krásnou střelou zápěstím mezi lapačkou a levým betonem Jakea Allena zamířil ke vzdálenější pravé tyči brány! Jets využili přesilovou hru. Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 55. Dunn (R. O'Reilly, Bozak) – 5. Laine (Scheifele, Wheeler), 46. Lowry, 47. Wheeler (Connor, Scheifele), 48. Connor (Trouba, Laine), 52. B. Tanev (Roslovic, Vesalainen)


    St. Louis Blues: Allen (Ch. Johnson) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Ch. Butler, Schmaltz – Maroon, R. O'Reilly, Tarasenko (A) – Schwartz, B. Schenn, Kyrou – Steen (A), Bozak, Perron – Barbašev, Thomas, Blais. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit (A)) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien (A), Morrow, T. Myers – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Perreault, Little, Laine – Vesalainen, Roslovic, Ehlers – Copp, Lowry, B. Tanev. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Dan O'Halloran. Čároví: Brian Mach, Libor Suchánek

    Diváci: 18292
    bahis siteleri