Pittsburgh – Washington 7:6 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Buffalo – Boston 0:4 (kon.)
NY Rangers – Nashville 2:3 (kon.) | Ottawa – Chicago 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
St. Louis – Winnipeg 1:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:1 (kon.)
Vegas – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
Arizona Coyotes
Pátek 05.10.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    25:57 John KLINGBERG - 3:0
     
    25:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně velký problém pro Kojoty, kteří v krátkém sledu kapitulují i potřetí! Stars bleskově přešli přes střední pásmo, Esa Lindell přihrál JOHNU KLINGBERGOVI a ten z pravého kruhu zacílil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Esa Lindell, Jamie Benn.
    24:49 Alexandr RADULOV - 2:0
     
    24:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    A hned vzápětí přichází také druhá trefa! Alex Goligoski zaváhal na obranné modré čáře, kde nedokázal zkrotit nahození Benna a puk tak propadl na ALEXANDRA RADULOVA, na jehož bekhendové zakončení nenašel Raanta odpověď. Asistence: Jamie Benn, Connor Carrick.
    24:21 Devin SHORE - 1:0
     
    24:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Stars se dostávají do vedení! Heiskanen nabil k modré čáře Carrickovi, jehož střelu Faksa hokejkou tečoval k dalším dvěma důrazným spoluhráčům. Byl to DEVIN SHORE, který se nejlépe zorientoval a uklidil puk za Raantu. Asistence: Radek Faksa, Connor Carrick.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 25. D. Shore (Faksa, C. Carrick), 25. Radulov (Ja. Benn, C. Carrick), 26. J. Klingberg (Lindell, Ja. Benn)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Methot, R. Polák, C. Carrick – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Comeau, Spezza, Janmark – Pitlick, Faksa, D. Shore – B. Ritchie, Hintz, Dickinson.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Connauton, Oesterle, Goligoski – Fischer, Stepan (A), Pánik – Hinostroza, Keller, Perlini – Cousins, Richardson, Grabner – Kempe, D. Strome, Crouse.

    Rozhodčí: O´Rourke, Hanson – Galloway, Murphy

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri