Kunlun – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:4 (kon.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Ufa – HC Slovan 4:1 (kon.) | Omsk – Riga 5:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 05.10.2018, 11:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Wojtek WOLSKI - 3:4
     
    59:20
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Svěřenci Josefa Jandače prokázali charakter a dokonali obrat! Pomohla jim k němu spolupráce dvou Kanaďanů. V předbrankovém prostoru hlídkující Ellison přiťukl puk neobsazenému WOJTKOVI WOLSKIMU, který neměl sebemenší problém trefit poloprázdnou bránu. Asistence: Matt Ellison a Sergej Mozjakin.
    56:18 Iiro PAKARINEN - 3:3
     
    56:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Čtyřminutovou přesilovku Magnitka přeci jen využila! Vereščagin z levého kruhu pro vhazování posunul puk na IIRA PAKARINENA, který bekhendovým vymetením pavučin v pravé šibenici vyrovnal na 3:3. Asistence: Ivan Vereščagin a Dennis Rasmussen.
    38:40 Kirill VORONIN - 3:2
     
    38:40
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Radost z vyrovnání Magnitogorsku nevydržela ani sto vteřin. KIRILL VORONIN využil prostoru před brankovištěm k roztažení Zagidulina, kolem něhož pak nechal zaplout puk k pravé konstrukci brány a oslavil svou druhou trefu v utkání. Asistence: Sergej Koňkov.
    37:01 Archip NĚKOLENKO - 2:2
     
    37:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    "Nedáš – dostaneš". Tímto pravidlem se řídí ARCHIP NĚKOLENKO. Po nevyužité šanci soupeře uzmul u mantinelu puk pro sebe, aby ho po několika krocích směrem k bráně umístil nad Zagidulinovu vyrážečku – 2:2. Bez asistence.
    14:51 Sergej MOZJAKIN - 2:1
     
    14:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Kdo jiný než uznávaný kapitán by měl vrátit svůj celek do zápasu? SERGEJ MOZJAKIN dostal nabito v levém kruhu pro vhazování a z něj bez přípravy poslal kotouč za záda přesunujícího se Serebrjakova. Vyloučený Koňkov se vrací z trestné lavice se sklopenou hlavou... Asistence: Matt Ellison a Wojtek Wolski.
    10:31 Gleb ZAJCEV - 2:0
     
    10:31
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A tak znovu udeřila vladivostocká flotila! Puk zaplul do sítě po trase Polák – Hovorka – GLEB ZAJCEV. Posledně jmenovaný si najel na přihrávku z druhé vlny a trefil místo mezi bližší brankovou konstrukcí a tělem gólmana. Asistence: Marek Hovorka a Vojtěch Polák.
    04:46 Kirill VORONIN - 1:0
     
    04:46
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hned další útok už je úspěšný a outsider jde do vedení! KIRILL VORONIN přebruslil obránce a v samostatném úniku nadvakrát překonal Zagidulina. Asistence: Konstantin Glazačev.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 5. K. Voronin (Glazačev), 11. Zajcev (Hovorka, V. Polák), 39. K. Voronin (Koňkov) – 15. Mozjakin (Ellison, Wolski), 38. Několenko, 57. Pakarinen (Vereščagin, Rasmussen), 60. Wolski (Ellison, Mozjakin)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Miščenko, Tatalin, Taratunin, Ugolnikov (A), Kozlovskij, Ďjakov, Karmaškov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – Glazačev, K. Voronin, Koňkov – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Hovorka (A), V. Polák (C), Zajcev – Feoktistov.
    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Běreglazov, Antipin, Vereščagin, Rylov, Matuškin, J. Birjukov (A), Zajcev – Wolski, Mozjakin (C), Ellison – Rasmussen, Jazkov, Pakarinen – Ljubimov, Varfolomejev, Čibisov – Kaletnik, Několenko, Dorofejev – Timkin (A).

    Rozhodčí: Rogačov, Kuljov – Ivanov, Lazarev

    Diváci: 3 551
    bahis siteleri