Mladá Boleslav – Ostrava 2:2 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
2:2 (1:0)
FC Baník Ostrava
Sobota 06.10.2018, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Příjemný sobotní podvečer přeji všem fanynkám a fanouškům české kopané! Před druhou reprezentační přestávkou zbývá odehrát už jen jedno kolo naší nejvyšší fotbalové soutěže, my se společně zaměříme na souboj Mladé Boleslavi s Baníkem Ostrava. Úvodní výkop je naplánován na 17:00.
     
    FK Mladá Boleslav

    Výkony Mladé Boleslavi v této sezoně jsou jako na houpačce, výhry střídají prohry, čemuž odpovídá i aktuální postavení v tabulce, svěřenci trenéra Webera drží devátou pozici. Září Středočechům vycházelo výborně, vždyť z úvodních tří kol v tomto měsíci posbírali sedm bodů za remízu s Teplicemi a vysoké výhry nad Slováckem a Jabloncem. Jenže poté se opět ozvala nevyrovnanost, společně s defenzivou největší problém modro-bílých v tomto ročníku. Vše začalo dosti překvapivým vypadnutím z poháru, kde celek z města automobilů nestačil na druholigovou Chrudim, minulý víkend pak mladoboleslavští fotbalisté prohráli 0:3 v Příbrami. Na domácí půdě se jim poslední dobou ale daří, tak se nechme překvapit, zda to potvrdí i dnes a zda se opět prosadí už desetigólový kanonýr Komličenko.
     
    FC Baník Ostrava

    Baník má po jarním boji o záchranu úplně jiné starosti, v novém ročníku naší nejvyšší fotbalové soutěže totiž atakuje ty nejvyšší příčky. Po deseti odehraných kolech je Ostrava čtvrtá, před sebou má pouze tři hlavní favority na zisk ligového titulu, tedy Slavii, Plzeň a Spartu, a na samotnou špici tabulky ztrácí pouhopouhé dva body. Svěřenci trenéra Páníka doposud prohráli jen dvakrát, naposledy sedmnáctého září s již zmíněnými Letenskými. Od té doby ale zvládli dva velice obtížné zápasy, když po shodném výsledku 2:1 přehráli jak zlínský Fastav, tak pražskou Slavii, kterou přemohli i bez v patnácté minutě vyloučeného Milana Baroše. Zkušený útočník bude svému týmu nějakou dobu chybět, za tvrdý faul na Součka a následné nadávky vůči rozhodčím vyfasoval trest na pět utkání.
     
    Poslední vzájemné utkání

    5. 5. 2018 – FK Mladá Boleslav – FC Baník Ostrava 0:0

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Chaluš, Takács, Křapka – Jánoš (C), Rada (59. Magera) – Konaté (72. Přikryl), Valenta, Mareš (82. Fabián) – Ladra

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Procházka, Fleišman – Fillo, Hlinka, Hrubý, de Azevedo (76. Granečný) – Poznar (68. Diop), Baroš (C) (90+1. Azackij)
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Hůlka (C), Chaluš, Keresteš – Takács, Mareš – Ladra, Přikryl, Konaté – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Matějovský, Kateřiňák, Hubínek, Dan. Novák, Král, Džafić.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman – Fillo, Mešaninov, R. Hrubý (C), Holzer – Diop, O. Šašinka.
    Náhradníci: Budinský – Granečný, Bolf, Jirásek, P. Breda, J. Šašinka, Procházka..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Aktéři dnešního zápasu právě přicházejí na hrací plochu, za malý okamžik to vypukne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí Zelinka poprvé foukl do píšťalky, jdeme na to! Úvodního výkopu se ujali hráči Baníku, kteří dnes nastupují v černých dresech. Jejich soupeř naopak zvolil modro-bílou sadu.
     
    2
    Stronati vyslal dlouhý nákop směřující na Filla, ovšem před ním odhlavičkoval balon Keresteš.
     
    3
    Hrubý poslal kolmou přihrávku na Diopa, avšak pas hostujícího kapitána byl až příliš dlouhý a po jeho nepřesnosti bude vykopávat Šeda.
     
    4
    Fillo se krásně zbavil svého strážce a poté nacentroval balon do vápna, kde si jej našel Diop. Ten však byl tísněn Hůlkou a nezakončil přesně.
     
    5
    Konaté vybojoval míč pro sebe a následně byl ještě faulován Fillem, celek z města automobilů bude moct v klidu rozehrávat.
     
    6
    Domácí napadali rozehrávku svého soupeře a Stronatimu nakonec nezbylo nic jiného než zapojit do hry také brankáře Laštůvku.
     
    7
    Keresteš nyní doslova namazal Fillovi, avšak Konaté se stačil vrátit a chybu svého spoluhráče napravil.
     
    8
    Mešaninov ve středu hřiště velmi tvrdě dojel Mareše a může být rád, že hned mu hned zkraje zápasu nebyla udělena žlutá karta.
     
    9
    Středočeši se hned po zisku balonu vydali do rychlého brejku, který táhl Přikryl. Ten se zbavil hned dvou protihráčů a poté i dokázal vystřelit, avšak s jeho přízemní ranou si poradil Laštůvka.
     
    10
    Komličenko chtěl vyslat do útoku Ladru, jenže pas domácího útočníka byl příliš prudký a míč se nakonec dokutálel až do zámezí.
     
    11
    Fleišman si protáhl po levé straně a poté poslal do vápna nadýchaný centr, který s vypětím všech sil stačil odhlavičkovat mimo pokutové území Hůlka.
     
    12
    Diop si zabíhal za obranu na dlouhý nákop Stronatiho, avšak před senegalským útočníkem ve službách Baník stačil míč uklidit do bezpečí Chaluš.
     
    13
    Komličenko byl v souboji se Stronatim lehce přidržen, ovšem sudí Zelinka dal jasně najevo, že takové zákroky pískat nehodlá.
     
    14
    Ladra se utrhl na pravé straně a poté předložil míč Komličenkovi, jenž si obhodil vyběhnuvšího Laštůvku a poté ještě přihrál Přikrylovi, jehož střelu ale odkopl do bezpečí Šindelář.
     
    15
    Po několika odrazech ve vápně ostravského celku se balon dostal k Marešovi, který se rozhodl vypálit, avšak jeho rána minula hostující bránu.
     
    16
    Diopův centr z levé strany stačil před Šašinkou odvrátit Chaluš, Baník bude zahrávat rohový kop.
     
    17
    Po něm se k hlavičce tlačil Diop, ale Chaluš jej dokázal ubránit a nedovolil mu zakončit.
     
    18
    Takács prodloužil Šedův odkop za sebe, jenže tam se nacházel pouze Hrubý, jenž si balon zpracoval a následně přenesl hru na Pazderu.
     
    19
    Konaté se chtěl si chtěl obehrát Fleišmana, avšak míč se mu zamotal pod nohy, čehož hostující hráč využil a získal balon pro sebe.
     
    20
    Stronati nepřesně přihrál a Ladra se mohl vydat dopředu, ovšem Hrubý mu míč vypíchl a bude z toho pouze aut pro Mladou Boleslav.
     
    21
    Ladra poslal z pravé strany balon pod sebe na Mareše, jenž se s ničím nemazal a vyzkoušel pozornost Laštůvky. Ten ale zasahovat nemusel, jelikož rána domácího fotbalisty zamířila nad bránu.
    21. Mareš vypálil nad břevno
     
    22
    Pauschek dostal těžkou přihrávku na paty a následně musel rychle zpět, protože do útoku se rychle hnal Diop. Ten ovšem postrádal podporu spoluhráčů, a proto vybojoval pouze autové vhazování.
     
    23
    Fleišman poslal do vápna dobrý centr, jenže Šeda celou situaci přečetl, včas vyběhl a míč si ze vzduchu stáhl pro sebe.
     
    24
    Ladra aktivně napadal rozehrávku Baníku, jenže v souboji se Stronatim to přehnal s agresivitou a byl mu odpískán faul.
     
    25
    Mareš měl ve středu hřiště poměrně dost prostoru, avšak celou situaci uspěchal a nepřesným pasem daroval míč soupeři.
     
    26
    Ladra se uvolnil na pravé straně a poté načechral balon do šestnáctky, kde na něj jen o kousek nedosáhl Konaté.
     
    27
    Šašinka se dokázal dostat přes dva protihráče a poté i z hranice šestnáctky vypálil, jenže jeho tvrdou pumelici zblokoval dobře postavený Hůlka.
     
    28
    Stronati se teď s ničím nepáral a zkusil Šedu překvapit střelou z velké dálky, ale ta byla hodně nepřesná a zamířila vysoko nad mladoboleslavskou svatyni.
     
    29
    Keresteš vyslal do útoku Přikryla, ovšem ten si nepohlídal ofsajdové postavení, a jeho akce tak skončil dřív, než pořádně začala.
     
    30
    Takács vystihl přihrávku Hrubého a poté chtěl svým nákopem najít Ladru, ale toho si čistě odstavil Stronati, jenž následně přihrál zpět na Laštůvku.
     
    31
    Mareš si těsně před pokutovým územím navedl balon na levačku a poté vyslal na bránu tvrdou střela, kterou stačil zblokovat na roh Pazdera.
     
    32
    Z rohového kopu ale vůbec nic nevzniklo, neboť lehký Přikrylův centr si pro sebe bez sebemenších problémů uzmul Laštůvka.
     
    33
    Domácím se zatím příliš nedaří kombinace na útočné polovině. Nyní to potvrdil Takács, jehož pas skončil pouze u kopačky Hrubého.
     
    34
    Ladra se sice uvolnil na pravé straně, jenže poté špatně odcentroval a pro balon si v klidu došel brankář Baníku.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Ladislav Takács (FK Mladá Boleslav).
     
    35
    Za obranu hostů si zabíhal Konaté a Mareš mu také poslal přihrávku, kterou ale s vypětím všech sil zblokoval Pazdera.
     
    36
    O chvíli později už se Konaté k míči dostal, jenže na hranici šestnáctky si jej příliš předkopl a Stronati ho následně odzbrojil.
     
    37
    Domácí se nyní malinko osmělili a poté, co pod sebe poslal balon Ladra, opět pálil Mareš, jehož ránu z první zblokoval Šindelář.
     
    38
    Do zakončení se následně dostal také Konaté, ovšem jeho technický pokus směřující na zadní tyč Laštůvku nevylekal.
     
    39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku zápasu! Mladá Boleslav zmáčkla svého soupeře a po krásném pasu od Ladry se k míči dostal domácí kanonýr NIKOLAJ KOMLIČENKO, jenž přesnou střelou k tyči překonal bezmocného Laštůvku.
    38. Nikolaj KOMLIČENKO - 1:0
     
    40
    Žlutou kartu dostává Arťom Mešaninov (FC Baník Ostrava).
     
    41
    Po ostrém zákroku Mešaninova zůstává na hrací ploše ležet jeden z domácích hráčů, který je momentálně v péči lékařů. Doufejme, že bude vše v pořádku.
     
    42
    Jednalo se o Konatého, jenž se po krátkém ošetření zvedá a vypadá to, že bude moct pokračovat v zápase.
     
    43
    Diop sklepl míč pod sebe na Hrubého, jenž vypálil z první, ovšem jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    44
    Diop se chtěl narazit s Hrubým, jenže zpětná přihrávka hostujícího kapitána byla velmi nepřesná a míč pro sebe nakonec uzmul Hůlka.
     
    45
    Pauschek si nyní u postranní čáry pohrál s Diopem, za což si od domácích příznivců vysloužil hlasitý potlesk.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena jedna minuta.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi úvodní pětačtyřicetiminutovka dnešního mače a hráči odcházejí do kabin za stavu 1:0 pro Mladou Boleslav. Hosté vstoupili do zápasu daleko lépe a svého soupeře téměř k ničemu nepustili, ovšem nepodařilo se jim svou převahu zužitkovat, což se jim nakonec vymstilo. Ve 38. minutě totiž ve vápně Baníku dostal příliš prostoru nejlepší střelec FORTUNA:LIGY Nikolaj Komličenko, jenž přesnou střelou k tyči poslal domácí tým do vedení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Arťom Mešaninov, přichází Milan Jirásek.
     
    47
    Ladra se krásně uvolnil na pravé straně a poté posílal míč na Komličenka, jenže ten byl pokryt Stronatim a ke střele se nedostal.
     
    48
    Přikryl u postranní čáry ztratil balon a při snaze získat jej zpět fauloval Fleišmana, Ostrava bude moct v klidu rozehrávat.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Miroslav Keresteš (FK Mladá Boleslav).
     
    49
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté hned na začátku druhé půle srovnávají stav zápasu! Standardní situaci Baníku rozehrál Hrubý, který přesně našel hlavu MARTINA ŠINDELÁŘE, jenž přesným zakončením rozvlnil síť za Šedovými zády.
    49. Martin ŠINDELÁŘ - 1:1
     
    51
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Mareš, ovšem jeho akci středem hřiště přerušil taktickým faulem Jirásek.
     
    52
    Zpoza šestnáctky zkusil své štěstí Takács, který ale neseřídil svá mířidla a bránu laštůvky o pořádný kus přestřelil.
     
    53
    Diop se obtočil okolo svého strážce a poté stačil i vypálit, avšak jeho střelu zblokovala obrana Mladé Boleslavi.
     
    54
    Na Chaluše dotíral aktivní Diop a domácí stoper s ním měl velké potíže, ale nakonec vše zvládl a hlavou poslal balon do náruče Šedy.
     
    55
    Přikryl si zaběhl za obranu na pas Takácse a poté, co si obehrál Fleišmana, poslal balon na bránu hostů a Laštůvka měl plné ruce práce s tím, aby míč vyrazil na roh.
     
    55
    Po následném rohovém kopu se ke střele dostal Mareš, ovšem proti jeho pumelici už gólman Baníku zasahovat nemusel.
     
    56
    U postranní čáry byl faulován Fillo a svěřenci kouče Páníka budou mít k dispozici volný přímý kop z podobné pozice, z jaké se dokázali prosadit.
     
    56
    Baník právě vstřelil branku!
    Deja vu v podání hráčů Baníku! Hrubý opět rozehrál standardku, která skončila gólem. Balon se ve vápně několikrát odrazil a nakonec se dostal k ONDŘEJI ŠAŠINKOVI, jenž otáčí skóre dnešního zápasu.
    56. Ondřej ŠAŠINKA - 1:2
     
    58
    A hosté stále nemají dost! Třetí branku mohl přidat Jirásek, jehož přízemní střela jen těsně minula levou tyč Šedovy brány.
     
    59
    Po pravé straně se chtěl prosadit Ladra, avšak jeho akci překazil včasným skluzem Fleišman.
     
    60
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Miroslav Keresteš, přichází Marek Matějovský.
     
    61
    Stronati se dostal do souboje s Přikrylem a poté, co se poroučel k zemi, odpískal hlavní sudí domácímu hráči faul. Nutno ovšem říct, že stoper Baníku celé situaci hodně přidal.
     
    62
    Ladrův centr z pravé strany byl zblokován obranou hostů, Středočeši budou zahrávat rohový kop.
     
    63
    Z toho ale vůbec nic nevzniklo, neboť Marešovu nabídu na přední tyč v pohodě odvrátil Fillo.
     
    64
    Ladra nyní příkladně zabojoval a nakonec se mu to vyplatilo, Boleslav totiž bude mít aut v blízkosti pokutového území svého soupeře.
     
    65
    A po Přikrylově zblokované střele také další rohový kop. Dočkáme se vyrovnání?
     
    66
    Po této standardce určitě ne, jelikož Mareš opět nenašel nikoho ze svých spoluhráčů, což se vůbec nelíbí domácímu publiku.
     
    67
    Výborně to nyní udělal Pauschek, který se prosmýkl po pravé straně a poté zakončoval z hranice malého vápna, avšak na Laštůvku si nepřišel.
     
    68
    Matějovský na levé straně nedovoleně atakoval Jiráska a Baník bude mít další volný přímý kop. Míč už si navíc chystá Hrubý, který měl prsty v obou brankách slezského celku.
     
    69
    Jenže tentokrát se hostujícímu kapitánovi centr vůbec nepovedl a defenziva Mladé Boleslavi se bez sebemenších problémů ubránila.
     
    70
    Konaté si chtěl na levé straně obehrát Pazderu, jenže ten se nenechal a navíc ještě domácího hráče připravil o balon.
     
    71
    Ladra našel svým pasem na vápně číhajícího Přikryla, jenže ten si příliš dlouho rovnal balon a jeho následnou střelu v pohodě lapil Laštůvka.
     
    72
    Matějovský se krásně zbavil Fleišmana a poté našel zcela volného Konatého, který však v dobré pozici minul Laštůvkovu svatyni.
     
    73
    Na dnešní utkání si do Adidas Arény našlo cestu 4556 diváků.
     
    74
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Ondřej Šašinka, přichází Václav Procházka.
     
    75
    Takács vyslal dlouhý nákop na rozběhnutého Přikryla, ale Laštůvka včas vyběhl z brány a šanci domácímu hráči zmařil.
     
    76
    V pokutovém území se po souboji s Šindelářem poroučel k zemi Komličenko a dožadoval se penalty, ovšem tu hlavní sudí Zelinka nenařídil.
     
    77
    Do dobré šance se dostával Konaté, avšak jeho akci po levém křídle přerušil pomezní rozhodčí, jenž signalizoval ofsajd.
     
    77
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Adnan Džafić.
     
    78
    Boleslav měla k dispozici rohový kop, který opět zahrával Mareš. Ten ale ani tentokrát nenacentroval přesně, jeho nabídku totiž odvrátil na přední tyči stojící Fillo.
     
    79
    Mareš navíc nyní ztratil míč ve středu hřiště a hosté se hnali do rychlého brejku. Ten táhl Diop, jenž vybojoval pro svůj tým roh.
     
    80
    Z něj však nic světoborného nevzniklo a kvůli hře rukou, kterou se provinil Jirásek, budou rozehrávat domácí fotbalisté.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Marek Matějovský (FK Mladá Boleslav).
     
    81
    Po zákroku Matějovského zůstal na hrací ploše ležet Holzer, který je momentálně v péči lékařů.
     
    81
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Jiří Kateřiňák.
     
    82
    Holzer se po chvilce zvedá a vypadá to, že bude v pořádku.
     
    83
    Baník měl následně standardní situaci ze slibné pozice, jenže nabídku Hrubého odvrátil do bezpečí Pauschek.
     
    84
    Džafić si zaběhl za obranu na pas Takácse, obehrál si Stronatiho a poté se ocitl sám před Laštůvkou, který však jeho slabou střelu dokázal zlikvidovat.
    84. Džafičovu střelu pokryl výborný Laštůvka
     
    85
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Denis Granečný.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Jan Laštůvka (FC Baník Ostrava).
     
    86
    Tak pozor, domácí budou dohrávat v deseti! Marek Matějovský si zřejmě pustil pusu na špacír a za jeho připomínky mu byla udělena druhá žlutá a následně i červená karta.
    86. Červená karta po 2. žluté
     
    87
    Jirásek tvrdě zajel do Chaluše a je jen z podivem, že za svůj zákrok neviděl od sudího Zelinky žlutý kartónek.
     
    88
    Domácí už vrhají všechny své síly do útoku a snaží se dostat svého soupeře pod tlak. Dočkají se Weberovi svěřenci vyrovnání?
     
    89
    Diop nyní sice přidal třetí branku Baníku, jenže v době přihrávky Jiráska se nacházel v ofsajdu, tudíž jeho branka nemohla být uznána.
    89. Diopův gól z ofsajdu
     
    90
    Žlutou kartu dostává Václav Procházka (FC Baník Ostrava).
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby byly nastaveny čtyři minuty.
     
    90+2
    Džafić byl v souboji s Hrubým zasažen loktem a hra je přerušena. Domácí budou zahrávat volný přímý kop.
     
    90+3
    Z něj sice nic nevzniklo, avšak následovat bude roh. Do pokutového území ostravského celku už míří také brankář Šeda.
     
    90+4
    Z rohového kopu se nic nenarodilo, jelikož Hůlka ve vápna nedovoleně atakoval Stronatiho. To už vypadá s nadějemi Mladé Boleslavi na bodový zisk špatně.
     
    90+4
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl, domácí srovnávají! Takácsův nákop odhlavičkoval jeden z obránců pouze k PETRU MAREŠOVI, který nekompromisní pumelicí k tyči nedal Laštůvkovi šanci zasáhnout.
    90+4. Petr MAREŠ - 2:2
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a zápas nakonec končí remízou. Baník v úvodu druhé půle díky brankám Šindeláře a Šašinky otočil skóre zápasu a vypadalo to, že hosté svůj náskok také udrží. V poslední minutě nastavení se ale o vyrovnání postaral Mareš, jenž vystřelil Boleslavi bod za remízu 2:2.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 8:7. Rohy: 9:2.
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů zase někdy na počtenou. (19:00:26)

    Jáchym Tůma

    Branky: 39. Komličenko (Ladra), 90+4. Mareš – 49. Šindelář (R. Hrubý), 56. O. Šašinka (Šindelář)

    Karty:   34. Takács (MBL), 48. Keresteš (MBL), 80. Matějovský (MBL) – 40. Mešaninov (OVA), 86. Laštůvka (OVA), 90. Procházka (OVA)   86. Matějovský (MBL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 8:7. Rohy: 10:2.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Hůlka (C), Chaluš, Keresteš (60. Matějovský) – Takács, Mareš – Ladra (77. Džafić), Přikryl (81. Kateřiňák), Konaté – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Matějovský, Kateřiňák, Hubínek, Dan. Novák, Král, Džafić.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman – Fillo, Mešaninov (46. Jirásek), R. Hrubý (C), Holzer (85. Granečný) – Diop, O. Šašinka (74. Procházka).
    Náhradníci: Budinský – Granečný, Bolf, Jirásek, P. Breda, J. Šašinka, Procházka.

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka – Dušan Pospíšil, Adam Horák

    Diváci: 4556
    bahis siteleri