Dortmund – Augsburg 4:3 (kon.) | Düsseldorf – Schalke 0:2 (kon.) | Hannover – Stuttgart 3:1 (kon.)
Mohuč – Hertha 0:0 (kon.) | Bayern – Mönchengladbach 0:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
4:3 (0:1)
FC Augsburg
Sobota 06.10.2018, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    90+6. Paco ALCÁCER - 4:3
     
    90+6
    Dortmund právě vstřelil branku!
    To je naprosto neskutečné, domácí v šesté minutě nastavení opět vedou! K rozehrávce přímého kopu se postavil PACO ALCÁCERA, který pochopitelně střílel přímo na bránu. Jeho pokus se brilantně stočil k tyči, Luthe se za jeho střelou pouze ohlédl.
    87. Michael GREGORITSCH - 3:3
     
    87
    Augsburg právě vstřelil branku!
    To je zápas, hosté totiž udeřili z rohového kopu! Kroucený centr směřoval na malé vápno, kde si na něj naskočil MICHAEL GREGORITSCH, který hlavičkou o zem přesně doprostřed branky. Bürki se dostal k zákroku, míč přeci jenom skončil za brankovou čárou.
    84. Mario GÖTZE - 3:2
     
    84
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav zápasu! Celá akce začala autovým vhazováním Dialla, po kterém Dortmund přenesl hru na pravou stranu. Tam se k míči dostal Hakimi, který si počkal na náběh MARIA GÖTZEHO, jehož manévr na pravou nohu přinesl zakončení po zemi, na které Luthe nestačil.
    80. Paco ALCÁCER - 2:2
     
    80
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Zničehonic přichází vyrovnávací branka! Hosté nezachytili rychlou rozehrávku soupeře, který tak opět srovnává. O rozehrávku se postaral Guerreiro, jenž našel naběhnuvšího PACA ALCÁCAERA, který parádním volejem propálil Lutheho.
    71. André HAHN - 1:2
     
    71
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jenom dostávají zpět do vedení! Caiuby přenesl hru na pravé křídlo, odkud přiletěl do šestnáctky centr. Ten Götze šikovně sklepl lépe postavenému PHILIPP MAX, který u vzdálenější tyče bezpečně zamířil pod břevno.
    62. Paco ALCÁCER - 1:1
     
    62
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je tu vyrovnávací branka! Vše začalo velice přesnou přihrávkou od Witsela, který na pravém křídle našel Sancha. Druhý jmenovaný si všiml naběhnuvšího PACA ALCÁCERA, který už měl snadnou práci. Vydařené střídání domácího trenéra!
    22. Alfred FINNBOGASON - 0:1
     
    22
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do překvapivého vedení! Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr, po kterém se míč odrazil ke vzdálenější tyči, kde číhal připravený ALFRED FINNBOGASON, který levačkou procedil míč do sítě. Centru možná předcházel těsný ofsajd, branka ale platí.

    David Suchý

    Branky: 62. Alcácer (Sancho), 80. Alcácer (Guerreiro), 84. M. Götze (Hakimí), 90+6. Alcácer – 22. Finnbogason, 71. Max (Hahn), 87. Gregoritsch (Max)

    Karty:   53. Reus (DOR) – 4. Baier (AUG), 42. Hahn (AUG), 54. R. Khedira (AUG), 59. Gouweleeuw (AUG), 64. Caiuby (AUG), 79. Finnbogason (AUG), 90+5. Córdova (AUG)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 4:22.
    Borussia Dortmund: Bürki – Hakimí, Akanji, Zagadou, A. Diallo – Weigl (77. M. Götze), Witsel – Sancho, Reus (C), Bruun Larsen (69. Guerreiro) – Philipp (59. Alcácer).
    Náhradníci: Hitz – Dahoud, Delaney, M. Götze, Guerreiro, Alcácer, Ł. Piszczek.

    FC Augsburg: Luthe – Framberger, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Hahn (75. Morávek), R. Khedira, Baier (C) (64. Götze), Caiuby – Gregoritsch, Finnbogason (83. Córdova).
    Náhradníci: Giefer – Córdova, Danso, Jensen, Götze, Morávek, Schmid.

    Rozhodčí: Schmidt – Günsch, Schüller
    bahis siteleri