Minnesota – Carolina 4:5 (po pr.) | Tampa – Columbus 8:2 (kon.) | Florida – Vancouver 2:3 (kon.)
Montreal – Pittsburgh 4:3 (2:0 po s.n.) | Washington – Toronto 2:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 5:2 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:3 (po pr.) | Arizona – Buffalo 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 2:3 (po pr.) | New Jersey – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
New York Islanders
Neděle 14.10.2018, 02:05 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Filip FORSBERG - 5:2
     
    59:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    A už je to definitivní. Po zmiňovaném souboji v rohu kluziště se kotouč dostal na hůl FILIPA FORSBERGA, který následně přes celé hřiště poslal černou pryž do sítě! Asistence: Mattias Ekholm.
    44:32 Kyle TURRIS - 4:2
     
    44:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators přesilovku využívají a jdou opět do trháku. Roman Josi přečetl nepovedený pokus hostů o vyhození puku, poté se náramně zbavil dvou protihráčů a našel v předbrankovém prostoru KYLEA TURRISE, který chladnokrevně vymíchal Lehnera. Asistence: Roman Josi.
    32:02 Andrew LADD - 3:2
     
    32:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vida. Islanders byli v první třetině zcela na ručník, v té druhé ale dominují a nyní se zaslouženě dočkali dalšího gólu. Barzal našel na levém kruhu napřaženého ANDREWA LADDA, který svůj debut v této sezóně oslavil gólem! Asistence: Mathew Barzal.
    26:14 Brock NELSON - 3:1
     
    26:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se dočkali svého prvního gólu. Kapitán Islanders Anders Lee našel v předbrankovém prostoru zcela neobsazeného BROCKA NELSONA, který se tváří v tvář Sarosovi trefil přesně k tyči! Asistence: Anders Lee a Jordan Eberle.
    19:50 Viktor ARVIDSSON - 3:0
     
    19:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Těsně před sirénou se Nashville prosazuje znovu! I v tomto případě v tom měl prsty skvěle hrající Ryan Johansen, který na sebe navázal pozornost několika bránících hráčů soupeře a poté našel před Lehnerem volného VIKTORA ARVIDSSONA, který se trefil přesně k bližší tyči. Asistence: Ryan Johansen.
    16:37 Filip FORSBERG - 2:0
     
    16:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bum, prásk a už je to o dva góly! Domácí se snadno dostali do útočného pásma, kde prokázal obrovský přehled Ryan Johansen, který našel na levém kruhu nikým nehlídaného FILIPA FORSBERGA – a ten se nezmýlil. Asistence: Ryan Johansen a Viktor Arvidsson.
    15:25 Calle JÄRNKROK - 1:0
     
    15:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds se zaslouženě dostávají do vedení. Lví podíl na tom měl Nick Bonino, který ujel po pravém křídle a dostal se až do předbrankového prostoru, kde přenechal kotouč CALLEMU JÄRNKROKOVI a ten už měl úlohu snadnou. Asistence: Nick Bonino a Ryan Hartman.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 16. Järnkrok (Bonino, Hartman), 17. F. Forsberg (Johansen, Arvidsson), 20. Arvidsson (Johansen), 45. Turris (Josi), 59. F. Forsberg (Ekholm) – 27. B. Nelson (Lee, Eberle), 33. Ladd (Barzal)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Hamhuis, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Järnkrok, Bonino, Hartman – Rinaldo, Sissons, Salomäki.
    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Pelech, Pulock, Leddy, Boychuk, Hickey, Mayfield – Beauvillier, Barzal, Jo. Bailey – Lee, B. Nelson, Eberle – Ladd, Filppula, Komarov – M. Martin, Gionta, Clutterbuck.

    Rozhodčí: Sutherland, Nicholson – Daisy, Murray
    bahis siteleri