Nové Zámky – MAC Budapešť 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 4:1 (kon.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.)
Poprad – Trenčín 0:3 (kon.) | Detva – Žilina 2:1 (kon.) | Miskolc – Nitra 1:3 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Neděle 14.10.2018, 17:00 • Zimní stadion Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:46
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak domácích končí nakonec dalším gólem. Hostující brankář se snažil jakkoli zabránit BROCKOVI HIGGSOVI další brance, ale nepodařilo se. Tomáš Török si připsal asistenci.
     
    43:28
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Tohle se hráčům Mikuláše moc nepovedlo. Golman Kislitsyn si neporadil s pukem a JAN SÝKORA dorazil do prázdné branky. Asistence Tomáš Török a Brock Higgs.
     
    41:32
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! První střelu Williams vyrazil, ale s dorážkou ANDREJE LIŠTIAKA si už neporadil. Asistence Jakub Sukeĺ a Patrik Oško.
     
    35:23
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! Vydařená střela švihem přesně po víko domácí svatyně. Čisté konto WIlliamse to nebude. Asistence Robert Huna.
     
    31:45
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Je to využití další přesilové hry. V početní výhodě se prosazuje BROCK HIGGS, který upravuje stav utkání na 5:0. Asistence Faille a Datelinka.
     
    28:33
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KAROL SLOBODA. Asistence: TOMÁŠ TOROK. To je rychlá sprcha pro hosty. Během necelé minuty padl druhý gól do sítě Liptovského Mikuláše. Tečovaná střela od modré, s tím golman nemohl nic dělat.
     
    28:02
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Autorem branky je GILBERT GABOR. Asistence Marshall, Češík. Hned jak skončila hra 4 na 4 přišel gól na 3:0. Rychle se uvolnil a skóroval Gilbert Gabor.
     
    13:23
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Autorem branky je BENJAMIN MARSHALL. Asistence: Mihálik. Prudká střela od modré prošla až za záda golmana Hollého. Stav utkání 2:0.
     
    02:57
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID BUC. Asistence: Selleck, Varga. Chyba golmana hostů, které využívá David Buc a otevírá skóre dnešního utkání.

    Tomáš Zachoval

    Branky a nahrávky: 3. Buc (Selleck, Varga), 14. Marshall (Faille), 29. Gilbert Gabor (Marshall, Češík), 29. SLOBODA (TOROK), 32. Higgs (Faille, Datelinka), 44. Sýkora (TOROK, Higgs), 50. HIGGS (TOROK) – 36. HEIKILA (Huna), 42. LIŠTIAK (Sukeĺ, Oško)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Miller, Marshall, Ďatelinka, Kubka, Mihálik, Sloboda, Kupec, Giľák – Šťastný, Faille, Asselin – Török, Higgs, Sýkora – Gabor, Češík, Kabáč – Selleck, Buc, Varga
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislitsyn) – Nádašdi, Bača, Kuráli, Fereta, Korim, Mezovský, Nemec, Lištiak – Heikila, Huna Richard, Huna Robert – Števuliak, Piatka, Lichanec – Žiak, Uhrík, Vybíral – Uram, Oško, Sukeľ
    bahis siteleri