Sparta – Třemošná 7:1 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
7:1 (2:1, 4:0, 1:0 - N 0:1)
HC Meteor Třemošná
Středa 24.10.2018, 17:30 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    55:38
    Pražané si v závěru utkání zahrají přesilovku. Na dvě minuty je za podrážení z kluziště vykázán obránce Dominik Plecitý (MTT).
     
    48:54
    Po gólových oslavách se střelec Josef Broš (SPA) odebírá na trestnou lavici, těsně po vstřelení branky totiž krosčekoval jednoho z protihráčů.
     
    42:18
    Sparta pojede trestné střílení! David Trachta (MTT) podrazil unikajícího Broše a připravil tak pro svého gólmana dost nepříjemnou situaci.
     
    31:49
    Sparta si poprvé v zápase vyzkouší přesilovou hru. Oku sudího neušlo sekání Matyáše Boráka (MTT), který už usedá na trestnou lavici.
     
    28:52
    Jakub Krbeček (SPA) teď dost okatě podrazil Baláka a dostává za to menší trest, který jede na lavici hříšníků odpykat David Straka.
     
    20:50
    Sparta bude opět nucena hrát ve čtyřech, na trestnou lavici znovu míří Adam Mácha (SPA). Tentokrát je ze hřiště vykázán na faul loktem.
     
    03:41
    A po přerušení se vylučuje! Na dvě minuty putuje na trestnou lavici Adam Mácha (SPA), jenž se dle rozhodčích provinil sekáním. Přesilovka pro Meteor.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Vitouch (Ludvík), 20. Broš (Vitouch, Červenka), 22. Krupička, 25. Krupička (Němec), 27. Mácha (Krupička), 34. Krupička (Mácha), 49. Broš (Vitouch) – 17. Pešek (Beníšek), 62. Holý


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Tomov, Brůna, Ducháč, Ludvík – Broš, Bareš, Mácha, Krupička, Straka, David, Pírs, Červenka, Kalný, Němec, Vitouch.
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (25. Prchlík) – Trachta, Čarda, Bulka, Housek, Plecitý, Poch, Balák – Beníšek, Schindler, Kozlík, Sieger, Borák, Kaiser, Pešek, Holý, Lajoš, Matoušek, Albrecht.

    Rozhodčí: Jaroš – Kovář, Sekera.
    bahis siteleri