New Jersey – Montreal 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.)
Carolina – Toronto 5:2 (kon.) | Washington – Chicago 4:2 (kon.) | Detroit – Boston 3:2 (po pr.)
Tampa – Florida 7:3 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 5:2 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:1 (kon.)
Minnesota – Ottawa 6:4 (kon.) | Arizona – Vegas 2:3 (po pr.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (kon.)
Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:7 (kon.)
po prodl.
Arizona Coyotes
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Vegas Golden Knights
Čtvrtek 22.11.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:36 Max PACIORETTY - 2:3
     
    63:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Druhý bod putuje do Nevady! Shea Theodore vjel zpátky do útočného pásma Vegas. Darcy Kuemper jeho střelu přes nedůrazného Stepana pravým betonem vyrazil jen před sebe a na bekhendovou dorážku dvougólového střelce MAXE PACIORETTYHO už nestačil. Asistence: Shea Theodore.
    53:11 Derek STEPAN - 2:2
     
    53:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti využívají přesilovou hru a vrací se do hry o vítězství! Alex Galchenyuk měl čas na pravé straně, kde několik vteřin držel puk a strhl na sebe pozornost prakticky všech hráčů Vegas. Toho využil DEREK STEPAN a nabruslil si k vzdálenější tyči, kam dostal skvělý křižný pas a zakončoval do prázdné branky. Asistence: Alex Galchenyuk, Clayton Keller.
    35:51 Max PACIORETTY - 1:2
     
    35:51
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Krásná útočná kombinace zařizuje hostům obrat ve skóre! MAX PACIORETTY přejel útočnou modrou a nechal puk Tuchovi. Ten přihrál doleva na volného Eakina a brankář Kuemper se pak nestihl přesunout s finálním pasem na bývalého útočníka Montrealu. Ten v tutové šanci nezaváhal a dal svůj pátý gól v sezóně. Asistence: Cody Eakin, Alex Tuch.
    25:50 Tomáš NOSEK - 1:1
     
    25:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Rytíři z nenápadné akce srovnávají stav na 1:1! Coyotes se nedostali ven z obranné třetiny. Puk se přes McNabba a Smithe dostal od modré čáry k TOMÁŠI NOSKOVI, který zkusil štěstí zpoza levého kruhu a puk zaplul přesně do levého horního rohu Kuemperovy brány, kam mu možná pomohla lehká teč Ljubuškina. Asistence: Reilly Smith, Brayden McNabb.
    19:08 Derek STEPAN - 1:0
     
    19:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se před odchodem do šaten dostávají do vedení! Alex Tuch vystřelil v situaci jeden na jednoho přes Chychruna nepřesně. Hra se rychle otočila a obránce s šestkou na zádech pálil z levého konce modré čáry. Kotouč v mezikruží hokejkou tečoval DEREK STEPAN a mírně vyjetý Fleury levou nohou na kotouč nedosáhl. Asistence: Jakob Chychrun.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. Stepan (Chychrun), 54. Stepan (Galchenyuk, Keller) – 26. Nosek (R. Smith, McNabb), 36. Pacioretty (Eakin, Tuch), 64. Pacioretty (Theodore)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Miska) – Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Chychrun, Goligoski, Connauton – Keller, Stepan (A), Pánik – Fischer, Galchenyuk, Perlini – Hinostroza, Richardson, Grabner – Cousins, D. Strome, Crouse.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Theodore, Engelland (A), C. Miller, Holden – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Eakin, Pacioretty – Hyka, Carpenter, Nosek – Reaves, Bellemare (A), Carrier.

    Rozhodčí: Watson, Chmielewski – Cameron, Gawryletz

    Diváci: 14 151
    bahis siteleri