HC Litvínov – K. Vary 4:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 2:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 2:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:4 (1:1, 2:1, 0:2 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 22.11.2018, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    61:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    V prodloužení se prosadil po minutě JAKUB ŽŮREK, který rozvlnil ráznou střelou síť za boleslavským gólmanem. Hostující gólman si navíc v tomto zápase připsal dvě asistence. Asistence: Lukáš Pařík, Jan Žemba.
     
    59:02
    Po střele z levého kruhu domácí vystřelili a hostující brankář přerušil hru. Následně domácí odvolali gólmana a zkusí hrát v šesti bez brankáře.
     
    54:51
    Oddechový čas pro domácí.
     
    54:51
    Menší trest za sekání dostal Filip Kovář (LIB).
     
    54:30
    Boleslavští postupovali dva na jednoho, jenže nakonec z toho byla pouze pravá tyč, kterou rozezněl puk.
     
    47:54
    Další vyloučení pro domácí. Za sekání dostal menší trest kapitán Jan Grim (MBL).
     
    46:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využili početní výhodu čtyři na tři, když se z mezikruží prosadil ADAM NAJMAN. Asistoval mu přitom brankář Liberce Lukáš Pařík.
     
    45:03
    Hraje se čtyři na tři – dvouminutový trest za nedovolené bránění obdržel Vladislav Houška (MBL).
     
    44:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velké zaváhání obrany stálo Mladou Boleslav inkasování při hře čtyři na čtyři, ke které se přidala liberecká výhoda. ADAMU KLAPKOVI se podařilo zakončit do odkryté boleslavské brány, a hosté tak vyrovnali. Asistence: Dominik Šeliga.
     
    44:31
    Současné vyloučení, zároveň byli poprvé vykázáni na trestnou lavici i Boleslavští. Andrej Moravčík (MBL) a Adam Charvát (LIB) si odpykávají dvě minuty za hrubost.
     
    43:48
    Obrovská šance Jana Žemby, který obelstil boleslavského gólmana a mohl zakončit, jenže nakonec trefil právě Davida Maška, v rychlosti mu střela nejspíš nesedla ideálně. Následně se Boleslavi podařilo zavézt puk na druhou stranu kluziště.
     
    39:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři zavezli puk do levého rohu, tím zmátli hostujícího gólmana a po následné přihrávce zakončoval do odkryté brány VLADISLAV HOUŠKA. Asistence: Jan Grim, Radek Procházka.
     
    38:17
    Další vyloučení hostí. Menší trest za podrážení dostal Jakub Žůrek (LIB).
     
    37:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krátce po vhazování se opakovala souhra dua Moravčík-Vasilev, když dokázal ANDREJ MORAVČÍK trefit pravý horní roh liberecké branky, a využít tak přesilovou hru. Asistence: Miroslav Vasilev.
     
    37:02
    Menší trest za hákování obdržel Adam Charvát (LIB).
     
    37:02
    Liberecký brankář si hodně vyjel z brány a domácí mohli střílet do prázdné, nedokázali tam ale skákající kotouč nasměrovat.
     
    31:54
    Boleslavští hned po buly vystřelili a někdo už se dokonce na domácí střídačce radoval z gólu, ale Lukáš Pařík udržel puk mezi betony, ačkoliv se následně raději se starostmi ohlédl za svá záda, zda tomu tak skutečně je.
     
    31:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Mladá Boleslav nezvládla důraz a aktivitu hostujících hráčů v brankovišti, kteří se tam doslova nacpali a skákající puk srazili za záda bezmocného Davida Maška. Důležitý druhý gól si připsal BENJAMIN VOMÁČKA. Asistence: Jan Cikhart.
     
    27:10
    Dvě minuty za pozdní dohrání dostal Jan Šír (LIB).
     
    19:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe ujel po levé straně ledové plochy ANDREJ MORAVČÍK a z kruhu zakončil do horní části liberecké branky. Asistence: Miroslav Vasilev.
     
    10:38
    Utkání sleduje 131 diváků.
     
    04:18
    Na dvě minuty odjel za podrážení na trestnou lavici Daniel Ira (LIB).
     
    01:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí zaspali v obranném pásmu, čehož využil PETR ŠAFAŘOVSKÝ, který zakončoval do prázdné brány, přičemž mu v tom žádný z boleslavských hráčů nebránil. Asistence: Jan Žemba, Václav Burda.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 19. Moravčík (Vasilev), 38. Moravčík (Vasilev), 40. V. Houška (Grim, Procházka) – 2. Šafařovský (Žemba, Burda), 31. Vomáčka (Cikhart), 45. Klapka (Šeliga), 46. Najman (Pařík), 61. Žůrek (Pařík, Žemba)


    BK Mladá Boleslav: Mašek (Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška (A), Hovorka, Procházka – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster (A), V. Houška, Grim (C), Vasilev, Moravčík, Šíma
    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Novák) – Aubrecht, Hampl, Charvát (A), Kovář, Žůrek, Ira – Najman, Rychlovský, Šír, Šafařovský (C), Burda, Strnad, Klapka, Drábek Cikhart, Vomáčka, Šeliga, Žemba (A)

    Rozhodčí: Kostourek – Špůr, Karda

    Diváci: 131
    bahis siteleri